Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה מחר לקחת אוטו מהמרכזי בהרצליה לבדיקה מקיפה לפני קניה... בדיקה שכוללת הכל, שלדה, מנוע, צבע, חלפים הכל הכל... אני לא רוצה שהמוסך ימליץ לי על מכון בדיקה כי יעבירו עליי פרטיה...

מישהו מכיר מכון אמין שעושה באזור הרצליה? שלא עובד ישירות עם המוסך המרכזי של סובארו הרצליה?

תודה רבה מראש.

למכירה Subaru Justy 1.2 GLII 1992 יד ראשונה. שמורה

פורסם
יעבירו עליי פרטיה

קודם כל הרשה לי :

WTF?

:-D

דבר שני בדיקה באיזור הרצליה כדאי לעשות במבדק באיזור התעשיה , הם טובים ומדוייקים

מניסיון של כמה בדיקות של רכבים .

פורסם

אני מצטרף להמלצה (אגב חיפוש קצר היה מוצא את אותה תוצאה בדיוק).

ומוסיף שבידיעות בממון בסוף השבוע, באחד העמודים בהם יש רכבים למכירה יש קופון של 15% הנחה למבדק הרצליה.

בהצלחה בבדיקה!

גיא

פורסם

שסוכנות סובארו מקומבנת עם המכון הקרוב ואם אני אלך לבדיקה אני "אעקץ"...

הלא כך?

ועוד שאלה האם במבדק הם עושים בדיקה מקיפה ומלאה של הכל? ולא רק שאסי ומכניקה...

פורסם

שלדה ומכניקה זה בערך אומר הכל לא?

מבדק הוא מכון בדיקה טוב מניסיון שלי ושל אחרים.

אם אתה רוצה מכון מומלץ שלא נמצא בסביבה של הטרייד אין של סובארו, סע לראשון לקופיוטסט באזור התעשייה הישן, אני מעדיף אותם על מבדק בהרצליה. השאלה האם הם יסכימו לנסוע עד ראשון.

גיא.

פורסם

כמעט כל חלק חשוב באוטו לדעת אם הוחלף או מה עבר עליו... דלתות, פגושים, תאונות הכל...

יש מצב נכון?

פורסם

עד כמה שידוע לי, במכונים יש בדיקה מלאה, ושי בדיקה של שלדה בלבד.

בכל מקרה בשני המכונים שהוזכרו בשירשור תוכל לבצע בדיקה מלאה. תעיף מבט גם בשירשורים הדביקים בפורום הזה (ייעוץ ברכישה) יש שם הרבה מידע.

אחרי הבדיקה תשאל שאלות לגבי כ-ל מה שלא ברור לך, כל סעיף וסעיף.

גיא.

פורסם

מי שרוצה למכור את מכוניתו, במכון מבדק בהרצליה יש חאפרים שמנסים לעבוד עליכם !

לא מזמן ניסיתי למכור את הרכב שלי - רכב תקין לגמרי ללא תאונות וללא בעיות, עבר טיפולים

בדיוק בזמן ובמוסכי החברה. הרכב יצא מבדיקה שלהם כ-total loss . ורצו לקנות

בחצי המחיר - כמובן שהיתה שם הצגה נהדרת של ה"קונה" התמים.

לא התייאשתי פניתי למכון בדיקה אחר - הרכב יצא פיקס.

פורסם

מוזר למדי.

מה בדיוק רשמו לך בטופס של הבדיקה?

אני בדקתי שם 4 רכבים כקונה, והייתי מרוצה. (אם רק אחד מהם היה בשבילי, השאר לחברים,משפחה וכו')

גיא

פורסם

כנראה שאחד העובדים שם עובד עם איזשהו סוחר.

בטופס הכניסו פרטים שכל רכב היה נופל בהם - מנוע גמור (המנוע היה מצויין) , חייבים להחליף תיבת הילוכים , מכות מכל עבר של השילדה - מה שבהחלט לא יכול להיות מפני שבדיוק חודש לפני הבדיקה לקחתי את הרכב לטיפול במוסך מורשה של פורד. וגם תפסתי אותם בכמה נקודות חלשות שלהם לדוגמה: ה"קונה" טען שהוא מחפש כבר חודש מכונית לאחותו והוא בא מהדרום לראות את הרכב וכבר לקח לבדיקה מספר רכבים, הוא התעקש לבצע את הבדיקה ב"מבדק" בת"א בסופו של דבר הסכמנו על מבדק בהרצליה, הוא טען שהוא לא יודע איך בכלל מגיעים לשם וביקש שאני אברר את הכתובת . כנראה שבהרצליה כבר מכירים אותו ומישהו שאל אותו האם הוא עשה מנוי אצלהם.

פורסם

אני בדקתי לפני יומיים פורד פוקוס ב"מבדק" בהרצליה. הרכב שקניתי יצא נקי לגמרי, ואין לי שום טענה למכון הבדיקה, וזאת גם אחרי שהלכתי ובדקתי את הרכב אצל חבר שלי במוסך של פורד.

מה ש-ILANA מתאר/ת זה מצב שקורה [לצערי] הרבה בארץ. רק נדמה לי שמה שרשמו בטופס הבדיקה היה מוגזם, נראה לי שהם חשבו שהם נפלו על פראייר/ת [במקרה שלך], זה קורה וזה קרה הרבה בעבר, לא רק במבדק, אלא גם במכוני בדיקה אחרים. [גם את אבא שלי ניסו להפיל בעבר על משהו כזה]

אגב, זה ממש לא פרסומת או משהו דומה, אבל, מההתרשמות שלי ל"מבדק" בהרצליה, יש ציוד חדש וממוחשב, והבדיקה נעשתה במקצועיות ע"י הבוחן. זה רק חיזק את ההרגשה שהייתה לי לגבי הרכב שקניתי [וזה לא הרכב הראשון שאני קונה].

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...