Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

1. יש בבעלותי סוזוקי ליאנה עם גיר אוטומטי,

יש לי בעיה שההילוך החמישי נתקע. זה קורה בעיקר בשעות הבוקר (אולי זה קשור שהרכב עדיין קר?..)

כשאני מגיע למהירות 80 קמ"ש בערך, אני שומע את המנוע "צועק" ממש, אני מרגיש שההילוך לא עובר ורק אחרי כמה ק"מ זה משתחרר.

2. לאחרונה אני מזהה רעשים מבחוץ , מכוון הגלגל הימני. זה קורה בעיקר בסיבובים ממושכים , כמו כניסה לכיכר או סיבוב חד.

כאילו משהו תפוס בגלגל והוא ממש מתאמץ להסתובב...

אולי מדובר בחוסר שמן?

אשמח לחוות דעתכם,

תודה!

פורסם
שלום,

1. יש בבעלותי סוזוקי ליאנה עם גיר אוטומטי,

יש לי בעיה שההילוך החמישי נתקע. זה קורה בעיקר בשעות הבוקר (אולי זה קשור שהרכב עדיין קר?..)

כשאני מגיע למהירות 80 קמ"ש בערך, אני שומע את המנוע "צועק" ממש, אני מרגיש שההילוך לא עובר ורק אחרי כמה ק"מ זה משתחרר.

2. לאחרונה אני מזהה רעשים מבחוץ , מכוון הגלגל הימני. זה קורה בעיקר בסיבובים ממושכים , כמו כניסה לכיכר או סיבוב חד.

כאילו משהו תפוס בגלגל והוא ממש מתאמץ להסתובב...

אולי מדובר בחוסר שמן?

אשמח לחוות דעתכם,

תודה!

1. אני די בטוח שאין ברכב שלך הילוך חמישי, כך שסיכוי נמוך שהוא נתקע. ברכבים רבים, כאשר המנוע קר, נעילת הממיר מומנט בגיר מבוטלת, מה שיביא לסיבובי מנוע גבוהים יותר בשיוט. זה מצב תקין שנועד לזרז את חימום המנוע לטמפרטורת עבודה.

2. רעשים מהגלגל יכולים להיות עקב מיסב גלגל עייף או פעמון ציריה גמור. אין קשר לשמן.

יום טוב גם לך

פורסם

1. אני לא יודע אם זה מצב תקין או לא, אבל זה לא היה לי עד עכשיו...זה התחיל לפני חודש בערך...

יש מה לעשות עם בנידון?

2. במידה והמיסב או הצרייה תקולים, יש לך מושג מה עלות תיקון של דבר כזה?

תודה על העזרה!

1. אני די בטוח שאין ברכב שלך הילוך חמישי, כך שסיכוי נמוך שהוא נתקע. ברכבים רבים, כאשר המנוע קר, נעילת הממיר מומנט בגיר מבוטלת, מה שיביא לסיבובי מנוע גבוהים יותר בשיוט. זה מצב תקין שנועד לזרז את חימום המנוע לטמפרטורת עבודה.

2. רעשים מהגלגל יכולים להיות עקב מיסב גלגל עייף או פעמון ציריה גמור. אין קשר לשמן.

פורסם

לגבי הגיר צריך שמישהו מקצועי בעל ידע ייבדוק את העניין לעומק.

לגבי מייסב או ציריה. אם מדדובר במייסב אז סביב ה 400 שח אם מדןבר בציריה אז צריך לבדוק אולי זה רק פעמון ציריה שהחלפה שלו היא סביב ה 300 שח. לפני הכל גש שייבדקו את הרכב.

פורסם

יש 4 הילוכים. יש מכוניות שלא נועלות ממיר מומנט ויש מכוניות שממש לא מעבירות להילוך רביעי מתחת לטמפרטורה מסויימת של נוזל קירור או נוזל גיר.

• תוכן חדש...