Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברישיון של הרכב מופיע כי הרכב בבעלות אלבר ציי רכב. אין בעלות קודמת.

המוכר מציין שהרכב נקנה מאלבר, והוא לא יודע מה זה ליסינג 0 ק"מ או ייבוא מקביל.

יכול להיות שהרכב שייך לאותו אדם אך ברישיון כתוב שבעליו הוא "אלבר" כיוון שהרכב משועבד לאלבר? או שהרכב חייב להיות רשום ע"ש בעליו?

www.allset.co.il אול-סט - שילוט. הכוונה. הסברה.

פורסם

לא, זה אומר שהרכב שייך לאלבר כל עוד לא סיים את חובותיו כלפיהם. מי שכתוב ברישיון הוא הבעלים.

כנראה ליסינג מימוני או משהו בסגנון.

פורסם

הוא ככל הנראה עדיין משלם על הרכב בתשלומים. השאלה אם במצב כזה אם אעביר את הסכום כולו תעבור הבעות אליו ואז אליי, ואז הרכב יהיה אצלי יד שלישית, או שידלגו עליו ותיהיה רק בעלות אחת לפני (אלבר)?

פורסם

הרכב על שם אלבר, הוא לא פרטי.

אם רק היה משועבד אז בתור הבעלים היה רשום האדם שרכש את הרכב ובתחתית הרישיון הערה על שעבוד לגוף המשעבד.

קח בחשבון שבעתיד כשתרצה למכור, הרכב שלך יהיה יד שנייה או שלישית אבל כיד ראשונה חברה עם הפחתה בהתאם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הבנתי. אז למעשה אם רשום שם של חברה ב"בעלים" הרכב הוא בהכרח רכב חברה. אין פה משחקים. המוכר היה צריך להגדיר ביד 2 את הרכב כ"רכב חברה" והוא פשוט לא מודע.

מקווה שהבנתי נכון.

פורסם

איזו שנה הרכב ?

זה נראה שמנסים להסתיר ממך משהו ... כאילו שחסר רישיון אחד.

כדאי לגשת למשרד הרישוי להוציא רישיון רכב מעודכן ולראות מה רשום.

אני למשל קניתי מהרץ,עדיין משלם הלוואה למימון ישיר (הרכב משועבד אליהם) אבל הבעלים זה אני (לא הרץ ולא מימון ישיר).

לגבי הרכב,אם תקנה אתה תהיה יד שלישית ואם זה כב חדש יחסית (עד 4 שנים) הייתי מוותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם הרהב רשום על שם אלבר, אין למוכר כל זכות להעביר לך בעלות!

יש לו מסמכים שמעידים מה ההתקשרות שלו עם אלבר?

הוא אולי עשה עסקת ליסינג פרטי (הפחתה במחירון בהתאם), או סוחר שמנסה למכור לך רכב שקנה בזול מאלבר.

דרושה בדיקה רצינית יותר של מסמכי הרכב מול אלבר, שהמוכר ימציא לך מסמכים רשמיים שלהם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...