Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2012-2014 - תמורה למחיר?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לדעתכם אחרי הבעיות שהציפו את הדגם הנ"ל, שגרמו למחיר שלו לרדת לרצפה ומילא מגרשים ברכבי רפאים כאלו... עדיין שווה לקנות את הרכב?

אני יודע שכבר היו המון אשכולות כאלו.

השאלה שלי היא כזו:

אילו בעיות (מחלות) קיימות אצלו ומהי עלות התיקון שלהן?

יכול להיות שגם לאחר הופעת הבעיות, תיקונן ואיבוד הזמן במוסך.. המחיר יהיה פייר והעסקה עדיין תהיה שווה.

מה אתם חושבים?

פורסם

התקלה הראשית ברכב הזה היא הגיר שלו.

ובגללה המחיר כל כך נמוך.

האחריות הורחבה ל5 שנים+5 שנים(צריך לבדוק מה בדיוק מכוסה)-גיר רובוטי זה מכלול יקר.

בסך הכל כשהגיר תקין הרכב לא רע בכלל.

אבל שווה לך לקום בבוקר לסוע לעבודה ולגלות שהרכב לא מניע,ולהזמין גרר למוסך,להעביר שם חצי יום,לקוות שייתנו לך חלופי וכו'

או פשוט לרכוש רכב אחר באותו סכום שאין לו בעיות אמינות ידועות.

הייתי אישית אולי שוקל רכישה של אחת עם מנוע 2 ליטר בגרסת טיטניום המאובזרת.

פוקוס ליסינג רגילה ב35? הייתי יורד שנה ולוקח I30.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אולי פוקוס ליסינג ב 25...

בכל מקרה, משהו מיוחד בגרסת טיטניום?

ואתה לא יודע מהי עלות החלפת גיר? או חלקים ממנו?

פורסם

להערכתי (האישית המבוססת על דגמים "לא פופולריים" אחרים) הבעיה היא לא ההתמודדות עם התקלות שתהיינה (או לא) הבעיה היא שתוך שנתיים שלוש לא יהיה אפשר למכור את המכוניות הללו בשום מחיר, או אז תתברר עלותה האמיתית של ה"מציאה".

השוק מלא מכוניות ללא בעיות מיוחדות - במקרה של הפוקוס (להערכתי) הזול יתגלה כיקר מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אולי פוקוס ליסינג ב 25...

בכל מקרה, משהו מיוחד בגרסת טיטניום?

ואתה לא יודע מהי עלות החלפת גיר? או חלקים ממנו?

הפוקוס היחידה שנהגתי עליה הייתה רכב ליסינג.

והיו לה בעיות מידי פעם.

לרוב זה לא היה משבית,רכב רועד/קופץ וכו'.

מה שZVIT אמר נכון מאוד.

עוד שנתיים שלוש שהרכבים האלה ייצאו מאחריות אף אחד לא יתקן גיר ב5-6 אלף ברכב ששווה 15 והערך שלו יהיה ברזל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

בתור בעלים של פוקוס דומה (אבל ידנית, ועם מנוע אחר) כבר כמעט שלושה חודשים, לא בטוח שהייתי בוחר אותה לשימוש משפחתי סטנדרטי.

החסרון העיקרי שלה, מעבר לגיר, הוא צפיפות (יחסית למתחרות) בעיקר במימד האורך. מעבר לזה מדובר ברכב סביר, עם יתרון אחד משמעותי - התנהגות (או משוב, או הנאה, לא יודע איך לגמרי להגדיר את זה. יש לה את "זה"). וגם זה קצת פחות משמעותי עם 1.6 אטמ'. מעבר לזה, רכב משפחתי רגיל.

גרסת הטיטניום מוסיפה (מעבר לטרנד, יש גם גרסת ספורט אמצעית) בקרת שיוט, מערכת טובה יותר, הנעה ללא מפתח, ג'אנטים (בקוטר 17 במקום 16) וקצת קישוטים. למיטב זכרוני בטרנד יש כבר בקרת אקלים מפוצלת וחיישני תאורה וגשם, אם לא אז גם אלו מתווספים.

אם כבר מדובר על רכב משפחתי אמין במחיר מציאה (בהנחה שלא נוסעים הרבה, אבל זה נכון גם לפוקוס) הייתי מחפש פלואנס 2 ליטר. מרווחת ונוחה יותר, מנוע וגיר של ניסאן (בטח יותר אמין מזה של הפוקוס, גם אם לא מושלם), מאובזרת בגרסאות הנכונות ודי זולה.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אין לו שום מחלות כעת שלא טופלו, יש לו גיר רובוטי שדורש הבנה והסתגלות. לא לכל אחד מתאים.

במחיר זול מאוד זה עסקה מצוינת.

ידיד שלי קנה החודש דגם טיטניום+2012 עם כ90 אלף ק"מ בכ30K, מדובר ברכב שעלה למוכר מהיבואן 149K!

• תוכן חדש...