Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה העיקרית שלי איתו הייתה "ההזנחה" של מיצובישי ברכב הזה. דברים קטנים כמו חוסר בקונסולה מרכזית (המקום בין הנהג לנוסע פשוט... ריק), החוסר תשומת לב אפילו לברגים קטנים שאפילו לא שמו פלסטיקה לכסות אותם, ועניין הבטיחות. לרכב אין כלל מערכות בטיחות, ותמיד הרגיש לי כאילו חלילה אעשה תאונה אני פשוט אתכווץ לקופסת פח קטנה ולא יוכלו להוציא אותי משם.

זה רכב no frills. אתה מקבל מה שאתה משלם עליו. זה כמו להזמין פיצה פפרוני ולהתלונן שיש עליה ... פפרוני.

למרבה ההפתעה, מסתבר שהדבר הזה אפילו משווק בארה"ב.

חזיר דיזל

פורסם

כשהספייס שווקה פה היא הציעה לא מעט לעומת המתחרות, תא מטען גדול ביחס למיני , מרווח מאחור, איבזור, וצריכת דלק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה רכב no frills. אתה מקבל מה שאתה משלם עליו. זה כמו להזמין פיצה פפרוני ולהתלונן שיש עליה ... פפרוני.

למרבה ההפתעה, מסתבר שהדבר הזה אפילו משווק בארה"ב.

למרבה ההפתעה הגדולה עוד יותר הפחנוע בשם מיצובישי מיראז'(או אטראג' במחוזותינו ) משווק ונמכר בארהב עם msrp של מעל 13 k . זה פשוט מדהים.

• תוכן חדש...