Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה הפורום המתאים ואני מתנצל מראש אם לא ואשמח אם זה יעבור לפורום הרלוונטי.

בכל אופן הסיפור הוא כזה.

הזמנתי סט טיימינג קומפלט של INA מאיביי הכולל רצועה, מותחן, גלגלת, ומשאבה בעלות של 450 ש״ח כולל משלוח. כרגע רוצים במכס שאני יוסיף 180 ש״ח על מנת לשחרר את החבילה.

אשמח לדעת שתי דברים:

1) כמה עולה סט כזה בערך בארץ? והאם שווה בכל זאת לשלם את התוספת? (מדובר בפיגו 206 1.6 16V)

2) במידה ואני לא רוצה לשלם האם הם מחוייבים לשלוח למוכר בחזרה על מנת שאני אזדכה מולו?

תודה מראש.

פורסם
לא יודע אם זה הפורום המתאים ואני מתנצל מראש אם לא ואשמח אם זה יעבור לפורום הרלוונטי.

בכל אופן הסיפור הוא כזה.

הזמנתי סט טיימינג קומפלט של INA מאיביי הכולל רצועה, מותחן, גלגלת, ומשאבה בעלות של 450 ש״ח כולל משלוח. כרגע רוצים במכס שאני יוסיף 180 ש״ח על מנת לשחרר את החבילה.

אשמח לדעת שתי דברים:

1) כמה עולה סט כזה בערך בארץ? והאם שווה בכל זאת לשלם את התוספת? (מדובר בפיגו 206 1.6 16V)

2) במידה ואני לא רוצה לשלם האם הם מחוייבים לשלוח למוכר בחזרה על מנת שאני אזדכה מולו?

תודה מראש.

תשלם ובפעם הבאה תקרא טוב טוב את הפרטים לגבי משלוח ותשלום מיסים.

המוכר אינו אשם בטעות שלך לכן אני לא רואה שום סיבה להחזיר את המשלוח למוכר.

איזה כייף לי :)

פורסם

האם לפני ההזמנה ביררת כמה עולה סט טיימינג איכותי בארץ? לדעתי סט מקורי בארץ עולה בערך כמו ההזמנה מחו"ל :roll:

שלם ובלע את הגלולה, לפחות מדובר בסחורה איכותית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכל אופן הסיפור הוא כזה.

אשמח לדעת שתי דברים:

תודה מראש.

אין כאן שום ארוחות חינם. במידה ואתה מסרב לחבילה ישנן שתי אופציות וישאלו אותך בפירוש האם להחזיר לשולח את החבילה. אם תענה בחיוב החבילה תישלח אליו בחזרה. אם תסרב שישלחו לו את החבילה היא תימסר להשמדה או למכירה פומבית של המכס.

1. החבילה מושמדת הפסדת את עלות המוצר אבל לא שילמת כלום מעבר לכך.

2. החבילה מוחזרת לשולח, היא תגיע אליו אבל בכדי לקבל אותה הוא יצטרך לשלם על המשלוח בחזרה.

ואז מתחיל כל הבלאגן עם איביי. המוכר לא יחזיר לך את הכסף ואם כן הוא לא יחזיר את דמי המשלוח לשני הכיוונים.

ואז מתחיל הבלאגן, הישראלים פותחים דיספיוט באיביי ואז הרבה רעש.

מכאן לשם, עכשיו כולכם מבינים מדוע ישנם יש מוכרים באיביי עם 100 אחוזי פידבק שלא רוצים לשמוע בשום פנים ואופן על משלוח לישראל. הם שולחים לאירן, אפגניסטן, עירק, כוויות ואחרים אבל לא לישראל. זה רק מראה עד כמה המצב לא טוב כשזה מגיע לדיספיוטים על מוצרים שמגיעים לישראל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מכאן לשם, עכשיו כולכם מבינים מדוע ישנם יש מוכרים באיביי עם 100 אחוזי פידבק שלא רוצים לשמוע בשום פנים ואופן על משלוח לישראל. הם שולחים לאירן, אפגניסטן, עירק, כוויות ואחרים אבל לא לישראל. זה רק מראה עד כמה המצב לא טוב כשזה מגיע לדיספיוטים על מוצרים שמגיעים לישראל.

