Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התגלתה לי נזילה במשאבת מים בסקודה פאביה ידנית 2012.

הרכב עשה 93000 ק"מ וטרם עבר החלפת רצועה.

הבנתי מהמוסכניק שאם מחליפים משאבה מחליפים גם רצועה כי הן ממוקמות ביחד ומדובר במכלול אחד.

ההצעה שקיבלתי היא 1500 ש"ח לחלפים לא מקוריים תוצרת גרמניה כולל עבודה. הוא תמחר את העבודה ב450 ש"ח. הציע לי גם לקנות חלפים לבד ושהוא יעשה את העבודהץ

שאלה 1

האם יש ספק חלפים ממש מומלץ ואמין שדרכו אוכל לקבל הצעה שתוזיל לי את הקנס.

שאלה 2

האם הצעת המחיר שלו הגיונית? ששאלתי על חלפים מקוריים הוא אמר שמדובר בעוד אלפייה בערך. שווה להשקיע או שזה חארטה?

שאלה 3

מישהו הציע לי חלפים של חברת INA רצועה 580 ש"ח. משאבת מים 230. איך המותג? אמין ? מוכר?

תודה למגיבים ,

פורסם

היי,

1. INA מותג מצויין. חברת בת של קבוצת Schaeffler שמייצרת גם את חברות LUK, FAG ו-RUVILLE (למי שמכיר).

2. למעשה הרבה חלקים "מקוריים" של VW מיוצרים ע"י החברה הזו - אין הצדקה לדעתנו לשלם על מקורי, בטח לא עוד אלפייה.

3. קיבלת המלצה על ספק חלפים. אם תרצה לוודא שוב אתה מוזמן לרשום לנו דגם מנוע ונשתדל לעזור (מדובר על 3/4 אותיות באנגלית בטבלה השמאלית העליונה ברשיון הרכב). רק בבקשה תציין שוב מה החלקים שאתה מחפש..משאבת מים, ורצועת טיימינג?

רק הרצועה? לא כל הסט?

• תוכן חדש...