Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. יש תוסף שאתם ממליצים עליו למערכת הדלק ו/או למנוע לרכב שעבר המון קילומטרים (יונדאי אקסנט. יותר מ200,000)? משהו באמת יעיל וטוב, ואם אפשר את המחיר המומלץ לצרכן שלו. איזה תוספים באופן כללי הייתם ממליצים לרכב כזה "ישן"? האם את כל התוספים האלו אני יכול לשים בעצמי או שצריך מוסכניק?

אשמח להמלצות ועצות גם באופן כללי וגם על מוצרים ספציפיים שאני יכול לשים בכדי לשפר את צריכת הדלק.

הבנתי שיש תוספים מ3 סוגים - שטיפה, למערכת הדלק ולמנוע עצמו/תוסף לשמן.

אשמח לשמוע על החומרים הכי יעילים שאתם מכירים והמחיר שלהם.

2. ברכבים עם נפח מנוע קטן יותר אני מרגיש שברגע שמדליקים מזגן המנוע "איטי" יותר... פחות מגיב. למה זה?

האם עדיף מבחינת צריכת דלק להדליק איוורור רגיל, בלי מיזוג, בלי כפתור AC? מישהו משתמש פה באופציה רק של האיוורור? כמה זה חוסך בדלק לעומת הדלקת מיזוג? כמה זה חסכוני יותר לדעתכם לעומת נסיעה עם חלון פתוח/חלונות פתוחים בעיר?

• תוכן חדש...