Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ניגשתי לסוכנות קיה בשביל לעשות טרייד אין על הפיקנטו ספורט שלי בעבור ספורטאז 1.6(דגם בסיס),

ההצעה היא מחיר מחירון על הפיקנטו ספורט(שנת 2015 , מחירון יצחק לוי ~ 55 אלף לפני ליקויים),

מחיר הספורטאז 139,900 על הרכב(כולל איתורן, חיישני חניה, מולטימדיה עלוקה ומצלמת רוורס) + 1787 אגרת רישוי,

בנוסף 1000 שקלים הנחה על המחיר הסופי(כך שאגרת הרישוי יוצאת רק 787).

השאלה היא האם הדיל טוב או שמא אני צריך לסרב ולנסות לקבל הצעה טובה יותר?

בתודה,

רועי

פורסם

זה משחק סכום אפס.

בשורה התחתונה,הם צריכים להרוויח.

או שהם נותנים לך את הרכב החדש בהנחה וגם נותנים לך מחיר נמוך יותר על הרכב שלך,או שקונים את הרכב שלך במחירון ולא נותנים לך הנחה מקסימלית אם בכלל.

הם לא יכולים גם לקנות את הרכב שלך במחירון וגם לתת לך הנחה גדולה,אין בזה הגיון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ספורטאז' 1.6 אורבן בימי המבצעים של קיה נמכרת ב-10K פחות ממחירון (129.9K), משמע אם אתה חושב שתצליח למכור ביד2 את הפיקנטו ביותר מ-9K מתחת למחירון אז תנסה למכור בשוק החופשי.

פורסם

גם רכב מאוד שמור במידה ועושים עליו טריידאין כמו שכתבו פה.

בזמנו שחיפשנו מחליפה במשפחה לI30 הלכנו להרבה סוכניות, הI30 שהייתה בת 5 עם 17 אלף קילומטר וטיפול במורשה כל שנה כמו שעון(ונמכרה באיזור ה4 אלף מעל המחירון המשוכלל לבסוף) הועמדה לטריידאין,

בסוכנויות של מאזדה וטויוטה נאמר לנו "חבל שניתן לכם הצעה שתיעלבו, עדיף שתמכרו לבד וניתן לכם בתמורה עוד הנחה\הטבה באבזור".

בסכונות רנו שפרסמה מבצעי טריידאין במחיר מחירון על הקפצ'ור נאמר לנו שבנוסף לטריידאין במחיר מחירון ייתנו לנו הנחה של 4,000 שקל על הרכב החדש, החלטתי לעשות מעשה מעניין ולשאול "ואם אני מוכר את הרכב שלי לבד, כמה עוד הנחה ניתן לתת?" הבחור אחרי מספר דקות חזר אלי ואמר "אם אתה מוכר לבד אתה מקבל הנחה של 17,000(!!) שקל מהמחירון" במילים אחרות? הטריידאין במחיר מחירון עולה 12,000 שקל "חבויים".

אל תעשה טריידאין על רכב טוב, תלך ותמכור אותו בעצמך - אלא אם הזמן שלך שווה לך אלפי-עשרות אלפי שקלים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הבעיה, שאי אפשר לקבל הנחה על קיה מחוץ לימי מכירות, אז ככה שזה לא רלוונטי, הוא לא יכול למכור את הרכב, ולחכות עם הכסף ביד עד שתהיה עוד פעם קיה דייז, הוא קיבל הצעה מכובדת. שיראה אם כדאי לו, שינסה ללכת לעוד סניף, שינסה לראות מה אפשר להוציא, אבל זה לא יהיה נכון להגיד לו שהוא יכול להוציא את הרכב ב130.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

לך לסוכנות אחרת ותראה מה ההצעה הכי טובה שאתה יכול לקבל על ספורטאז' ללא טרייד.

יש לא מעט פיקנטו ספורט 2015 ביד 2, עם נתונים מעולים, על רובם מבקשים באיזור ה-55, אז אני מניח שזה קרוב למחיר סגירה ריאלי - כמה אלפים פחות אחרי מו"מ.

לכן, אם ההנחה על ספורטאז' ללא טרייד לא משמעותית - הייתי הולך על זה.

פורסם

תודה לכולםת כנראה שאלך לסוכנות אחרת ואראה מה הם מציעים, הרכב לא שמור היטב ויש בו ושפשופים ומכות קטנות,בנוסף הוחלפה דלת לאחר תאונה לכן לא הלכתי לכיוון של יד 2,

בכל מקרה לפי הנאמר פה ההצעה היא סבירה,

המון תודה על העזרה :)

פורסם

באם התאונה עם הדלת לא כללה יישור קורה ההורדת ערך עליה המסחרית היא לא גבוהה - בכפוף להתחייבות שלך לנושא בבדיקה.

בארץ, במיוחד באיזור הרמכז לצערי יש שפשופים ודפיקות למכוניות - זה לא נורא, על הנושא הקוסמטי אתה יכול להוריד כמה אלפי שקלים - ייתכן שזה יהיה עדיין עדיף ביחס להנחה שתקבל במידה ולא תעשה טרייד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ירידת ערך מסחרית, זה שטויות, מה שקובע זה מה מוכן לשלם על האוטו הלקוח, ומניסיון אישי שלי, לא תקבל הנחה בקיה מחוץ לימי מכירות. אבל, לפרסם ביד 2 לא עולה כסף, תנסה שבוע שבועיים, אם תצליח, מה טוב,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...