Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת תם.

רכשתי לאחרונה את ווקס הפוסו המדובר, היישום וההסרה נהפכו למטרד ולא קלים כבעבר (הגיל עושה את שלו כנראה).

תהיתי אם קיימת אפשרות להמיס את הווקס בדרך שתשמור על תכונותיו, ולהשתמש בו כווקס נוזלי באמצעות שפריצר.

ידוע שלי שווקס נוזלי עמיד פחות מווקס משכה, אך זה שווה את הנוחות לדעתי.

אשמח לתובנותיכם.

פורסם

זה וקס מאוד קשה ובעייתי ליישום שעדיף לשים אוטם. גם ככה הברק שלו לא משהו.

אם אה מתעקש ליישם אותו. מרח כמות זעירה שבקושי תראה אותה. לbuffing כדאי שתשתמש בquick detailer ואם מרחת יותר מדי בטעות אל תחכה לייבוש מלא והסר במיידי אחרת רק יגרם נזק.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לדעתי, תקנה ווקס נוזלי איכותי בכמות סיטונאית . יותר קל להשתמש בו, גם אם צריך ליישם אותו בתדירות יותר גבוה.

זה מה שקניתי מאמאזון לפני שנה, ועדיין נשאר לי חצי מזה:

https://www.best-auto-detailing-tips.com/meguiars-synthetic-xpress-wax.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המגווירס די מיותר בשבילו, הוא יותר מוצר לשמירה על הווקס או האוטם הקיים ברכב.

הייתי ממליץ לעצלנים שבינינו לחכות למוצר הזה של סונקס שיגיע בקרוב לארץ, מזכיר את קארפרו hydro2 lite ביישום ובתכונות.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תנסה לשים שכבה דקה יותר, על אזורים קטנים יותר ולהוריד מהר יותר (עם מגבת באפינג)... זה לא וקס בעייתי במיוחד.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...