Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוויטץ של האיביזה ( 1400 1995 ) עושה בעיות ולא מניע בלי אחרי הסיבוב ממש ללחוץ אותו פנימה

רציתי להוציא אותו לראות את המגעים או להחליף

השאלה : איך מוציאים את הסוויטץ ?

עפר.

פורסם

גם לי יש איביזה 95 1.4 עם אותה בעיה בדיוק, אמרו לי פה לשים WD40 אבל זה לא עזר בכלל:-( .

נראה לי שצריך לפתוח את הסויץ עצמו או משהו כדי להקל על הסיבוב.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

טוב אז ככה :

1. פירקתי את מכסה הפלסטיק והצצתי פנימה על הסוויץ לפי מה שאני רואה זה דורש פירוק של גלגל ההגה ( כן כן אני רציני ) ומנעול ההגה , כי זה יושב ביציקה .

2. אני מקווה שזה לא כמו בפיז'ו כי אם כן שנינו במצב רע :)

3. WD40 לא נראה לי יכול לעזור בכלל במצב כזה אולי התכוונו לספריי מגעים ???

4. רפי דיברתי עם מנעולן ( למעשה עם שניים , אחד לא רצה לגעת בסיאט אמר משהו שזה מסובך ויש איזה דיסקת אבטחה לא ברור , השני שמח לעבודה אבל כששאלתי אם הוא כבר עשה את זה בסיאט כזו הוא מלמל משהו שלא היה לי ברור ) , דיברתי גם עם צ'מפיון צפון , חלק מגעים חשמלי 93 שקלים לפני מע"מ , עבודה כמאתיים שקלים לפני מע"מ , לצערי כנראה אלך אליהם כי לא מצאתי שרטוט או הסבר משכנע שיראה לי שאני יכול להתמודד לבד .

עפר.

בכל מיקרה תודה רבה לכל המגיבים .

אשמח אם יש למישהו שרטוטים טכניים של האיביזה או המנוע ( EBD 1400 )

יש לי ETKA שלא רוצה לרוץ על המחשב שלי לצערי כנראה קובץ פגום

• תוכן חדש...