Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו שוקלים לרכוש אוקטביה בעסקת 0 ק״מ, מנוע 1.4 דגם 2018.

התכנון הוא להחזיק ברכב כ6 שנים. אנחנו משפחה צעירה עם ילד אחד ובשנים הקרובות מן הסתם ייתווספו עוד ילדים למשוואה.

נוסעים יחסית לא הרבה בשנה (15 אלף) וישנו אוטו נוסף. (אין רכב עיקרי, נוסעים בשניהם בערך אותו הדבר). גרים במרכז ועובדים במרכז מה שאומר שנוסעים גם לא מעט בפקקים

הדבר הראשי שמדאיג אותנו הוא אמינות האוטו וכל השמועות על הגיר. נשמח לקבל מידע עדכני האם הבעיות גיר שדווחו בדגמים קודמים הוא משהו שעדיין רלוונטי וסביר שנתקל בו ב6-7 שנים הקרובות.

אנחנו מודעים לכך שהאוטו גניב מה שמייקר את הביטוח. משהו נוסף שעלינו לקחת בחשבון?

בנוסף אנחנו שקולים גם את הרמות אבזור הנוספות (הסטייל והאקסקלוסיב) ההבדל להכי מפנק הוא לא בשמים ולכן אנחנו תוהים הא התמורה שווה את הכסף.

נשמח ממש לעצות ומידע.

פורסם
לא הייתי קונה כזה רכב לכזו תקופה.

לחבר יקר :-) יש כמה כאלה בצי הרכב.

תוכל לפרט מדוע לא? הכוונה היא שהיית רוכש אותו לתקופה קצרה יותר?

פורסם (נערך)

הכוונה שלו שרכב כזה אינו ממש אמין מניסיון של ציי רכב. עדיף לך לקחת אותו בליסינג .זה לא רק הבעיות בגיר (שאינו אוהב פקקים) . אם תחזיק מעבר לאחריות תשמור בצד כסף לתיקונים דיי יקרים. לחלופין : קנה , תרחיב אחריות ל 3'שנים ןתמכור לפני תום האחריות.

כמו כן קרא איך לנהוג בתוך פקקים על מנת לשמר את המצמדים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נוסע על גטה עם גיר דומה, לחלוטין לא ממליץ על הרכב רק בגלל הגיר הזהה לזה של הסקודה.

למי שנוסע בעיר הגיר הזה הוא פשוט רע , בשתי מילים רע מאוד...

האוקטביה היא רכב מעולה , אבל הגיר הזה הוא פשוט דיל בריקר , ולתקופה של 6 שנים אחזקה של רכב זה ממש לא מומלץ.

מה במקום ?? , שאלה של העדפות .. מה אתה מחפש ברכב ? , מה הדרישות שלך מהרכב ?

תעיף מבט באתרי יד 2 , 0ק"מ , למי שמחזיק רכב 6 שנים לדעתי זו עיסקה משתלמת הרבה יותר מאשר לרכוש אצל היבואן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
נוסע על גטה עם גיר דומה, לחלוטין לא ממליץ על הרכב רק בגלל הגיר הזהה לזה של הסקודה.

למי שנוסע בעיר הגיר הזה הוא פשוט רע , בשתי מילים רע מאוד...

האוקטביה היא רכב מעולה , אבל הגיר הזה הוא פשוט דיל בריקר , ולתקופה של 6 שנים אחזקה של רכב זה ממש לא מומלץ.

מה במקום ?? , שאלה של העדפות .. מה אתה מחפש ברכב ? , מה הדרישות שלך מהרכב ?

תעיף מבט באתרי יד 2 , 0ק"מ , למי שמחזיק רכב 6 שנים לדעתי זו עיסקה משתלמת הרבה יותר מאשר לרכוש אצל היבואן.

אני מסכים, ואם למשל לקול אלטרנטיבות אז אולי קורולה (שלא ראיתי באתר אפס קמ) או יונדאי i35. אפשרות אחרת היא גיפונים כגון סובארו xv.

אני מבין מדוע הסקודה קורצת לך, שלא תחשוב אחרת, היא הרי מרווחת, זריזה. קצת פחות נוחה אגב עבורי - גם בכסאות וגם בנסיעה. אבל כרוכש פרטי מעבר לתקופת האחריות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מכיר טוב את הדגם הזה, יופי של אוטו, גם אם חסר ריגוש באופן מיוחד, מהיר, מרווח וחסכוני למדי, לקודמי אעיר שהכסאות הרבה יותר נוחים מאשר בדגם הקודם והנסיעה הגם שעדיין אינה מפנקת במיוחד, נוחה יותר. אצלי זה אוטו צמוד אז השאלה אם הגיר אמין או לא וכמה עולים טיפולים או ביטוח פחות רלבנטית, ממליץ לבדוק אופציה של ליסינג תפעולי לתקופה קצובה.

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם הגיר הזה עד כה. יחד עם זאת, לא הייתי מחזיק אותו באופן פרטי גם אם הרכב היה ניתן לי חינם.

מדובר בגיר עם בעיות אמינות שצפוי להיות קללה בהמשך.

קחו ליסינג פרטי וסעו לשלום. עם הנסועה שלכם תוכלו למצוא חבילה משתלמת במחיר הגיוני.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...