Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא נשמע טוב, מלבד הציפיה לדבר עם המעסיק הנוכחי שלך.

כמובן שבתור המעסיק הייתי אומר שאתה חרא של עובד ולא מספר לך שדיברו איתי בכלל...

כמעסיק הייתי אומר שאתה לא אמין ולמחרת מזמין אותו לשימוע ומפסיק את עבודתו.

איןם שום בעיה עם עובד שרוצה לעזוב או שהוצע לו תפקיד יותר טוב ואני אעזור לו במה שאפשר אבל אם הוא עושה את זה מאחורי הגב והולך לתקוע אותי הוא לא אמין ואי אפשר לסמוך עליו.

בלי קשר, מי שלא נותן לי את החוזה לעיין בו בנוחות ולהתייעץ לגביו אני אוטומטית מוותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^^

מסכים.

ואם יש לי זיכרון צילומי, ואראה את החוזה ואדע לשחזר אותו בצורה מושלמת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשביל זה יש מיונים ומבחנים מקדימים. מנפים את אלה עם הזיכרון הצילומי.

פורסם (נערך)

רגילים שיש להם מאות סטאז'רים רעבים ללחם. הם לא רגילים להתמודד עם אנשי מקצוע.

כמעסיק הייתי אומר שאתה לא אמין ולמחרת מזמין אותו לשימוע ומפסיק את עבודתו.

איןם שום בעיה עם עובד שרוצה לעזוב או שהוצע לו תפקיד יותר טוב ואני אעזור לו במה שאפשר אבל אם הוא עושה את זה מאחורי הגב והולך לתקוע אותי הוא לא אמין ואי אפשר לסמוך עליו.

בלי קשר, מי שלא נותן לי את החוזה לעיין בו בנוחות ולהתייעץ לגביו אני אוטומטית מוותר.

לא עשיתי שום דבר מאחורי הגב.

א. הם פנו אלי

ב. לא חתמתי על כלום

ג. לא הייתי חותם בלי לשתף את המעסיק שלי

ד. הייתי נותן הודעה מוקדמת של חודש ואפילו יותר

הקטע עם החוזה היה בכלל פיצוץ מטורף. בושה שחברה גדולה מתנהלת בצורה כזאת.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

המעסיק שלי יודע שאני מתראיין באופן קבוע בשביל לשמור על כושר ראיונות ולהבין מה קורה בשוק כי אני מראיין את המעסיקים גם כן. לפעמים אני גם מביא לו הזדמנויות עסקיות ממה שאני שומע, בלי להסתיר איך זה הגיע אלי.

עד כה כולם מרוצים, ונראה לי שזה שומר מתח בריא בין כולם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטצ'. הבעיה לא עם הריאיון אלא עם חוסר הידיעה של המעסיק. כשאני יודע אין לי שום בעיה עם עובדים שלי שמתראיינים ומחפשים מקום אחר.

פורסם

^ אם אתה, בתור מעסיק בתחום שהוא תחרותי, לא מבין בעצמך שהעובדים שלך מגששים מדי פעם כדי לבדוק את האופציות שלהם בחוץ, אתה נאיבי או מנותק לגמרי.

טבעי לגמרי שבתחום כזה אנשים יבדקו את המים מדי פעם. זה ממש לא מראה על חוסר אמינות. ואני אומר את זה בתור מישהו שחווה את זה משני הצדדים.

פורסם
~

לאחר שתתאקלם קצת - תראה מה ניתן לעשות ע"מ למצוא בשבילה מקום עבודה חלופי. שתעשה נזק במקום אחר.

עלה והצלח!

תשמע, אם אתה חי לפי העצות המטופשות שאתה מייעץ כאן זה מסביר הרבה.

זו עוד דוגמא לעצה רעה שתפגע רק בעובד.

רוצה לעבוד - תתמקד בעבודה שלך ותהיה הכי טוב.

כשאתה תהיה מנהל תחליט עם מי להתייעץ לגבי עובדים אחרים בארגון ואופן תיפקודם.

