Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מאזדה לאנטיס 323 שנת 2001,

ובזמן האחרון האוטו מתחיל לעשות רעשים (אוטו ישן...), יש שני סוגים של רעשים שאני שומע:

1. מהגלגלים כשאני לוחץ על הברקס. כמו שריקה מעצבנת.

כנראה שצריך להחליף רפידות או דיסקיות. או משהו אחר שאני לא מכיר.

2. לא ברור לי, הרמתי את מכסה המנוע והרצועה עושה רעשים. כאילו שהיא לא יושבת כמו שצריך על החלק שמסובב אותה. ובנוסף יש רעש גם כאשר אני מדליק מזגן.

בקיצור, אני רוצה לטפל בשני הדברים האלה,

וחוץ מזה אני צריך לעשות לאוטו טיפול עשרת אלפים.

באיזה מוסך כדאי לעשות את כל הטיפול?

חשבתי אולי לעשות במוסך מורשה, אבל אנשים אומרים לי שזה בסה"כ אוטו ישן ולא כדאי להשקיע כי זה יקר... אני חייל מחפש מוסך אמין שלא יקרע אותי במחיר...

יש המלצות למוסך באזור המרכז?

אני גר ברחובות

פורסם

מוסך מורשה ייפשוט לך את העור! כל מוסך מכיר את הרכב הפשוט והנוח הזה לתחזוקה. מבחינת הרעשים מהברקסים צריך להוריד גלגלים ולראות אולי נחוץ רק גירוז..אם תרצה יש לי גריז יעודי לזה. לגבי הרצועה בהחלט תבדוק ייתכן שהיא רופפת מידי ונחוצה מתיחה או החלפה. מעבר לכך זה רכב מדהים.

פורסם

כשאני מדליק מזגן על קור ולוחץ על כפתור ה AC יש רעש מעצבן.

הייתי אצל מוסכניק ברחובות בשם נחום (באזור התעשייה) הוא ראה שהרצועה ברחה לי, היא לא יושבת עד הסוף על המסילה.

בנוסף, הוא אומר שיעלה לי 350 שקל להחליף ברקסים - אבל איך הוא קובע מחיר בלי לפרק את הגלגלים ולראות מה הולך בפנים? זאת אומרת שהוא קבע את המחיר רק על פי זה שהוא שמע את השריקה מהברקס כשהגעתי אליו.

נתן לי מחיר של 1000 ש"ח לכל הטיפול -

החלפה של הרצועה, טיפול עשרת אלפים וברקסים.

המחיר נשמע בסדר, אבל הוא לא כלכך אמין... (ואני גם לא בטוח אם הטיפול באמת יפתור לי כל בעיית הרעשים)

מעדיף לבקר מוסכניק אחר. אני אנסה את איציק

פורסם

ניראה שהוא יורה לכל הכיוונים בלי לבדוק בין כוונות מה נחוץ החלפה בדיוק ואם בכלל. לך למישהו שיוריד גלגלים או שתוריד אתה גלגל אחד ותצלם לנו שניראה מה מצב הבלמים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז אחרי הדיון הזה -

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?646492-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1

פתחתי את המכסה מנוע וראיתי שהרצועה נפלה לגמרי. היה מאוד קשה לסובב את ההגה, לכן הזמנתי גרר למוסך עינב ברחובות.

מסתבר שהלך הפולי מנוע, כך שהייתי צריך להחליף גם אותו, וזה כנראה מה שגרם לרעשים.

0f0f60a2f62ad8e531f29fb83170c136.png

וסה"כ כל הטיפול עלה לי 2,000 שקל.

c430e1b824efd78ae999da1597aa4af5.jpg

רק יש לי שאלה אחת, פילטר שמן ופילטר אוויר חליפיים - עד כמה זה משמעותי לא לקחת את המקוריים?

פורסם

מה זה שמן מנוע מקורי?

יש חשיבות גדולה למסנן שמן מקורי, שעולה רק 50 שקל, אז חבל על הזמן עם חליפי. השאלה איזה חליפי הוא הרכיב?

מצתים ללאנטיס עולים 100 שקל.

רצועות מנוע - אני מכיר מחיר של 70-80 שקל לרצועות איכותיות.

• תוכן חדש...