Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הייתם מדרגים את הרכבים הבאים מבחינת רמת בידוד רעשים (רוחות, רעש שיבושי כביש וכו') ונוחות נסיעה בנסיעה בינעירונית?

קארוק

אטקה

3008

קשקאי

אקליפס קרוס

CX-5

**אם יש דגם מסויים שמככה מעל כל הדגמים שרשמתי מעלה אשמח לשמוע.

פורסם

נהגתי ברובם, חלק בנסיעות מבחן כך שהרושם מתבסס על כ 25 עד 30 דקות נהיגה. לטעמי הקארוק והאטקה מאוד שקטות (נראה לי יותר הקארוק). האקליפס גם היה שקט, אבל בהאצות המנוע נשמע יותר בגלל אופי פעולת התיבה הרציפה למרות שהרעש לא היה מאוד משמעותי (הופתעתי לטובה) נסעתי ב 3008 דיזל כך שההשוואה לא ממש נכונה, אבל היה שקט במהירות שיוט, אבל רועש יותר במהירות נמוכה ועמידה במקום בגלל טירטור הדיזל ( לא משהוא נורא, אבל יותר מבנזין). ב CX5 החדשה לא נהגתי, אבל מכיר את הדגם הקודם שהיה מעט רועש יותר מקארוק והסיאט. נאמר שהדגם החדש מאוד שקט, לא ניסיתי. בהצלחה

פורסם
ואיפה הספורטאז' ברשימה? הרכב הכי נמכר בישראל כבר מי יודע כמה זמן...

כי הוא לא ברשימת ההתלבטות שלי כמו שהטוסון לא...

זה שכל עם ישראל קונה את שניהם לא אומר כלום.

פורסם

קצת קשה לדרג למרות שנהגתי בכולם, זה דורש נהיגה בהם אחד אחרי השנה.

בכל אופן המאזדה, הסקודה, הסיאט והפיג'ו בראש. פולקסווגן טיגואן גם זכור לי כמאוד שקט.

המיצובישי סובל מרעשי רוח מאיזור המראות במהירות שיוט. הניסאן פחות שקט, בדגמים המאובזרים עם הגלגלים הגדולים המצב מחמיר.

• תוכן חדש...