Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני משכיר רכב בשדה התעופה במינכן ועובר איתו לאוסטריה לשבוע.

הקטגוריה שאני מזמין היא 7 מקומות אוטומטי. פורד גאלקסי/פולקסווגן שאראן או מקביל.

ציינתי בהזמנה שאני מעדיף את הגלקסי (יש לי S MAX בבית)

והשאלה: האם עדיף לי לבקש דיזל או בנזין ??

ושאלת בונוס: אם המטוס נוחת ב 9:10 למתי כדאי להזמין את הרכב ?

תודה מראש לעונים

עריכה אחרונה על ידי zebra
פורסם (נערך)

1. עדיף דיזל (חסכוני בעלות ובצריכה - בטח לכאלו מרחקים) השאלה כמה תוספת כסף לוקחים על "הזמנה של זה". כשאני הזמנתי רכבים תמיד קיבלתי דיזל בלי שום הזמנה - אבל זה כמובן לא מובטח.

2. השכרה עובדת לפי ימים, אם תזיז שעה אחורה או קדימה בלי שאתה מוסיף יום תחסוך לעצמך את השאלה הזו. אם אתה ממש מדויק על היום אז להערכתי משהו כמו חצי שעה לאחר הנחיתה - אבל שוב, זה לא אמור להיות קריטי, תריץ את אותו חיפוש על 9 בבוקר ואת אותו חיפוש על 10 ותקבל לכאורה את אותו מחיר.

*רק מזכיר לך שנסיעה באוסטריה בחלק מהכבישים כרוכה באגרה (מדבקה).

עריכה אחרונה על ידי בוני03
פורסם

אם אני מזמין דיזל, אני צריך להוסיף כסף ?

חצי שעה מהנחיתה זה לא מוקדם מידי ?

אמרו לי שמתחייבים לשמור את הרכב לשעה.

פורסם

לא מוסיפים כסף על דיזל אבל לרוב גם אי אפשר להבטיח דיזל או בנזין. בכל אופן ברור שעדיף דיזל עם הנסועה שאתה מתכוון לעשות.

איזו חברה אגב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

לא כל כך חשוב למתי תזמין את הרכב, מה שקובע הוא מתי אתה חותם על החוזה.

לדעתי הזמן אותו לסביבות 10 - קרוב לוודאי שתגיע לטרמינל F הארור ולא תגיע לעמדות ההשכרה לפני 10-11 (בהנחה שהטיסה לא תתאחר). בהשכרה היחידה שלי במינכן נחתתי ב-7, הגעתי לתור לדוכן ההשכרה ב-9, לדוכן עצמו ב-11 (תור אינסופי) ויצאתי מהשדה בסביבות 2 אחרי שהוחלף לי רכב תקול.

לגבי הדגם המוזמן - זה לפי קבוצה, אין לדעת מה תקבל. אם לא יתאים לך תצטרך לחזור למשרד כדי להחליף, המרחק מהחניון לטרמינל לא קטן.

למד היטב את כללי הנהיגה בגרמניה ובאוסטריה - הם קצת שונים משלנו, וגם בין 2 המדינות. כאשר אתם מתקרבים לגבול האוסטרי הכנס לתחנת דלק וקנה מדבקת אוטובאהן אוסטרית (כ-10 אירו ל-10 ימים), הדבק אותה על השמשה הקדמית לפי ההוראות וסע לשלום. הקנס על נהיגה באוטובאהן ללא מדבקה גבוה מאד. את הספח, המשמש קבלה, שמור לפחות חצי שנה למקרה שתקבל קנס ממצלמות הבקרה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע אם אפשר לשריין דיזל או בנזין הם בהשכרה כבר נותנים לך, ממליץ לך איך שאתה נוחת לקנות סים מקומי בשדה ואז לדבר איתם שנחתת אתה לא יכול לדעת כמה עיכובים יהיו..

פורסם

לגבי סים מקומי - צרה צרורה.

ראשית - קרוב לוודאי שפות"ש יגיע לדוכן ההשכרה לפני שיגיע לדוכן סלולרי.

שנית - חוקי רישום סים בגרמניה השתנו לפני כמה חודשים, כמעט בלתי אפשרי למי שאינו תושב גרמניה לבצע את ההפעלה כיון שנדרש חיבור אינטרנט וכל מיני אמצעי אימות. הדרך האפשרית היחידה היא לגשת לחנות או דוכן של מפעיל סלולר ולקוות שיוכל להפעיל את הסים במקום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הזמנתי רכב מהארץ ושדרגתי במקום.

אפשר לשאול איזה רכב יש להם,אני חתמתי חוזה על רכב,ראיתי רכב אחר בחניה,ביקשתי לשדרג והם הסכימו בלי בעיות.

עוד 8 יורו ליום וקיבלתי רכב מקטגורה גבוהה יותר עם ניווט מובנה ומנוע דיזל חזק(מסתבר שבחלק מדגמי ההשכרה לא מתקינים GPS).

ממליץ לבטח בביטול השתתפות עצמית-אני שרדתי את הג'אנט וכשבדקו את הרכב פשוט אמרו לי "אתה מבוטח" ושחררו אותי,בלי זה יכל להיות כאב ראש רציני.

