Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לנהג ללא עבר ביטוחי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי את הרכב הראשון שלי (פיג'ו 108 ) וגיליתי שהביטוח הוא באיזור ה5.5 בגלל שאין לי עבר של ביטוחים.

זה נשמע המון לרכב קטן וזול כזה, יש דרך להוריד את זה? (יש לי רישיון הרבה זמן ואני מעל גיל 26)

זה יכול לעבוד אם אני יעשה שהביטוח יהיה על אמא שלי ואני יהיה נהג שני?

עריכה אחרונה על ידי yama
פורסם

זה יכול אולי לעבוד אם אתה תהיה בעל פוליסה שני.

מכל מקום, אל תעשה את הביטוח על שם אמא שלך כי אתה רק תיגרר עם העדר העבר הביטוחי לגיל יותר מופלג.

מה שאתה כן יכול לעשות (אתה נשוי או רווק?, זה משפיע על מה שאני עומד להציע) ככל שלמי מהורייך יש עבר ביטוחי נקי, והיות ואתה רק בן 26 ועדיין לא נשוי (צודק?), זה לבדוק בחברת ביטוח שנותנת לך לגרור את העבר הביטוחי של ההורים אליך.

ישנם חברות ביטוח שיתנו, ואז אתה מתבקש למלא הצהרה ולהחתים את אחד ההורים שיש לו עבר ביטוחי ריק ושאתה היית נהג עיקרי ברכב (משהו בסגנון) כך שאתה תוכל להנות מהתעריפים הזולים שלהם. יש לי בת משפחה שעשתה את זה.

וכשזה נאמר, גם אם זה לא עובד, אזי צריך להתחיל מהיכן שהוא ואז פשוט לאתר איכשהו את המחיר הכי זול.

כשלעצמו, אבסולוטית המחיר שקיבלת הוא לא מאוד יקר ביחס לעובדה שאין לך כל עבר ביטוחי (כבר שמעתי סכומים הרבה יוצר גבוהים).

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני בן 28 ורווק.

להורים שלי אבל היה ביטוח של מעל גיל 50 ורק לשניהם, החברות ביטוח יכולות לראות את זה לא?

פורסם
אני בן 28 ורווק.

להורים שלי אבל היה ביטוח של מעל גיל 50 ורק לשניהם, החברות ביטוח יכולות לראות את זה לא?

לא נהגת על האוטו שלהם? אם נהגת, איך מבחינת ביטוח?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...