Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב!

ניקיתי egr אחרי בעיות סחיבה ובדיקת מחשב שהראתה שיש לו בעיה.

תו"כ החזרה שלו, נפל אחד הברגים מתחת למצבר, ניתקתי את המצבר והוצאתי, ואחרי שחיברתי הכל ניסיתי להניע ולא הולך (החשמל עובד, רק לא מצליח להניע).

המפתח היה בסוויץ' לכל אורך התהליך, וראיתי שזה יכול לגרום למחיקת מחשב הרכב.

האם זה בטוח מה שקרה, או שיש אולי משהו לנסות לפני שאני מזמין גרר?

מה הסדר הגודל של מחיר התקנת המחשב מחדש, אם אכן זאת הבעיה?

תודה

עריכה: מדובר בפיג'ו פרטנר 2008, 1.6

עריכה אחרונה על ידי נחשון90
פורסם

סדר החיבור לחלוטין לא משנה. נהוג לחבר קודם פלוס על מנת שלא יקרה מצב שאתה מקצר את הפלוס לגוף כאשר המינוס מחובר.

בכל אופן, לפני שאתה מזמין גרר, בצע בדיקה קפדנית, רצוי עם נורת ביקורת, על כל הפיוזים, מתחת להגה ומתחת למכסה מנוע.

יום טוב גם לך

פורסם
להתחיל תהליך מחדש ולחבר בסדר הנכון.

משום מה בדגמי סיטרואן שנתקלתי זה אכן גרם לתופעה הנ"ל .

ותחזור לדווח כשזה יוביל לאותו מצב בדיוק.

סורי, אבל כשזה נוגד את חוקי החשמל והפיזיקה, נסיון זה לא תירוץ.

יום טוב גם לך

פורסם

נראה שקיצרת את המחשב ושרפת את פס המינוס הפנימי. במקום לגרור קח חוט עם קרוקודילים ותחבר את גוף המחשב ישירות למינוס. תגרור את הרכב למעבדת רכב כדי שיתקנו את המחשב

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

איך מחיבור מצבר נשרף המחשב?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
להתחיל תהליך מחדש ולחבר בסדר הנכון.

משום מה בדגמי סיטרואן שנתקלתי זה אכן גרם לתופעה הנ"ל .

יש לי סיטרואן, אני מוכן להקריב אותה למען הניסוי

Ready to put your money where your mouth is?

יום טוב גם לך

פורסם
יש לי סיטרואן, אני מוכן להקריב אותה למען הניסוי

Ready to put your money where your mouth is?

לא נתקלתי בדגם שלך ספציפית , ושוב פעם ... במקרה הזה לא - בהרבה דברים אחרים שרשמת כן . ואתה תפסיד כסף.

רוצה כן להמר? שלח בפרטי ,אני אהמר אתך על כמה וכמה פניני חכמה שרשמת .

בינתיים בוא נחזיר את השרשור לייעוד שלו.

במקרה ואכן הסתדר לפותח שרשור - על הכיפאק, הוא לא השקיע הרבה מאמץ בלסדר את הקטבים הפוך.

פורסם
בוקר טוב!

ניקיתי egr אחרי בעיות סחיבה ובדיקת מחשב שהראתה שיש לו בעיה.

תו"כ החזרה שלו, נפל אחד הברגים מתחת למצבר, ניתקתי את המצבר והוצאתי, ואחרי שחיברתי הכל ניסיתי להניע ולא הולך (החשמל עובד, רק לא מצליח להניע).

המפתח היה בסוויץ' לכל אורך התהליך, וראיתי שזה יכול לגרום למחיקת מחשב הרכב.

האם זה בטוח מה שקרה, או שיש אולי משהו לנסות לפני שאני מזמין גרר?

מה הסדר הגודל של מחיר התקנת המחשב מחדש, אם אכן זאת הבעיה?

תודה

עריכה: מדובר בפיג'ו פרטנר 2008, 1.6

ניתוק המצבר עלול לגרום למחיקת נתונים אשר נאספו במהלך הנסיעה ולא את הנתונים הבסיסים הצרובים במחשב הרכב. במקרים מסויימים ניתן לבצע עדכון למחשב ניהול המנוע בעזרת סורק תקלות מקורי.

אם בזמן עדכון תוכנה של ניהול המנוע מנתקים את המצבר אכן במקרה כזה 'נשרף' המחשב בשפת המכונאים.

לדעתי במקרה שלך לא נגרם שום נזק למחשב הרכב אלא כנראה ניתקת חיווט מסויים או ניקוי ה-EGR לא צלח.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
נראה שקיצרת את המחשב ושרפת את פס המינוס הפנימי. במקום לגרור קח חוט עם קרוקודילים ותחבר את גוף המחשב ישירות למינוס. תגרור את הרכב למעבדת רכב כדי שיתקנו את המחשב

Sent from my iPhone using Tapatalk

איך הגעת למסקנה הזו ? תוכל להסביר לי כיצד הבחור קיצר את מחשב הרכב ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...