Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתכנן לקנות רכב חדש בקרוב, תקציב של אזור ה45K אבל יש אופציה לחרוג למעלה בכמה אלפי שקלים.

בגלל שאני לא מתכנן לנסוע איתו יותר מדי מחוץ לעיר(בשביל זה אני אשתמש באוטו השני שיהיה בבית שיש לו דלקן), ושאני גר בתל אביב ונוסע להרבה מקומות באופניים, הרכב לא הולך לצבור הרבה קילומטרז'. האמת שהוא הולך כנראה לצבור ממש מעט קילומטרז' ב3-4 שנים שאני מתכנן לשמור אותו אצלי. כרגע שמתי עין על קיה פיקנטו משנתונים 2014-2016.

בהתחשב בנתונים האלה, ובהנחה שאני רוצה למכור את הרכב עוד כמה שנים עם הפסד כספי כמה שיותר נמוך, עדיף לי לקנות רכב עם קילומטרז' גבוה במחיר נמוך יותר ולאורך השנים הקילומטרז' יתאזן למשהו הגיוני, או לקנות רכב עם קילומטרז' נמוך ולשמור עליו ככה? או שזה בכלל לא רלוונטי?

בנוסף, יש המלצות לדגם נוסף שמתאים במחירים האלה ובנתונים האלה(בעיקר העניין שהרכב הולך לשמש בעיקר לנסיעה בעיר)?

פורסם

לדעתי קשה לענות על זה, מצד אחד יש בזה משהו שאתה רכב עם ק״מ גבוהה אבל רק אם המחיר יהיה המוך משמעותית, מצד שני יש אנשים שמחפשים רכב עם ק״מ נמוך דווקא, לכן לא חושב שימתושבה חד משמעית.

הפינקטו אחלה רכב אבל לדעתי הייתי הולך על יונדאי i10, הסלון נעים יותר בזכות שילוב שני צבעים,מושבים נוחים יותר, תא מטען גדול יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאוד קשה לענות על זה, אבל כן יודע להגיד שקיה פיקנטו זה מסוג הרכבים שיודעים לשמור על הערך שלהם ואולי זאת תהיה בחירה טובה.

פורסם

בפרופיל השימוש הצפוי (ואם הכוונה להוזיל את התחזוקה עד כמה שניתן) יש שני קצוות שהייתי שוקל בנוסף לשיקולים שהבאת:

בסביבות 50000 ש"ח תוכל למצוא מכוניות מיני ידניות חדשות לחלוטין. סיטרואן C1 או שברולט ספארק מליסינג.

מהקצת השני: אם הרכב הולך לנסוע מעט יחסית למה "להשכיב" 45000 ש"ח כשב-15K אתה יכול לרכוש איזה גטס 2008 במצב טוב, שתתן לך את אותו שירות בשליש התקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...