Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט!

מצטרף לאבינושה - זה רכב שלמרות הפשטות שלו - מחזיר משהו לנהיגה שנעלם עם השנים וזה הפאן פקטור

זה רעש מנוע משעשע במיוחד

זה תחושה של להיות על הקצה בזמן שאתה נוסע היטב בתוך המהירות החוקית

זה סוג של GO CART בתוספת של שיק עיצובי מאוד צעיר ורענן.

כן, הרכב לא נוח - לא מבודד נגד רעשים, רועד, בולמים לא בדיוק שיא האלגנטיות, מושבים לא נוחים (זה פתיר)

אבל הFUN שהרכב הזה יתן לך - אתה לא תוכל להשיג מרכב ספורטיבי שעולה פי כמה ממנו - מבלי לאבד את הרישיון או החיים.

היו לי חוויות טובות עם הקטגוריה והיו לי חוויות רעות עם הקטגוריה - הדבר שאני יכול בטוח לאמר זה שלא משעמם בהן והן מעלות חיוך על הפנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה נכון וזה נחמד לנסיעות קצרות.

כשיש לך 3 פעמים בשבוע נסיעה של 200 ק"מ ביום אתה רוצה רכב עם יכולת שיוט טובה יותר (ולא 3500 סל"ד ב 100 קמ"ש) רכב יותר שקט ויותר נוח.

ה"פאן" הזה לא בא לידי ביטוי בנסיעה בינעירונית בכביש ישר במהירות קבועה.

פורסם

אני עם בוקי בנושא, מניח שלכול אחד הרעש יהיה סוג של או מגניב או מפריע, לאבא שלי חוסר הבידוד המפריע.

ברכב ספורט עם מנוע חזק זה נחמד אבל הרכב לא חזק וברגע שמגיעים לעליות הרעש מתחיל יותר להציק מאשר להיות מגניב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחזק את שניכם.

אני נוסע איתו כל יום 25 קמ בבין עירוני לכל כיוון ואני מסתדר ודווקא נהמה מהנסיעה.

זה לא הכי תענוג גדול לנסוע איתו לחיפה/ירושלים או כל מקום הררי כזה או אחר. חלק גדול מהדרך תיסע על הילוך 2/3 על סלד גבוה ועם הרבה רעש...

היו נסיעות שהרגשתי לאחריהן שאני מותש.

המושב שלו גם יחסית מאד צפוף וצר, ויש הרגשה של חוסר מקום.

מה גם שאם הכביש גלי/משובש אז חוטפים הרבה מכות וקפיצות...

פורסם

לא מסכים עם בוקי.

אין בעיה לבצע בן עירוני ואפילו "קיצוני" במונחי מדינת ישראל.

ראה הודעה קודמת שלי, עשיתי 5000 ק"מ לחודש, כל חודש, במשך למעלה משנה.

אגב, למיטב זכרוני - 100 קמ"ש זה ממש לא 3500 סל"ד.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

אני החזקתי 2 רכבים כאלו (107 וC1) מה שציינו פה מעלי דיי מדויק.

מבחינתי לאוטו יש 3 חסרונות בנוחות:

1. מושב קצר מדי.

2. בליטה מעצבנת באיזור דוושת הגז.

3. אתה צריך ״לעבוד״ כדי לעלות בקצב נורמאלי עליות שברכב אחר לא היית מרגיש.

חוץ מזה - זה רכב בסיסי , כיפי , אמין ובאמת מזכיר חדש וישן בו זמנית.

אצלי הוא גם שימש להסיע שני ילדים (עד גיל שנתיים) לתקופה והכל היה בסדר גמור.

זה משהו אחר לגמרי ממה שאתה רגיל עכשיו.

מבחינתי הוא עשה את העבודה שלשמה הוא נקנה מעולה. (רכב חסכוני , קליל , יחסית כיפי לנהיגה למרות חוסר הכח ואמין מאוד)

(ולשם הבהרה - עברתי אליו מקופרה משופרת ואחריו לBRZ :) הוא נועד בדיוק כדי לחסוך בתקופת ביניים כשאני צריך רכב בסיסי)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אני לא טועה, ב107/ C1/אייגו 3500 סל"ד זה 140 או 130 על השעון. 3000 סל"ד זה 110 קמ"ש על השעון (משער ש 100 קמ"ש אמיתיים)

פורסם

ב107 הסל״ד ב 100 היה בערך 2700 דומה לפנדה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא מסכים עם בוקי.

אין בעיה לבצע בן עירוני ואפילו "קיצוני" במונחי מדינת ישראל.

מישהו אמר שיש בעיה? אין בעיה רק שזה לא היעוד של האוטו. היעוד שלו הוא נסיעות עירוניות בעיקר. מה אמרו למהנדסים? תכננו רכב קל, קטן, חסכוני, זריז, עם צריכת דלק נמוכה ועם יכולת תמרון טובה.

יכולת שיוט וכיסוי מרחקים היו גם ברשימת הדרישות אבל ממש לא במקומות ראשונים.

לכיסוי מרחקים יש מכוניות טובות יותר, אולי יותר ישנות בשנתיים - שלוש בתקציב נתון אבל מודל חדש זה לא הכל.

פורסם

עדכון: אז קניתי את הרכב ,ויש לומר שאני יותר ממרוצה הרכב נוסע מדהים , התגעגעתי להילוכים ידניים אחרי תקופה של קרוב ל 4 שנים על המאזדה 626ֱֱֱֱ... נכון שהרכב קופץ בהילוך סרק בעמידה ברמזורת אבל הסתכלות על המ"ד סלד מגלה שהכל תקין וככה זה האוטו .

המזגן מדהים, אני עדיין משתדל פחות להדליק אותו כדי לחסוך כמה שיותר בדלק למרות, שאני נזכר בשרור שקראתי כאן בפורום על כך שזה ממש לא משנה את הצריכת דלק. ביינתים נסעתי איתו 60 קילומטר בתוך ומחוץ לעיר לאחר תדלוק מלא ולא ירד אפילו פס אחד ואני די בשוק מזה אחרי שנהגתי במנוע 2000 שאהב מאוד את הנוזל האדמדם.

פורסם

בסרק רעידות זה תקין בגלל מנוע 3 צילנדרים של הרכב הזה.

פורסם

כן זה גם מה שהבנתי למרות שחייב לציין שאין אחידות ברעידות וזה קורה כל כמה שניות ללא סדר כרונולוגי מסויים

פורסם

זה כנראה המדחס שפועל לסירגין. כשמדחס פועל, מחשב מנוע מעלה מעט את הסל"ד ואז מרגישים פחות רעידות.

• תוכן חדש...