Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניווט באמצעות MZD CONNECT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

***אמנם קשור למערכת מולטימדיה\ניווט של הרכב, אבל אני חושב שזה יותר מתאים לפורום הכללי***

יש לי מאזדה 3 חדשה עם מערכת MZD Connect. המערכת מגיעה עם iGo8 מובנה (מגיע על כרטיס זיכרון).

- מישהו יודע האם יש דרך לגרום לתוכנה להתעדכן בנתוני תנועה\פקקים\תאונות וכד' בזמן אמת? ראיתי שיש אפשרות להתחבר לוויפי, אבל גם לאחר החיבור לא נראה שמשהו בתוכנה מתעדכן במצב הכבישים.

- כרגע אני מקבל התראות על גבי המפה כי יש תאונות בכבישים, אבל לא ברור לי מהיכן הדיווח ומדוע מופיע. נראה שהדיווחים "נתקעו" שם באיזו צורה ומאז מופיעים באופן קבוע באותם מקומות (למשל, כל יום בדרך לעבודה אני רואה "תאונה" בכביש 40. בפועל אין זכר לכך על הכביש :?). איך אני מוחק את המידע הזה ואיך הוא הגיע למערכת מלכתחילה?

תודה לעונים

• תוכן חדש...