כשאתה מזמין יש לך אופציה לסמן שאתה מעדיף דיזל.

אם אתה נוחת ב9 תזמין את הרכב ל10,בגדול זה חסר משמעות.

לא חושב שמעניין אותם מה ציינת בהזמנה,זה מה שזמין להם במלאי באותו הרגע,בדיוק בגלל זה הם לא מתחייבים על רכב אלא על קבוצה.

לגבי המעבר לאוסטריה,בתחנות הדלק שצמודות לגבול אפשר לרכוש מדבקה,עולה 10 יורו בערך וחובה להדביק על השמשה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ושאלת בונוס: אם המטוס נוחת ב 9:10 למתי כדאי להזמין את הרכב ?

אם אתה טס באלעל, ונוחת במינכן, ייקח לך לפחות שעה לעבור ביקורת דרכונים (אלא אם תרד ראשון מביזנס), ועוד 15 דקות יציאה מהשדה המבודד אל ציביליזציה בטרמינל הראשי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם אתה טס באלעל, ונוחת במינכן, ייקח לך לפחות שעה לעבור ביקורת דרכונים (אלא אם תרד ראשון מביזנס), ועוד 15 דקות יציאה מהשדה המבודד אל ציביליזציה בטרמינל הראשי.

אז אם נוחת ב 9:10 להזמין ל 10:30 ? או שבכל זאת עדיף ל 10:00 ?

פורסם (נערך)

לא מוסיפים כסף על דיזל אבל לרוב גם אי אפשר להבטיח דיזל או בנזין. בכל אופן ברור שעדיף דיזל עם הנסועה שאתה מתכוון לעשות.

איזו חברה אגב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא יודע אם אפשר לשריין דיזל או בנזין הם בהשכרה כבר נותנים לך, ממליץ לך איך שאתה נוחת לקנות סים מקומי בשדה ואז לדבר איתם שנחתת אתה לא יכול לדעת כמה עיכובים יהיו..

במפורש יש חברות שאפשר לשריין בהם רכב דיזל בתוספת תשלום. SIXT בגרמניה (*לטעמי* אופציית ההשכרה הטובה ביותר למי שחובב מכוניות) תקח על זה למשל 8 ומשהו דולר ליום.

אז אם נוחת ב 9:10 להזמין ל 10:30 ? או שבכל זאת עדיף ל 10:00 ?

כתבתי לך - תבדוק אם בכלל יש הבדל בין להשכיר ל9:30 או ל10. כנראה שלא, אז מה אכפת לך? תזמין למוקדם.

ולא הבנתי מה זה נקרא "מתחייבים" לשמור את הרכב לשעה. הזמנת רכב? אתה אמור לקבל אותו לא משנה השעה. אתה משלם עליו עבור כל דקה של שכירות, בין אם אתה בתוכו ובין אם לא.

עריכה אחרונה על ידי בוני03
פורסם (נערך)

לא מדוייק. משלמים מרגע קבלת הרכב, בכפולות של 2ֿ שעות, עם קנס חריגה אם עוברים כפולה זו.

איחור בטיסות הוא עניין שגרתי, חברות ההשכרה מודעות לכך.

כיוון שסביר שתגיע לטרמינל 1F המרוחק (זה שמאובטח עם נגמשים) יש לך, מעבר ליציאה מהמטוס בעמדה מרוחקת, נסיעה באוטובוס לטרמינל ותהליכי הכניסה לאירופה, גם קטע הליכה מכובד עם המזוודות עד משרדי ההשכרה, ואז תעמוד בתור. גם אם תזמין את הרכב ל-11 תקבל אותו.

פורסם

כנראה שגם זה תלוי חברות. יצא לי כבר לאחר (12 שעות) בחברת השכרה בחול (במקרה גם במינכן) והמחיר הוא קבוע בדיוק כפי המחיר ששילמת בעת ביצוע ההזמנה. האיחור מבחינתם היה עניין פרטי שלך.

פורסם

זה כל כך לא משנה, לא עובד לפי שעות. עובד לפי יום. לקחת רכב ליום הנחיתה לא מעניין אותם 10 בבוקר או 5 אחרי הצהרים. רכב יהיה מוכן, זה השכרת רכב בגרמניה לא איזה מדינת עולם שלישי. זה כמו שתחזיר רכב 9 בערב מבחינתם שילמת על יום מלא. תחזיר את הרכב ב 4 לפנות בוקר ליום מחרת זה לא מעניין. יום חדש מתחיל ב 8 בבוקר אם אנו זוכר נכון.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם (נערך)

בהודעה הקודמת שלי נפלה שגיאת הקלדה - כפולות של 2ֿ4 שעות.

מדובר ב-24 שעות משנת קבלת הרכב, לא קלנדרית. על חריגה קלה ההחזרה (בדרך כלל עד 30 דקות) אין קנס, אחר כך יש קנס לפי שעות עד 2-4 שעות, ואחרי זמן זה מחייבים בתעריף של יום נוסף.

מי שלוקח או מחזיר רכב מחוץ לשעות המשרד של תחנת ההשכרה משלם עמלה שמנה נוספת.

• תוכן חדש...