Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קיה ספורטאז' באחריות שנקנתה ישירות מהיבואן לפני כשנה וחצי. ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית של א.ד.י מערכות.

מדובר במתקין המורשה של היבואן.

כרגע קיימת תקלה במערכת, ולדאבוני היבואן שולח אותי ישירות לא.ד.י ומתנער מאחריות.

מיותר לציין שבמעמד הקנייה לא קיימתי שום התקשרות עם א.ד.י וכל הסכם הרכישה הוא מול קיה בלבד.

האם לגיטימי?

האם לא ראוי שהיבואן יתנהל מול המתקינים שהוא בחר לעצמו במקרה של תקלה?

אני מתלבט אם להתעקש או להחליק את הדרישה שלהם :-)

בתודה,

דורון.

פורסם

גם בטלקאר וגם בכלמוביל ובלובינסקי שלחו אותי ישירות למתקין שיתן אחריות למערכות שהתקין, נראה לגיטימי.

גם כשמתקינים לך איתוראן דרך היבואן ויש בעיה במערכת שולחים אותך לאיתוראן.

ט.ל.ח

פורסם

האם המערכת הזו הייתה חלק מהמפרט הכללי של הרכב או שזה היה תוספת כלשהי? במידה וזה תוספת כלשהי אז האחריות בדרך כלל היא מול המתקין של אותה התוספת, כמו שרכבים שבהם מותקן מובילאיי זה למעשה תוספת שנמצאת באחריות נפרדת מאחריות הרכב וכנל לאיתוראן שזה תוספת.

אם המערכת הזו הייתה חלק מהמפרט המקורי של הרכב ולא תוספת אז אמור להיות כחלק מהאחריות של היבואן ולא אמור לעניין אותך מאיפה הם הביאו את המערכת הזו ושישברו את הראש.

חכה לתגובות נוספות.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

גם בקרסו שלחו אותי למתקין בבאר שבע כשהייתה לי בעיה עם חיישני הרוורס שהותקנו בקליאו שהייתה לי.

אצל אחותי ברכב מותקן מובילאיי (שהותקן טרם מסירת הרכב), עשה בעיות והגיע נציג מטעמם אלינו.

ככה שנראה שלא מעט יבואנים שולחים אותך למתקין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בפוקוס סטיישן 2014 שהיתה אצלי בליסינג קרסה מערכת המולטימדיה 4 ימים לאחר שקיבלתי אותה.

התקשרתי לחברה שהתקינה את המולטימדיה (נראה לי שקוברה) ולמחרת הגיע נציג שלהם אליי לעבודה והחליף את המולטימדיה בחדשה.

פורסם
גם בטלקאר וגם בכלמוביל ובלובינסקי שלחו אותי ישירות למתקין שיתן אחריות למערכות שהתקין, נראה לגיטימי.

גם כשמתקינים לך איתוראן דרך היבואן ויש בעיה במערכת שולחים אותך לאיתוראן.

להוסיף, היו מתקינים שבאו אלי הביתה, אבל אין קשר ליבואן. זה עניין של החברה שמתקינה.

בגדול יבואן הרכב נותן אחריות על מה שהוא מייבא, והחברה המתקינה על מה שהיא מתקינה/מייבאת.

ככה זה עובד בהרבה חנויות של מוצרי חשמל וכו', גם אם קנית מחנות מסוימת האחריות היא אחריות של יבואן המוצר.

ט.ל.ח

פורסם

היבואן לא התנער מאחריות כלשונך.

הוא הפנה אותך לנציג מטעמו, אם הבעיה לא תיפתר היבואן יידאג להמשך הטיפול.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היכן בדיוק אתה רוצה לטפל במערכת אם לא אצל מי שהתקין אותה? אם אני זוכר נכון, אצל קיה (ורוב היבואנים) המולטימדיה מוגדרת כמתנה ולכן אני לא יודע אם היא נכללת באחריות המלאה של הרכב. תקנו אותי.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה ? אתה מעדיף להגיע ליבואן להשאיר לו את הרכב ואיזה ילד שליחויות יקח את הרכב למתקין המערכות ?

במקום כל זה שולחים אותך ישירות לטפל בבעיה .

:fadein:
פורסם

מה הכוונה מתנער מאחריות?

