Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי מנסה לפנות קודם כל לשלמה ולברר את הסטטוס של הרכב.

במעמד ההעברה תוודא את הייפוי כוח, שבאמת מדובר בייפוי כוח תקני של תאגיד חתום ע"י עו"ד.

איך אני מוודא שהיפוי כח "תקני"?

פורסם

שכל הפרטים מלאים, תואמים וחתום ע"י עו"ד דין.

אם הרכב על שם שלמה סיקסט עדיין לא תהיה דרך אחרת להעביר בעלות.

אם לא יהיה צורך בייפוי הכוח שלהם, אז הרכב כבר עבר בעלות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רכשתי בעבר רכב בצורה כזו.

האדם שקניתי ממנו את הרכב החליט לא להעביר בעלות על שמו, אלא עשה קומבינה של זכרון דברים עם האשה שהוא קנה ממנה.

בפועל זה עיקב לנו את העסקה באיזה שבועיים [המוכר היה צריך להביא ייפוי כח מהבעלים המקורי].

בסופו של יום קיבלתי רכב שהייתי היד השנייה למרות שבפועל הייתי יד שלישית.

הרכב היה אמין, ללא תאונות ולא היתה איתו שום בעיה.

מסקנה: לא הכל שחור ולבן.

פורסם

רגע כשאני חושב על זה, מה התמריץ החוקי לעשות דבר כזה? הרי בפועל יש בעלים "נעלמים" לרכב. איך המדינה מאפשרת לזה להתרחש? וגם: כמה זמן יכול להחזיק אדם ברכב ו"להעלים" את עצמו מהבעלות הרשומה?

פורסם

במקרה של בעלות קודמת פרטית אין אפשרות לתרגיל כזה אלא אם מישהו מסכים למסור לקונה את הרכב בלי העברת בעלות, מה שלרוב נפוץ רק בין קרובי משפחה.

במקר של קניה מחברת ליסינג, אז נגיד חודש עד שמגיע יפוי כוח ועוד חודשיים תוקף יפוי כוח. אם החלטת תוך 3 חודשים למכור את הרכב אתה יכול למכור אותו בלי להוסיף יד.

אין מענה לזה בחוק, יכול להיות שעם השתכללות המערכת הממוחשבת האפשרות הזו תחסם מתישהו.

פורסם

כל הקטע של מס' הבעלויות הקודמות הוא די חסר משמעות, והוא בעיקר בעל משמעות פסיכולוגית, ולא משפיע בכלל על טיב הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב המוצע למכירה הוא עם עליה לכביש בסוף 2017, המוכר טוען שהבעלות תעבור ישר אליי מחברת הליסינג. סוף 2017 עד עכשיו זה יותר מ3 חודשים.

יכול להיות יפוי כח שתקף עד עכשיו?

פורסם

התאריך הקובע הוא תאריך שעל יפוי הכח, לא התאריך ברישיון הרכב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

עליה לכביש בסוף 2017 אבל השאלה מתי הוא קנה אותו. יכול להיות שאחרי עליה לכביש הרכב עמד כמה חודשים עד שנמכר.

ולגבי 3 חודשים, זו רק הערכה שלי. לא זוכר לכמה זמן נותנים תוקף ליפוי כוח. תבקש שילח לך צילום של יפוי הכוח, רשום עליו מתי הוא ניתן ועד מתי בתוקף.

פורסם

אני רכשתי רכב בתחילת החודש ממגרש כאשר הרכב היה רשום על שם אוויס.

העברת הבעלות נעשתה על ידי בעל המגרש אך ישירות מול אוויס כך שאני יד שניה

וגם כשהוצאתי רשיון חדש מופיע 01 בעלים קודמים

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

רכישה מסוחר מורשה - סיפור אחר.

סוחר מורשה יכול להעביר את הרכב לבעלותו ללא תוספת יד.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...