אם עובד שגייסתי היה מתחיל להתערב בעניינים שלא קשורים אליו וללכלך על עובדים אחרים בארגון - דינו להיות מפוטר לאלתר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לואדים כמובן, מעולם לא הייתה משרה שהיא מעבר לחנווני בחנות מכולת. אין לו שום נסיון על הטווח שבין סטארט-אפ לחברה רב לאומית גדולה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ניטצ'. הבעיה לא עם הריאיון אלא עם חוסר הידיעה של המעסיק. כשאני יודע אין לי שום בעיה עם עובדים שלי שמתראיינים ומחפשים מקום אחר.

בשוק של חברות רו"ח הגדולות, יש להן צבא של עובדים, שמצופה מהם להתנייד (בין החברות, לחברות פרטיות וכו'). זה לא כמו עסק של עשר, עשרים עובדים, שכל עובד שעוזב משאיר לך חור. שם עובדים זה כמו מים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
^ אם אתה, בתור מעסיק בתחום שהוא תחרותי, לא מבין בעצמך שהעובדים שלך מגששים מדי פעם כדי לבדוק את האופציות שלהם בחוץ, אתה נאיבי או מנותק לגמרי.

טבעי לגמרי שבתחום כזה אנשים יבדקו את המים מדי פעם. זה ממש לא מראה על חוסר אמינות. ואני אומר את זה בתור מישהו שחווה את זה משני הצדדים.

ברור שמגששים וזה בסדר גמור אבל עובד שיגיע לטיוטות חוזה לפני שיידע אותי לא יישאר.

פורסם

מסכים לחלוטין, אבל כרגע אני דווקא בחברה בוטיקית יחסית ועזיבה שלי תעשה חור יפה. מאידך הם יודעים שאני מרוצה והראיונות הם רק עניין של שמירת כושר ואיסוף מידע, ודואגים לבדוק אם אני מרוצה כדי שהראיונות לא יהפכו ליותר מזה. זו אנקדוטה, לא בהכרח אפשר ללמוד ממנה משהו על החיים :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
ברור שמגששים וזה בסדר גמור אבל עובד שיגיע לטיוטות חוזה לפני שיידע אותי לא יישאר.

מה זה בעיניך ״לגשש״ אם לא להבין בדיוק מה התנאים שאתה תקבל במקום אחר?

ולמה העובד חייב ליידע אותך על דברים כאלה? יש ביניכם חוזה, שלפיו הוא אמור לתת לך התראה מסוימת (ואולי להשלים עוד אי-אלו חובות) לפני שהוא עוזב. כל עוד הוא עושה את זה (ואם הוא בנאדם, הוא כנראה יעשה יותר מזה) - הוא לא חייב לך שום דבר.

אם למשל עובדת שלך מנסה להכנס להריון עם בעלה מתוך כוונה לקחת חופשת לידה ארוכה (או אולי אפילו לעזוב)? גם אז אתה מצפה שהיא תודיע לך לפני שהם מתחילים לנסות?

פורסם (נערך)

שי, אתה זן נדיר.

ממה שאני מכיר, רוב העובדים מגששים ובודקים מידי פעם מה קורה בחוץ, אבל אף אחד לא בא למעסיק שלו או למנהל הישיר ומודיע לו "שומע, אני מגשש ויוצא קצת לראיונות, סתם שתדע".

מצד שני, אני לא מאמין שמעסיק ישמח לשמוע הודעה חד משמעית של עובד שהוא יוצא לגשש ולהתראיין פה ושם. הוא בוודאי מתאר זאת לעצמו, אבל מכאן ועד לבוא ולהכריז- המרחק רב.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לואדים כמובן, מעולם לא הייתה משרה שהיא מעבר לחנווני בחנות מכולת. אין לו שום נסיון על הטווח שבין סטארט-אפ לחברה רב לאומית גדולה.

ברצינות ?

קראתי כמה פוסטים של ואדים והבנתי שהוא טכנאי בין לאומי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...