Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביצועים פורד פוקוס מול שברולט קרוז

Eli Pimpshtein
שימו לב! השרשור הזה בן 2229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מתלבט בין שני הרכבים :

לפורד פוקוס ולשברולט קרוז יש כמעט אותם ביצועים הפורד יש לה שילדה כמו למאזדה ספורטיבית , העניין שקראתי ב ICAR לשניהם יש תיבה 6 הילוכים אבל כתוב שהן איטיות תגובות איטיות ? מה נסגר ? הגיר הרובוטי לא חלק , הגיר הרציף מרעיש ובעליות חלש , והגיר שאמור להיות הכי בטוח אוטומטי רגיל איטי ? אז מה נשאר ? ידני ?

נ.ב.

ה WV גולף נחשבת נכון ? אבל הגיר הרובוטי לא מסרס את המנוע שהיא משודכת אליו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מת לדעת מאיפה הבאת את מה שרשמת.

מבחינת אמינות עדיף אוטומוט, מבחינת ביצועים או צריכת דלק DSG הוא בערך הגיר הכי טוב שיש ברכבים משפחתיים/סופר מיני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראת את הנתונים האלה בגוגל ?

כי אני נסעתי על הסקודה פאביה הרכב היה עגלה והגיר היה זוועה , היה צריך למחוץ את הדוושה של הגז כדי לקבל ביצועים סבירים אני כבר לא מדבר על הרעידות בעצירה ולוקח לרכב 2 שניות להתעורר בתחילת נסיעה ושהוא מתעורר הקצב מאוד נמוך , ב I20 הפשוטה הקצב היה הרבה יותר מהיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...