Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הרכב נחשב אמין? ואיך האחזקה?

הבנתי שיש בעיה בממיר הקטליטי או לפחות פה בפורום חשבו שזאת תקלה סדרתית.

סך הכל הביקורות מאוד אוהבות את הרכב הנ"ל אבל כל חוות דעת תתקבל בברכה.

האם תקציב של 40-45 זה ריאלי עבורו?

פורסם

השילוב 1.6 ו Al4 זה על הפנים. הרבה סוסים לא מנוצלים שנבלעים איפשהו. הרכב בטוח יהיה זריז וחזק אבל עדיף להשקיע קצת יותר ל1.2 טורבו עם 6 הילוכים.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זה המגבלות של התקציב, והרמת אבזור הבסיסית ביותר של הרובוטי 1.2 טורבו היא יותר מדי ענייה\בסיסית בשבילי.

פורסם

אכן הגיר מסרסר אבל לשימוש ממוצע הוא בסדר גמור.

הרכב נוח עם איבזור טוב, הייתה גם גירסה מאובזת במיוחד פרימיום שנמכרה לזמן מוגבל.

לחבר יש כזא עם 60 אלף בערך 12/2014 ללא תקלות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אכן הגיר מסרסר אבל לשימוש ממוצע הוא בסדר גמור.

הרכב נוח עם איבזור טוב, הייתה גם גירסה מאובזת במיוחד פרימיום שנמכרה לזמן מוגבל.

לחבר יש כזא עם 60 אלף בערך 12/2014 ללא תקלות.

זה לא ייתקע בעליות ואין בעיה לצאת לעקיפות?

בנוסף אתם יודעים אם זה מגיע עם מצלמת רוורס?

פורסם

להיתקע? ממש לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה המגבלות של התקציב, והרמת אבזור הבסיסית ביותר של הרובוטי 1.2 טורבו היא יותר מדי ענייה\בסיסית בשבילי.

אני חושב שאתה טועה, הרובוטי חד מצמדי שהם מכרו היה 1.2 ללא טורבו, רק 82 כ"ס כמו בגרסא הידנית - ואני לא חושב שמוכרים אותו יותר.

לשאלתך, שילוב גיר-מנוע הזה היה הרבה זמן ברנו, והוא בסדר גמור. בהתחלה הגיר הזה היה מחלה, היום הוא כבר מאוד אמין - לאבי יש רנו קנגו עם אותו מנוע וגיר, שנת 2011, סביבות ה290 אלף קילומטר, אין בעיות.

אגב בעיות בממיר הקטליטי היה למנוע 1.2 לא לזה.

פורסם
אני חושב שאתה טועה, הרובוטי חד מצמדי שהם מכרו היה 1.2 ללא טורבו, רק 82 כ"ס כמו בגרסא הידנית - ואני לא חושב שמוכרים אותו יותר.

לשאלתך, שילוב גיר-מנוע הזה היה הרבה זמן ברנו, והוא בסדר גמור. בהתחלה הגיר הזה היה מחלה, היום הוא כבר מאוד אמין - לאבי יש רנו קנגו עם אותו מנוע וגיר, שנת 2011, סביבות ה290 אלף קילומטר, אין בעיות.

כן התבלבתי, הרובוטי זה בגרסאות ה 1.2.

שאלה נוספת 40-45 יספיקו בשביל לקנות אחת במצב טוב?

פורסם

אני לא חושב שהמנוע קשור לרנו באיזושהיא צורה. מדובר במנוע שהוא הנגזרת האטמוספרית של ה-thp156 המושמץ, אבל הוא כנראה הרבה יותר אמין. מה שעדיין לא הופך אותו לשיא האמינות, אבל כנראה סביר. אני חושב שמלטבשי פעם פירט לגבי התקלות האפשריות שלו בשרשור יעוץ ל-308, מוזמן לחפש.

הגיר בסדר מבחינת אמינות, כדאי להחליף לו שמן מדי פעם בניגוד להוראות יצרן. פעם היה צורך להחליף שסתומים, סדר גודל של 2,000₪, לא יודע אם זה נכון גם בגרסאות חדשות יותר.

בסה"כ השילוב הזה סביר מבחינת ביצועים, אבל לא חזק במיוחד או נעים במיוחד, כמו כל מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי 4 הילוכים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אני לא חושב שהמנוע קשור לרנו באיזושהיא צורה. מדובר במנוע שהוא הנגזרת האטמוספרית של ה-thp156 המושמץ, אבל הוא כנראה הרבה יותר אמין. מה שעדיין לא הופך אותו לשיא האמינות, אבל כנראה סביר. אני חושב שמלטבשי פעם פירט לגבי התקלות האפשריות שלו בשרשור יעוץ ל-308, מוזמן לחפש.

הגיר בסדר מבחינת אמינות, כדאי להחליף לו שמן מדי פעם בניגוד להוראות יצרן. פעם היה צורך להחליף שסתומים, סדר גודל של 2,000₪, לא יודע אם זה נכון גם בגרסאות חדשות יותר.

בסה"כ השילוב הזה סביר מבחינת ביצועים, אבל לא חזק במיוחד או נעים במיוחד, כמו כל מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי 4 הילוכים.

עברתי על אשכולות של 308 ומסתבר שיש להם לא מעט תקלות.

• תוכן חדש...