Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור מי שהחזיק רכב ספורטיבי צרפתי וגם גרמני, אני מסכים עם 98סיביק: הגרמניות הספורטיביות הרבה יותר טובות.

כמעט כל ביקורת שראיתי אמרה שה 308 הרבה יותר טובה מהגולף או הלאון.

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין... לא מצאתי ביקורת אחת כזו, לפחות בעיתונות הבריטית שאני מכיר.

כלומר, מצאתי כאלו שהעדיפו את ה-308 (וההפך), אבל זה תמיד נגמר בנקודות והעדפות, לא בנוק אאוט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למעט הקופרה, שבאמת מציעה הרבה כס לשקל - למי שאוהב את הסגנון שבו הם מוגשים - לכל דבר יש תחליף.

לאון 1.8? סיוויק, גולייטה

פולו גיטיאי? 208, קליאו, אפילו מיטו

נכון שהאלפות כבר וותיקות אבל הן פה רק כדוגמא. בסופו של דבר זה עניין של העדפות וניהול סיכומים. כמו כל עסקה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לי היו 3 ואגיות ולעולם לא נתקתי ביחס מזלזל , גם בזמן טיפולים וגם בזמן תקלות בתקופת אחריות.

Bar72 - בעיניי אין תחליף לפולו גיטיאי ,או טיגואן 2.0 ליטר וגם לא לקופרה. אני שונא אלפא.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

עם כל ההערכה לכנות המוזרה, נדמה לי שהשתתפות בדיון עניני והגיוני כשאתה קובע : "אני שונא אלפא", הופכת למיותרת. כמובן שבקישקושים היצריים מסוג "יפני זה הכי, אחי" או "אין על גרמניה והמכוניות שהיא עושה", הסיפור הפוך.

פורסם
למעט הקופרה, שבאמת מציעה הרבה כס לשקל - למי שאוהב את הסגנון שבו הם מוגשים - לכל דבר יש תחליף.

לאון 1.8? סיוויק, גולייטה

פולו גיטיאי? 208, קליאו, אפילו מיטו

נכון שהאלפות כבר וותיקות אבל הן פה רק כדוגמא. בסופו של דבר זה עניין של העדפות וניהול סיכומים. כמו כל עסקה.

נתוני המכירות העולמיים והארציים מראים בבירור מהן העדפות הציבור ותוצאת ניהול הסיכומים שלו. אם נתמקד בנתוני המכירות של רכבים חמים וספורטיבים, הפער במכירות הוא כל כך גדול שאפשר להסיק ממנו מה רוב הצרכנים חושבים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
קצת קשה לי לקבל את מה שרשמת. אני לא רואה אלטרנטיבה לרכבי וואג החזקים. הם אולראודרים מושלמים. אז נכון שיבואן בעייתי , אבל בגלל זה להפסיד מוצר טוב?

אם זה היה מכוון אלי, אז יש מוצרים לא פחות טובים שם בחוץ ואני לא בטוח שבכל האספקטים המוצר בהכרח כזה טוב.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תנו לי בבקשה אלטרנטיבה לפולו gti ,לטיגואן 2.0 , וסופרב 280. לרמת עידון ,ביצועים ,איכות הביצוע , אמינות. כן אמינות. כי רכבים האלה עמידים להתעללות מטורפת.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

גם אם נניח שלרכבים הספציפיים האלה אין תחליף, רוב המכירות של צ'מפיון אינן של הרכבים הללו.

ביום שבו הציבור יראה שהוא לא מוכן לשירות ברמה הזאת ויפסיק לקנות איביזה, ארונה, אטקה, פאביה, אוקטביה, גולף, פולו, טיגואן וכו' בגרסאות הרגילות שלהן - צ'מפיון ילמדו שהם צריכים לשנות משהו, או שאולי מישהו בואג ילמד אותם, או שצ'מפיון יפשטו רגל.

כל עוד הציבור ממשיך לקנות איביזות 1.0 בשביל יתרונות שוליים שלהן - לא יהיה שינוי.

פורסם

אם כבר, עדיף שהממשלה תפתח את היבוא לתחרות. יבואן שיש לו מונופול על יבוא, שיווק ושירות על כל הרכבים של קבוצת ואג לא צריך לדאוג לקיומו. המוצרים טובים, ואנשים ימשיכו לקנות מהם, כל עוד אפשר לקנות את הרכבים האלה רק דרך צ'מפיון.

פורסם
אם כבר, עדיף שהממשלה תפתח את היבוא לתחרות. יבואן שיש לו מונופול על יבוא, שיווק ושירות על כל הרכבים של קבוצת ואג לא צריך לדאוג לקיומו. המוצרים טובים, ואנשים ימשיכו לקנות מהם, כל עוד אפשר לקנות את הרכבים האלה רק דרך צ'מפיון.

המודל צריך להיות יבואן ומפיצים, כלומר היבואן לא עוסק במכירה ישירה (יאסר עליו) אלא רק דרך מפיצים. זו הדרך היחידה להפוך את שוק הרכב הישראלי לתחרותי באמת. זה גם מה שיאפשר להפסיק עם הישראבלוף של רכבי אפס קילומטר.

פורסם

יוניון עובד ככה וכל רכבי טויוטה נמכרים דרך סוכניות משנה. זה עובד הרבה יותר טוב מרבים מהיבואנים האחרים, אבל משום מה זה לא מצליח ליצור תחרות אמיתית ביניהן. נראה לי שהיבואן אוסר עליהן לתמחר במחיר שונה למשל.

גם סוכנות סובארו ברזילי בירושלים גם עובדת במודל כזה ושם זה אפילו יותר מוצלח - אבל עדיין רחוק ממה שחוויתי בארה"ב.

לי נראה שברגע שהמדינה מעניקה לגוף כלשהו הגנה עסקית באופן של הגבלת תחרות - היא חייבת גם להפעיל רגולציה יותר הדוקה. על איכות השירות, על מתח הרווחים ועוד.

• תוכן חדש...