Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפתור מזגן קיבל מכה נדחף פנימי ונשברו כנראה מגעים, האם ניתן לתקן בהלחמה או משהו דומה? האם צריך להחליף את כל האלקטרוניקה? מדובר על מזגן של יונדאי i30 2009...תמונות מצורפות.. אשמח לעזרה מה כדאי לעשות. תודה!

03.jpg

02.jpg

01.jpg

פורסם

את החיבורים החשמליים ניתן לשחזר די בקלות בהלחמה. אם אתה באיזור הדרום אשמח לתקן את זה עבורך.

חייבים ליצור קיבוע מכאני לכפתור.

הרעיון היחיד שעולה לי לראש כרגע הוא הדבקת פסי פלטיק בצד אחורי של הכפתור והפלטה האלקטרונית על מנת לתפוס אותו במקום ולמנוע ממנו ליפול פנימה שוב.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה רבה.מי יכול לעשות לי את זה מוסך? מוסך שירות שמתעסק במערכות סטריאו לרכב וכאלה? חנות אלקטרוניקה? ואולי אפילו מקום ספיציפי בתלפיות ירושלים?

פורסם

ברמת העקרון הייצרן לא מוכר רק את ה-PCB אלא את כול יחידת הבקרה. הדבר ניתן לתיקון אבל תצטרך למצוא מישהו שיסכים להתעסק אם תיקון יחסית מורכב ולא בטוח שיחזיק מעמד.

תנסה למצוא יחידה חדשה מפירוקיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בתלפיות יש את דרור לוי, מתעסק בתיקוני אלקטרוניקה כללים (מערכות סטריאו, מוצרי חשמל קטנים וכו'...)

בדוק מולו, יש מצב שיעזור לך.

נמצא ברחוב חרשי ברזל מול תחנת דלק טן.

seat leon 1.8 20v

פורסם

על סמך התמונה של ה-PCB ניתן לראות שזה PCB רב שכבתי לכן אם עוברים מוליכים גם בשכבות באיזור השבר לא ניתן לתקן זאת.

איזה כייף לי :)

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...