Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll:IMG_20171202_133358.jpgIMG_20171202_132516.jpgIMG_20171202_132455.jpg גוף חימום חזק בתוך טיובת זכוכית ,כשהעיגולי אלומניום מסתובבים באיטיות וניתנים לשליפה כמו הכיסוי החיצוני.

ברור לי שזה נועד לחמם משהו ,אבל מה ?

מקור המכשיר נראה לי רוסי משנות השבעים /שמונים.

למי הפתרונים ?

בברכה

מוטי

פורסם

מתקן לצליית שיפודים, הם מסתובבים סביב עצמם, הכוסיות למטה ממונעות.

שים את זה בגוגל, תראה תמונות של מתקן זהה:

электрошашлычница

פורסם

בוקי, כמה האטיופים שילמו לך על הטיוח הזה?

מדובר במשדר מיקרו אשר משמש כנשק Dew

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

צריך לתת אותו לשכנים שלי, שהיום צולים שיפודים על אגזוז של משאית, לפחות ככה מרגיש לפי הריח.

אולי יפסיקו להרעיל אותי ואת עצמם.

ז"א שהשכן, המשפחה והחברים שלו יאכלו סוכריות מציצה מונוכרומטיות שנוצקו על מוט פלדה במינוס 54 מעלות ובושלו ברוטב ציאניד מצידי, אבל שלא ירעיל אותי עם השיפודי דיזל שלו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הטרנד האחרון לציאניד זו כוסית סליביביץ'.

לחיים!

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...