צודק לכן רשמתי שהמוכר לא אשם. תתפלא אבל ישנם גם הרבה ישראלים הגונים כמוני :shock:.

איזה כייף לי :)

פורסם

חבל שאתה מזמין מחו"ל לפני שאתה בודק כאן, ממש לא תמיד זול יותר בחו"ל.

במקרה שלך- אבי מוכר סט כזה ב-408 ש"ח.

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%A1%D7%98-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-ina

באמת חבל. אם יש אפשרות לפרנס ישראלים מבלי לפגוע בכיס שלך, למה לא לעשות זאת? במקרה שלך אפילו שילמת יותר.

פורסם

הוא שילם 450 כולל המשאבה.

כנראה קיווה שיעבור מתחת לרדאר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

א. תשלם את המס ותאסוף את המשלוח, לא הוגן כלפי המוכר להחזיר אותו כי אתה מחזיר אותו מסיבה לא עניינית מבחינתו.

2. גם אחרי המס זה מחיר בסדר לסט כולל המשאבה.

פורסם

לי שלחו שלט פלייסטיישן באחת מחברות הרמאים (DHL למיטב זכרוני) - והם דרשו 120 ש"ח בערך לשחרר את המוצר - שעלה פחות מ-100 ש"ח.

אמרתי להם שיחזירו לשולח והם אמרו שהם לא עושים את זה.

פורסם (נערך)
הוא שילם 450 כולל המשאבה.

כנראה קיווה שיעבור מתחת לרדאר.

אלעד

*** מתייחס למנוע NFU***

קניתי קיט טיימינג של Gates ב 250 ש"ח ומשאבת מים איטלקית (ברח לי השם כרגע) ב 130 ש"ח כולל מעמ

זה שאנשים לא מבררים איפה יש חלקי חילוף במחיר טוב בארץ וקופצים לאיביי זו בעיה אחרת...

מי שרוצה את המקור בצפון הארץ לחלקי חילוף במחיר יותר טוב מחו"ל: כוכב הצפון חלפים לרכב בסכנין - גגלוכוכב הצפון.jpg

עריכה אחרונה על ידי yehonatankapara
פורסם

שלם ושכח.

בהנחה והסט שהזמנת באמת כולל משאבת מים איכותית, לא נדפקת במחיר, יצא שווה ערך למה שיש בארץ.

במקרה הזה שכר הלימוד שלך הוא 0 שקלים חדשים.

סע לשלום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לי שלחו שלט פלייסטיישן באחת מחברות הרמאים (DHL למיטב זכרוני) - והם דרשו 120 ש"ח בערך לשחרר את המוצר - שעלה פחות מ-100 ש"ח.

אמרתי להם שיחזירו לשולח והם אמרו שהם לא עושים את זה.

הם לא רמאים חביבי, זה אתה שלא מכיר את הנהלים. אתה יודע מה אומרים? "אי ידיעת החוק אינה פטורת מעונש". זה שאתה לא יודע את הנהלים של חברות הבלדרות זה לא אומר שהם רמאים. אני לא אחפור כאן כי דיברו על זה הרבה בפורום. חפש פוסטים על פדקס ותראה לבד. אני הזמנתי אלפי חבילות ולא שילמתי שקל שחוק אחד בתור עמלות כאלה ואחרות. מיסים אני משלם ואין לי עם זה בעיה אבל לגבי עמלות עמילות מכס כאלה ואחרות לא שילמתי חודש ואיך? שלחתי עם הדואר הרישמי של אותה מדינה בדואר רגיל וזה הגיע אחרי חודש. זמן שווה כסף. אתה רוצה לחסוף בזמן תשלם אקסטרה כסף. רוצה לחסוך בכסף? תמתין עד חודש שזה יגיע בדואר.

אגב, רק למען הסר ספק, אני לא קשור באף דרך לאף חברת בדלרות כזאת או אחרת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה לכל העונים.

בסופו של דבר שילמתי ואספתי.

לגביי המשאבה , מדובר במשאבה של INA.

לא רציתי לקחת סט של גייטס כי ברחבי הפורום לא כל כך משבחים את החברה הזאת

• תוכן חדש...