Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף תצפית מעניינת (נמאס כבר לשמוע על הקלימן מכיכר המדינה).

חד משמעית זה נראה כמו חללית חייזרית משופרת. האור שרואים בצילום זה הניאונים שיש לה מלמטה ואם תסתכל טוב תראה מימין שיש לה ספויילר גנוב של אימפרזה.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סוף סוף תצפית מעניינת (נמאס כבר לשמוע על הקלימן מכיכר המדינה).

חד משמעית זה נראה כמו חללית חייזרית משופרת. האור שרואים בצילום זה הניאונים שיש לה מלמטה ואם תסתכל טוב תראה מימין שיש לה ספויילר גנוב של אימפרזה.

אישפוז , שכחת את החצאיות - נגנבו מעונדא סיוויק טייפ ערס.

:lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אישפוז , שכחת את החצאיות - נגנבו מעונדא סיוויק טייפ ערס.

:lol:

רגע רגע תפסתי עוד משהו...

כובע של מונית מפאביה :fist:

פורסם
רגע רגע תפסתי עוד משהו...

כובע של מונית מפאביה :fist:

:mm_mad:

מועדון עונדא-ערס ישראל :fist:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מי אמר שזה עב"ם , בכל אופן אני לא יודע מה זה היה אני גר בבית הזה כבר קרוב ל11 שנה ותאמינו לי שזו לא מנורת רחוב .

שימו לב לגובה שזה נמצא בו בתמונה השניה .

ים long time no

פורסם
מה קסאם ??

מה פנס ???

תסתכלו באיזה גובה זה !!!!

פעם אחת זה היה קרוב ותוך כמה שניות זה נעלם לשמיים .

בכל אופן .

תסתכלו למטה ברחוב ותראו את הפנסי רחוב שלי , הם בגובה חמש מטר מקסימום לא שלושים מטר ולא 400.

טוב אל תאמינו מה אני אגיד לכם .

קודם כל אל תהיה בהיסטריה אם אתה חושב שזה 10_1_1.gif בהצלחה, כי לא נראה לי ששכנעת את שאר האנשים.

איש באמונתו יחיה.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא חושב כלום פשוט מה זה עוד יכול ליהיות , עומד במקום כמה דקות בשקט מוחלט , מתחיל לטפס והופ נעלם לתוך העננים , ניתן לראות בתמונה השניה שהעצם מפזר אור אל תוך העננים .

אחרי זה כבר לא היה כלום .,

לא יכול לישון כבר יומיים .

ים long time no

פורסם

הם יבוא בלילה יקחו את הגרביים שלך וישתמשו בהם כדלק לחללית....

נו..בחייך אחי ראיתי משהוא לא רגיל זה לא סיבה להיכנס ללחץ עם הם היו רוצים אותך הם כבר מיזמן היו לוקחים...

פורסם
אני לא חושב כלום פשוט מה זה עוד יכול ליהיות , עומד במקום כמה דקות בשקט מוחלט , מתחיל לטפס והופ נעלם לתוך העננים , ניתן לראות בתמונה השניה שהעצם מפזר אור אל תוך העננים .

אחרי זה כבר לא היה כלום .,

לא יכול לישון כבר יומיים .

בגלל זה לא לישון יומיים?????

36_1_50.gifzzzzzzzzzzzzzzzzz

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הם יבוא בלילה יקחו את הגרביים שלך וישתמשו בהם כדלק לחללית....

נו..בחייך אחי ראיתי משהוא לא רגיל זה לא סיבה להיכנס ללחץ עם הם היו רוצים אותך הם כבר מיזמן היו לוקחים...

הממשלה עושה ניסויים ואתה חלק מהם כנראה.

מה שקורה כאן זוהי קונספירציה של המוסד וה CIA , כמו כן של כוח PSI אשר מפקח על כל הפעולות הללו.

לכן תיקח את הכל בפרופורציה נכונה.

מה שאומר שאל דאגה! . הדבר הנ"ל זהו כלי תחבורה שיוצג לעולם בעוד כמה מאות שנים , מה שישנה את ההסתכלות שלנו לדרך החיים לעולם!.

פורסם

אולי זה מצלמת מהירות חדשה מטעמי מישטרת התנועה?

בעניין שזה כלי תעופה חדש שיוצג עוד 100 שנה היו דברים מעולם אבל תוך 30 שנה....

אחי אני חיי בחיפה אתה יודע איזה דברים מפחידים אני רואה בשכונה שלי ...

עזוב ידידי תירגעה תישן בשקט זה לא אמור לשגעה אותך..... ואם אתה כול כך מותרד לך לקולבודק...

פורסם
הממשלה עושה ניסויים ואתה חלק מהם כנראה.

מה שקורה כאן זוהי קונספירציה של המוסד וה CIA , כמו כן של כוח PSI אשר מפקח על כל הפעולות הללו.

לכן תיקח את הכל בפרופורציה נכונה.

מה שאומר שאל דאגה! . הדבר הנ"ל זהו כלי תחבורה שיוצג לעולם בעוד כמה מאות שנים , מה שישנה את ההסתכלות שלנו לדרך החיים לעולם!.

אהה טוב , נרגעתי .

ים long time no

פורסם

חשבת לשלוח את התמונות לבדיקה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...