Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשי ה-Kodi, למישהו יש nVidia Shield ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השילד עדיין בקופסא בדרך להחזרה. לא כזה התלהבתי מלשים את האפליקציות הישראליות דרך קודי כי בד"כ אחרי כמה חודשים הן מפסיקות לעבוד. האסטרטגיה תהיה להחזיר את השילד ולמצא מכשיר זול שיכול להריץ קודי, ובמקביל להמשיך להחזיק את האפל טי וי בשביל הערוצים הישראלים.

לא הבנתי מה בסוף עשית עם השילד. התקנת את הבילד? עבד/לא עבד?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הנה מדריך וידאו, פשוט מאד לביצוע :

[video=youtube;jWGg4-9u7Qc]https://www.youtube.com/watch?v=jWGg4-9u7Qc&feature=youtu.be

תודה, אני עד היום לא התקנתי קודי על ה mi box כי לא היה לי כוח להסתרבל עם זה. המדריך פשוט והקודי עובד דיי יפה על המכשיר.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

האם עובד חלק ? לא נתקע ?

יש לך טלוויזיה 4k במקרה ?

למה אתה אומר "דיי יפה", יש בעיות כלשהן שאתה חווה ?

תודה

תודה, אני עד היום לא התקנתי קודי על ה mi box כי לא היה לי כוח להסתרבל עם זה. המדריך פשוט והקודי עובד דיי יפה על המכשיר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
החומר המקורי הוא 24 (למעשה 23.976) הרץ, בעוד המכשירים האלה מוציאים 60 הרץ בעזרת המרה לא מוצלחת. לרוב מכשירי הטלוויזיה עושים עבודה טובה בהרבה.

כל כמה פריימים יש איזה קפיצה מעצבנת כזו שיכולה לשגע פילים. לא יודע איך אפשר לא לשים לב.

או שאין קפיצה, או שלא לכולם זה מציק או שאני לא רואה סרטים ב 24 פריימים לשניה.

כמו שכתבתי... לא נתקלתי בבעיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
האם עובד חלק ? לא נתקע ?

יש לך טלוויזיה 4k במקרה ?

למה אתה אומר "דיי יפה", יש בעיות כלשהן שאתה חווה ?

תודה

ההמתנה המעטה בין פעולה לפעולה זה יותר מדי בשבילי, אוהב ללחוץ ושבאותו רגע זה יקרה.

הטלויזיה 4k אבל ממה שראיתי זה לא עובד על 4k אצלי.

מעבר לכך יש סיבה למה אני לא אוהב קודי, עדשאתה מפעיל סרט כבר נגמרים הכוחות.

בכל מקרה ייתכן שזה מעט איטי בגלל אינטרנט שעושה לי בעיות דרך ויי פיי ופה יש חסרון לשיאומי כי לא ניתן לחברו ישירות לראוטר עם כבל כמו את האפל טי וי.

בכללי אפל טי וי מרגיש מוצר הרבה יותר מוגמר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ההמתנה המעטה בין פעולה לפעולה זה יותר מדי בשבילי, אוהב ללחוץ ושבאותו רגע זה יקרה.

הטלויזיה 4k אבל ממה שראיתי זה לא עובד על 4k אצלי.

מעבר לכך יש סיבה למה אני לא אוהב קודי, עדשאתה מפעיל סרט כבר נגמרים הכוחות.

בכל מקרה ייתכן שזה מעט איטי בגלל אינטרנט שעושה לי בעיות דרך ויי פיי ופה יש חסרון לשיאומי כי לא ניתן לחברו ישירות לראוטר עם כבל כמו את האפל טי וי.

בכללי אפל טי וי מרגיש מוצר הרבה יותר מוגמר.

מהרגע שאתה מפעיל את הסרט, הצפיה חלקה או שיש גמגום ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש לי גם את המיבוקס וגם fire tv stick 2, המיבוקס הרבה יותר מהיר ואין לי שום בעיה איתו - מריץ קודי, סלקום טיוי, נטפליקס, חלק לגמרי. עובד אצלי בוייפי כשהראוטר בחדר אחר, מקבל מהירות מלאה (30 מגה אצלי). אין לו כניסת רשת אבל אפשר לקנות מתאם usb בכמה דולרים אם זאת המגבלה.

לגבי סרטים בקודי - ממליץ מאד לעשות מנוי real-debrid, זה גרושים (משהו כמו 15 יורו לחצי שנה), ופותח לך גישה לשרתי פרימיום, הזרמה מהירה ובאיכות מירבית שקיימת לאותו סרט.

החלק המתיש זה כשבוחרים סרט והקודי סורק מקורות, זה לוקח איזה חצי דקה ארוכה, אבל ברגע שבחרת מקור משרת RD הסרט מתחיל מיידית ממש ואין תקיעות וגמגומים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הזמנתי את ה MiBox וביטלתי את המכשיר של אמזון לעכשיו. נמתין עוד כמה ימים לקבל אותו, נבדוק אותו ונראה האם הוא ממלא את הצורך בעלות נמוכה.

פורסם
מהרגע שאתה מפעיל את הסרט, הצפיה חלקה או שיש גמגום ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

בחלק מהמקרים גמגום כנראה בגלל מקורות/אינטרנט. בכללי רץ חלק.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
הזמנתי את ה MiBox וביטלתי את המכשיר של אמזון לעכשיו. נמתין עוד כמה ימים לקבל אותו, נבדוק אותו ונראה האם הוא ממלא את הצורך בעלות נמוכה.
אני התחדשתי במיבוקס השבוע, מאוד מרוצה!

אל תעדכן גירסה.

ברשת יש ים פוסטים על תקלות אחרי עידכון גירסה.

ד''א

בקרוב ההשקה של ה mi box 4.

פורסם

מאז העדכון הראשון יצא עוד עדכון שתיקן את רוב הבאגים. לי אין שום בעיה ואני מאד אוהב את הממשק החדש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)
מאז העדכון הראשון יצא עוד עדכון שתיקן את רוב הבאגים. לי אין שום בעיה ואני מאד אוהב את הממשק החדש.
עברתי על הפורם של mibox עדיין יש ים צרות. עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

What!?

בקרוב ההשקה של ה mi box 4.

WHAT!?!?!?

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...