אמרו לך שעלות התיקון היא עליך או שאתה לא רוצה לנסוע בעצמך לא.ד.י כי זה רחוק?

אם אתה מעדיף שנציג של קיה ייקח את הרכב שלך לשם בעצמו אז קח בחשבון שבדרך הוא עוצר לחלץ מלגזה מהבוץ, מוביל כלב פצוע לוטרינר ועושה קניות לחבר'ה במוסך.

שיקול שלך.

עריכה: (ודניאל הקדים אותי)

פורסם

פשיי איזה הנפצה חדשה שאני שומע עליה, אין סוף על ההנפצות, תכף יגידו שגם החלונות החשמליים, הגיר ומהנוע הם מתנה לכן אין אחריות עליהם...

כשאני חושב שהגעתי לקצה פתאום דברים חדשים מפתיעים אותי...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

מז"א? לא קנית אף פעם מוצר בחנות מסוימת והפעלת אחריות אצל היבואן/יצרן או המעבדות שעובדות איתו ולא באותה חנות? מיקרוגל? טלפון? טלויזיה? לוחית רישוי? זה קורה בכל תחום.

ט.ל.ח

פורסם

לא מבין את הגישה שלכם.

קניתי רכב מקיה, מערכת המולטימדיה לא הוצגה כ"מתנה" ולא כצ'ופר. במעמד הקנייה מציינים שהרכב מגיע עם מולטימדיה. אין זכר לא.ד.י מערכות.

כאשר כל ההתקשרות מתבצעת אך ורק מול היבואן, ללא נספחים, אז הייתי מצפה שיקח אחריות מלאה על כל מכלולי הרכב, כולל מה שהתקין אצל גורמי צד שלישי כאלה ואחרים, שלא היתה לי כלקוח, שום מנדט בבחירתם.

זו התנערות מוחלטת מאחריות ולא חושב שכדאי להשלים עם זה. לצאת מנקודת הנחה ש"ילד/שליח יקח ויהרוס לך ת'אוטו" זה לתת יד להתנהלות הזו, להגיש את הלחי ולהפסיד מראש. זאת הסיבה שהיבואנים מרשים לעצמם להתנהל כך.

רק לעדכן אתכם, התעקשתי עם היבואן על הנושא, שמתי אצלו את האוטו, וחזרתי אחרי חמש שעות לקבל את הרכב. הבעיה תוקנה, אלוהים יודע איך והיכן :-)

פורסם

אין להם סיבה "להילחם" בך, הרבה יבואנים יזמינו את המתקין במקומך זה לא משנה להם, או אם זה משהו פשוט חשמלאי של המוסך ינסה לעזור.

הסתכלת על הסיטואציה פשוט לא נכון. הסבירו לך פה איך להסתכל עליה ואיך הדברים עובדים ובגלל כל זה הפנו אותך לצד השלישי.

ט.ל.ח

פורסם
לא מבין את הגישה שלכם.

קניתי רכב מקיה, מערכת המולטימדיה לא הוצגה כ"מתנה" ולא כצ'ופר. במעמד הקנייה מציינים שהרכב מגיע עם מולטימדיה. אין זכר לא.ד.י מערכות.

כאשר כל ההתקשרות מתבצעת אך ורק מול היבואן, ללא נספחים, אז הייתי מצפה שיקח אחריות מלאה על כל מכלולי הרכב, כולל מה שהתקין אצל גורמי צד שלישי כאלה ואחרים, שלא היתה לי כלקוח, שום מנדט בבחירתם.

זו התנערות מוחלטת מאחריות ולא חושב שכדאי להשלים עם זה. לצאת מנקודת הנחה ש"ילד/שליח יקח ויהרוס לך ת'אוטו" זה לתת יד להתנהלות הזו, להגיש את הלחי ולהפסיד מראש. זאת הסיבה שהיבואנים מרשים לעצמם להתנהל כך.

רק לעדכן אתכם, התעקשתי עם היבואן על הנושא, שמתי אצלו את האוטו, וחזרתי אחרי חמש שעות לקבל את הרכב. הבעיה תוקנה, אלוהים יודע איך והיכן :-)

תבדוק בטופס ההזמנה.

אצלי המולטימדיה מופיעה בסעיף אבזור נוסף. בדיוק כמו מערכת הפויינטר.

לא חושב שללכת למתקין במקום ללכת ליבואן נחשב כטרטור.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...