Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשי ה-Kodi, למישהו יש nVidia Shield ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה הבדל של יום ולילה בין 2.4 ל 5

כמו כונן SSD מול HDD

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא אצלי. מקבל מהירות מירבית של התשתית (35 מגה בערך) גם ב-2.4, כשהראוטר בחדר אחר בכלל. הכל זורם חלק ומהר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה :)

יש אצלי 5, הרשת בתוך הבית עובדת מצויין (שדרגתי לאחרונה), מה שבזק מעוללים למהירות הקו בחוץ זה כבר סיפור אחר לגמרי :(

1. גירבסט זה עדיין מקור מוצלח למי שנעדר חברים בחו"ל?

2. יש למישהו נסיון כמה זמן לוקח להרגע שמופיע ה'בקרוב' עד שמוצר זמין פיזית להזמנה?

לפחות לפי המעט שכתוב - למעט השלט - לא נראה שיש הבדל גדול בין ה-16 וה-22 - לו מדובר בשבוע-שבועיים אמתין אבל יש מצב שזה עניין של חודשים?

פורסם

גירבסט זה בסדר גמור, אבל אם אין במלאי אתה יכול להזמין גם מאתר אחר שהוא סבבה, כרגע ב-56$ ויש במלאי, המחיר הכי זול שראיתי היה 50$, אז ההבדל לא קריטי. תבחר פלאג EU באופציות של הCOLOR:

https://www.joybuy.com/650789729.html?_cps=62103310.1327924561&utm_source=admitad_int&utm_medium=affiliate&utm_campaign=399850

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
1. גירבסט זה עדיין מקור מוצלח למי שנעדר חברים בחו"ל?

כן, רק שים לב שאתה מזמין את הדגם הגלובלי/בינלאומי (כמו זה שמיסטרב קישר אליו) ולא את הדגם הסיני (4c/3c) כמו פה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

מדווח אחרי מעל שבוע של שימוש ב mibox שזה אחלה מכשיר. לא נתקע, לא איטי, ועובד ליגה על קודי.

אני משתמש בו אך ורק לקודי ורוב השימוש לקודי זה לאפליקציית Sdarot.tv.

האינטרנט אצלי אש, אבל אני משתמש ב VPN מה שמוריד קצת את המהירות אבל עדיין עובד אחלה.

מבחינת ה Value For Money, מכיוון שאני משתמש במיבוקס רק בשביל הקודי אז לדעתי בפחות מ-60 דולר זה מחיר הוגן מאוד. כשהיה לי את ה nVidia Shield הוא עבד גם טוב עם קודי אבל עלה מעל 170 דולר.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הסטרימר הכי טוב שהיה לי זה המי בוקס. אני משתמש בממשק של קודי אבל מחובר אליו HDD חיצוני 2 טרה בייט של WD ועושה את העבודה מעולה. בנוסף אני מחובר לסטינג TV ב 9 שח לחודש, אז המי בוקס סוגר לי את הפינה בכל מה שקשור לסרטים/סדרות וערוצים ישראלים

פורסם

99 לחודש זה לחבילת משפחה שכוללת בתוכה כמעט את כל חבילות התוכן. 9 שח לחודש זה משהו שכבר לא קיים. ניתן היה בהתחלה לרכוש את חבילת הספורט בלבד ב 9 שח לחודש. (לא ספורט 1 2, אלא רק רק ONE ועוד איזה 2 ערוצים שלא מעניינים אותי). בכל מקרה זה בוטל ולא ניתן לרכוש רק את החבילה הזו בלבד אבל מי שכבר רכש נשאר איתה. עשיתי זאת רק בשביל הערוצים הישראלים כיוון שלא הצלחתי עם עידן פלוס. סרטים/סדרות הכל על ה HDD שמחובר לסטרימר

• תוכן חדש...