Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב מיני עם דגש על חסכון בדלק.

שימוש הרכב בעיקר לעיר ולפקקים.

ממה שקראתי הבנתי שהפיקנטו וה I-10 לא חסכוניות. אולי לא שותות אבל לא חסכוניות.

המיקרה חסכונית אבל ישבתי בפנים וזה בכנות הרכב הכי לא נוח שישבתי בו בחיים.

אייגו/108/C1 גיר רובוטי = לא תודה.

עם מה נשארתי? ספארק וספייס סטאר. שתיהן גיר רציף.

השוק של הספארק לא טוב, אבל אפשר להגיד שגם המיצובישי לא ממש שומרת על מחיר.

הספארק מעוצבת יותר יפה אבל התא מטען פשוט מעפן, בספייס העיצוב מעפן אבל הבגאז יותר טוב כמו גם המרווח.

חברים בעלי פיאט 500 ומיקרה וידאו את מה שחשבתי, אף רכב מיני לא כיף לנהיגה מעל 90, כולם מרעישות, כולם עפות ברוח וכולם בהכללה גדולה פשוט רכבים שבנויים במחשבה של לחסוף מקסימום כסף ושעדיין יהיה "רכב אמיתי". בשבילי זה סבבה, את כל ה"הנאה" מנהיגה כבר הוצאתי על הרכב הקודם שכבר מגמגם, מתחמם (גם בחורף) ואין-סוף בעיות בגיר (סיטרואן סי 5 2003)

עכשיו אני מחפש נטו צריכת דלק ואמינות.

ההתלבטות שלי היא האם הספארק חסכונית כמו הספייס סטאר?. מבחינת נוחות נסיעה הבנתי שהספארק פחות טובה בכבישים לא טובים (והכבישים באיזור לא משהו).

המלצות יתקבלו בברכה. המלצות מניסיון אישי בשתי ברכות.:wink:

פורסם

הייתי הולך על הספארק,היא לא רועדת בעמידה ובפקק ההבדל כבר לא יהיה מורגש.

המושבים שלה נוחים יותר לדעתי ועם תמיכה עדיפה.

אבל עם תא מטען מספק תפקיד אכן לספייס תא מטען עדיף ומרווח מאחור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני רואה שלך יש את הספייס סטאר המדוברת, תוכל בבקשה לשתף את צריכת הדלק?

ואם מישהו יכול לשתף (עדיף מניסיון אישי) צריכת דלק של הספארק החדשה.

מצאתי באתר אוטו את הנתון הזה כש הפינקטו ניצחה והספארק הפסידה (האי-10 האמצע)[TABLE=class: fixTableColumnCenter-article-octonary, width: 651]

[TR]

[TD=align: right]צריכת דלק - ממוצעת[/TD]

[TD]21.2[/TD]

[TD]18.2[/TD]

[TD]19.6[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

באותו אתר הנותון הבא כשהירוק מתייחס לצריכת דלק "אמיתית"

[TABLE=class: fuelTableCustomStyle, width: 1024]

[TR]

[TD=align: right]שברולט ספארק 1.4 ל', אוט', LT Plus[/TD]

[TD=align: center]18.2[/TD]

[TD=align: center]13.7[/TD]

[TD=align: center]21.7[/TD]

[TD=align: center]13.8[/TD]

[TD=align: center]5[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

עריכה אחרונה על ידי Dimaliti0n
פורסם

בבין עירוני הררי כ 1/16-16.5, בעיר הררית יצא אזור 1/14 בערך, ובשיוט 1/20 וצפונה.

זה המבחן שלי על הספארק כולל צריכת דלק:

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2479/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A---%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-LTZ

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון עם שני הרכבים (שכורים).

הספארק פשוט כמה רמות מעל המכונת כביסה של מיצובישי (מצטער יוליאן).

הרכב מרגיש הרבה יותר "מסיבי" ובעל דבר מה שנקרא "התנהגות כביש" בפניה הראשונה עם הספייס סטאר הרגשתי שיש תקלה וההגה לא מחובר לגלגלים,הרכב פשוט המשיך ישר .

המושבים בספארק מאוד נוחים,לדעתי הכי נוחים בקטגורית המיני (התנסיתי בספייסטאר/פיקנטו/I10/מיקרה),המושבים במיצובישי לדעתי לא ראויים להקרא מושבים,אלא צמד דיקטים עטופים בבד,לא נוחים וללא שום אחיזת גוף.

בשני הרכבים מדובר על גיר רציף,אבל של השברולט מתנהג הרבה יותר "פלנטרי" ופחות מורגשת פעולת ה"מסטיק" שמאפיינת גירים רציפים.

בשני הרכבים,כמו גם באחרות שהוזכרו מעלה נהגתי בעיקר בכבישים בין עירוניים (מעלה אדומים-פ"ת),צריכת הדלק של הספייסטאר הייתה כ-20 ק"מ לכל ליטר,לעומתה הספארק עשתה כ-16 ק"מ לכל ליטר,אם כי דווקא במקרה שלה בגלל שמאוד נהניתי מהרכב לא הייתי עם רגל מאוד "קלה" על הדוושה וכשהיה ניתן שייטתי ללא כל בעיה בין 120 ל-140 קמ"ש (בידוד הרעשים סביר בהחלט).

אם הייתי צריך לבחור רכב בין רכבי המיני הבחירה מבחינתי הייתה מאוד קלה-ספארק.

פורסם

לספארק תיבה רציפה אבל עם יחסי העברה לכן היא נותנת הרגשה של פלנטרית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הפיקנטו אמנם לא חסכונית כמו הנירו, אבל בנסיעה רגועה ומחושבת אני עושה איתה 1 ל-15. יפה או לא - תחליט אתה. אני ראיתי בה הרבה מעבר לצריכת דלק - 7 שנות אחריות יצרן, נוחות טובה, שוק מצוין.. לא חושב שצריך יותר מזה בקטגוריה הזאת.

• תוכן חדש...