Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה לבטים, סרטונים, תגובות והרצון למצוא את הרכב האידאלי מבחינת עלות תועלת ביחס לתקציב שלי הגעתי ל-2 ג'יפונים - הארונה והקארוק.

מאוד מתלבט בין שתיהן. אשמח מאוד למעט אינפורמציה וחוות דעת מבעלים שרכשו את אחד הרכבים ולשתף ביתרונות ובחסרונות של כל אחד.

פורסם (נערך)

הארונה קטגוריה מתחת לקארוק ולכן גם זול יותר.

יתרונות לקארוק -איכותי יותר מבפנים ומרווח יותר, והמושבים שלו נוחים יותר מהמושבים הקשים יחסית בארונה.

(לא ניסיתי את המושבים ברמת גימור אמבישן בקארוק , אלא רק בסטייל ובאקסלוסיב, אז לקחת בחשבון)

כולל בקרת סטייה מנתיב ולכן פטור מהתקנה מקומית של מובילאיי וכולל גם פתחי אוורור מאחור.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אם אתה חושב על הסיאט ארונה, אז תכניס למשוואה את הסיאט אטקה, יש לפחות שני שרשורים מקבילים בפורום על השוואה בין האטקה לבין הקארוק.

אבל אתה צריך להחליט מה אתה רוצה ברכב, יחס עלות תועלת זה בסדר בתור סיסמה כללית, השאלה מה התועלת שאתה מחפש?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מה התקציב שלך?

וכמו שרשמו לך למעלה.

אם הכנסת את הקארוק אז האטקה עומדת מולה.

זה האחות התאומה שלה מיוצרת באותו פס יצור.

פורסם

תודה רבה. אבדוק לגבי השרשורים שנפתחו של הקארוק מול האטקה.

הארונה קטנה יותר ומעט מתאימה יותר לתקציב שלי ולכן נכון לעכשיו קצת יותר מושכת אותי.

מישהו כאן ממש רכש את הרכב ויכול לתת את דעתו?

• תוכן חדש...