Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי סובארו אימפרזה 2005 (קניתי ממש לא מזמן). ויש לי שני שאלות

1. לא מותקן מערכת abs. האם יש אפשרות להתקין? ואם כן כמה יעלה לי פחות או יותר?

2. נניח ואני רוצה להחנות במקום שיכול להיות שיגנבו את האוטו, הבנתי שיש איזה פטנט להוציא פלג.. מישהו מבין בזה? אפשר הסבר אולי?

פורסם (נערך)

לא יתכן שברכב משפחתי משנת 2005 לא מותקנת מערכת ABS. אתה מתבלבל.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

יש לך מערכת ABS בטוח. לי הייתה כזו בגרסה הבסיסית ביותר והיה.

אל תחנה במקום שיכול להיות שיגנבו לך את הרכב ואם אתה מפחד אפשר לעשות הרבה דברים אבל תזכור שתמיד אפשר להביא גרר ופשוט לקחת לך את הרכב.

פורסם
לא יתכן שברכב משנת 2005 לא מותקנת מערכת ABS. אתה מתבלבל.

יתכן ועוד איך (גטס שווקה לפחות עד 2008 ברמת גימור GLF ללא ABS כלל).

אבל ספציפית באימפרזה, גם בדגם הבסיסי בשנתונים מוקדמים יותר כבר היו 2 כריות אוויר וABS כסטנדרט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
גטס שווקה לפחות עד 2008 ברמת גימור GLF ללא ABS כלל

צודק שכחתי על הדמוי רכב הזה.

אני אשכתב את ההודעה שלי:

"לא יתכן שברכב משפחתי משנת 2005 לא מותקנת מערכת ABS. אתה מתבלבל."

יום טוב גם לך

פורסם

אחי. בדקתי את זה שוב. אין לי מערכת abs.

שני הוכחות:

1. כשאני מתניע אין נורה שנדלקת.

2. ברשיון רכב, לא כתוב שיש

פורסם

למה לא לבדוק פיזית אם יש או אין ABS? סע על 40-50 קמ"ש ותלחץ ברקס בכל הכח, אם קיבלת נעילת גלגלים אז באמת אין לך, אם יש לך ABS - אתה כבר תרגיש את זה.

פורסם

לא יותר פשוט לראות אם יש נורה עם סמל ABS נדלקת לפני התנעה בלוח שעונים?

אגב, חובת ABS בכל רכב שנמכר מישראל היא רק ממודל 2010.

פורסם
לא יותר פשוט לראות אם יש נורה עם סמל ABS נדלקת לפני התנעה בלוח שעונים?

.

עושה רושם שפות״ש לא רואה נורה שכזו. אבל תמיד קיים הספק הסביר שמשהו חיבל בנורה הזו מתוך כוונה שלא להתמודד עם תקלה שקיימת במערכת.

יום טוב גם לך

פורסם
אחי. בדקתי את זה שוב. אין לי מערכת abs.

שני הוכחות:

1. כשאני מתניע אין נורה שנדלקת.

2. ברשיון רכב, לא כתוב שיש

כנראה המנורה שרופה או מישהו החליט לבטל אותה. אתה יכול לבדוק בתא המנוע אם קיימת משאבת ABS או חיישני ABS וזר שיניים בגלגלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

פירקתי פעם לוח שעונים של אימפרזה כזאת, נורת ABS היא נורת LED, זה לא שנורות LED אף פעם לא נשרפות אלא זה מאוד מאוד נדיר במיוחד כשמדובר בנורה שנדלקת רק לכמה שניות.

לכן אם היא באמת לא נדלקת לפני התנעה, הייתי מהמר על תקלה במערכת ABS וניתוק יזום של הנורה כדי לעבור טסט או לפני מכירת האוטו.

פורסם

הוא אומר שלא כתוב ברישיון רכב, יותר מזה?

משונה לי אבל, רכב משפחתי בשנת 2005.

אה בעצם, כלמוביל ייבאו אותו, שכחתי.

פורסם (נערך)
יתכן ועוד איך (גטס שווקה לפחות עד 2008 ברמת גימור GLF ללא ABS כלל).

אבל ספציפית באימפרזה, גם בדגם הבסיסי בשנתונים מוקדמים יותר כבר היו 2 כריות אוויר וABS כסטנדרט.

משום מה אני רואה שבשנת 2007 כול דגמי גטס שווקו עם כריות אוויר. האם היה הבדל בין גרסת FUN לרגילה ?

האם אני מפספס משהו ?

getz_mifrat.pdf

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
משום מה אני רואה שבשנת 2007 כול דגמי גטס שווקו עם כריות אוויר. האם היה הבדל בין גרסת FUN לרגילה ?

האם אני מפספס משהו ?

זה מ2008 או לקראת סוף 2007, פשוט הורידו את GLF והוסיפו אבזור ביניים כGLX, שבקושי נמכר.

פורסם

מרק, אני מכיר הייטב את הקובץ הזה, אני העלתי אותו לפורום.

בשנים אלו גטס דגם GLF לא שווקה לציבור הרחב אלא רק לחברות ליסינג והשכרה. לכן היא לא מופיעה בקובץ.

המידע מהימן ב 100% מכיוון שבמקום עבודה שלי היו כמה גטסים כאלה בלי ABS מודל 2007, בליסינג. גטס בלי ABS נמכרה עד 2009 בערצים הנ"ל, עד שב 2010 לא ניתן היה יותר עקב שינוי תקנות למכור מכונית בלי ABS.

• תוכן חדש...