Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי יונדאי i25 שעליה אני משלם באזור ה 3600שח בביטוח חובה + מקיף בשנה

אני מחזיק ברכב שני שהוא מיצובישי לנסר 2007 ועליה אני משלם ביטוח מקיף + חובה כ 3761ש"ח בשנה.

רציתי לדעת כמה ממכם היו נוהגים כמוני וכמה ממכם היו עושים רק ביטוח חובה + צד ג'.

ההפרש בין הביטוחים יכול להגיע ולהיות בין 900-1300ש"ח.

לאחרונה אני נוטה לחשוב שמיותר להחזיק במקיף לרכב שהמחירון שלו הוא באזור ה 15-16אלף

פורסם

לדעתי חבל על הכסף . גם אני מפסיק לבטח מקיף בערך באיזור זה של המחירון

כמובן מותנה ביכולת הנפשית לספוג הפסד אם יום לאחר הפסקת הביטוח האוטו יגנב

לאורך שנים שאתה מבטח - מי הרוויח ? אתה או הביטוח ?

סוכני הביטוח מנסים לשכנע אותנו "לשלם 100 שקל בחודש כדי לישון בשקט" אבל זה לא המקרה כאן

פורסם

היי

השיקול באם לבטח במקיף או לא תלוי לא מעט בכמה אתה חובב סיכון.

אתה צריך לשאול את עצמך 2 שאלות:

לכמה זמן אתה מתכנן להחזיק ברכב?

מול כמה הרכב שווה וכמה הוא 'גניב'

עקרונית, רכבים ישנים וזולים יותר (למשל לנסר 2007), הן בעלות סיכוי נמוך לגניבה, וסביר להניח שלא תלך להפעיל ביטוח על כל פגיעה קטנה. לכן הסיכון היחיד פה הוא במקרה של טוטאל לוס לרכב.

אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב כמה שנים טובות הרי שיש יותר סיכוי שתשלם לחברת הביטוח מבלי שתראה החזר מתישהוא, וגם ההפסד במקרה של - יהיה קטן יחסית.

לגבי היונדאי אני מניח שהנתונים וההתייחסות קצת שונה אבל העיקרון אותו עיקרון

• תוכן חדש...