Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 308 בת קצת יותר משנתיים ועברה 20,000 ק"מ.

יש לי תקר בצמיג אחורי שחייבים להחליף,האם אפשר להחליף רק אחד או חייבים להחליף 2 צמיגים כמו שהמכונאי המליץ.

פורסם

לי היה תקר כזה בפביה עם צמיגים שהוחלפו לפני שנתיים בדיוק וגם נסעו בערך 20,000 ק"מ, החלפתי את שני הצמיגים בלי להתלבט יותר מדי.

אולי אם היה מדובר בצמיגים אחוריים שהיו פחות שחוקים הייתי שוקל שנית, אבל בגלל שמדובר ברכב של אחותי העדפתי ללכת על בטוח ולהחליף זוג.

פורסם

זו ההזדמנות לבדוק גם את הצמיג הרזרבי - אולי לשים במקומו את אחד הצמיגים שעדיין תקין מאותו הסרן.

עדיף בכל אופן כדעת קודמי, להחליף זוג.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרזרבי, אם קיים, זה צמיג קטן

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אכן...שכחתי את דבר קיומם של אלה...

(אגב, אחד הדברים הראשונים שעשיתי כשרכשתי הרכב, זה להעיף את הצמיג ה"וופלה" הדק לבוידעם, לרכוש ג'אנט בגודל תקין עם צמיג "רגיל", אחרי שבדקתי שנכנס לתא המטען בשקע המיועד).

alfa 156 2.5.

פורסם

רעיון טוב,אולי אני באמת אשמור את הצמיג התקין ואקנה ג'אנט פשוט,די מעצבן לנסוע על גלגל צעצוע במיוחד מחוץ לעיר.

מה שעוד יותר היה מעצבן שלא הצלחתי להוריד את הגלגל כי היה תקוע ונאלצתי לחכות 3.5 שעות למכונאי של שגריר,שידפוק עם פטיש כמה מכות על הג'אנט...

פורסם
זו ההזדמנות לבדוק גם את הצמיג הרזרבי - אולי לשים במקומו את אחד הצמיגים שעדיין תקין מאותו הסרן.

עדיף בכל אופן כדעת קודמי, להחליף זוג.

רעיון מצויין עם הרזרבי. אני החלפתי את הצמיג הסיני המוזר שהיה שם בצמיג התקין שנותר לי מהזוג הישן.

פורסם

צמיגים מחליפים בזוגות. מצב שבו יש צמיג ישן וצמיג חדש באותו צד (קדימה / אחורה) הוא לא בריא משום שהצמיג החדש הוא בעל יותר "בשר" ושחוק פחות מהצמיג השני, כלומר שהתנהגות הצמיגים תהיה שונה ואתה עלול להרגיש משיכה קלה לכיוון אחד הצמיגים (בד"כ לכיוון הצמיג הישן כי החדש עבה יותר). אם מדובר על זוג שהחלפת לאחרונה ובאחד מהם יש תקר שדורש החלפה, אז אפשר להחליף רק אחד מכיוון שהצמיגים עדיין חדשים. במידה ולא- תחליף את שניהם...

פורסם

עוד שאלה קטנה,יש לי מערכת ניתור לחץ אוויר.אם אני אחליף צמיגים אבל לא מאותו סוג שיש מקדימה(goodyear)שהגיעו עם הרכב,האם זה יכול לעשות בעיות מבחינת התראות בלחץ אוויר בצמיגים?

פורסם
אכן...שכחתי את דבר קיומם של אלה...

(אגב, אחד הדברים הראשונים שעשיתי כשרכשתי הרכב, זה להעיף את הצמיג ה"וופלה" הדק לבוידעם, לרכוש ג'אנט בגודל תקין עם צמיג "רגיל", אחרי שבדקתי שנכנס לתא המטען בשקע המיועד).

אם יש מקום בשקע לצמיג בגודל רגיל, למה הם שמים רזרבי קטן?

פורסם
עוד שאלה קטנה,יש לי מערכת ניתור לחץ אוויר.אם אני אחליף צמיגים אבל לא מאותו סוג שיש מקדימה(goodyear)שהגיעו עם הרכב,האם זה יכול לעשות בעיות מבחינת התראות בלחץ אוויר בצמיגים?

לחץ זה לחץ. אם זה מה שהמערכת מנטרת לא תהיה בעיה.

אבל אם המערכת מבוססת על חיישני ה-ABS, בהחלט ייתכן.

• תוכן חדש...