Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי מגבר מאוד טוב, כמובן יחסית למחיר הוא לי 2 באוטו שלי ואחד באוטו של אבא שלי ואני מאוד מרוצה. אצלי הוא הגביר מילניום ופולס 6*9 וסאב של פיוניר והכל עבד מאוד יפה אני מאוד ממליץ.

אגב הוא סוחב סאב יפה מאוד כך שאם תרצה לשים סאב אז גם תהיה מרוצה. ורק רציתי לציין שאצלי עם המגבר הזה הסאב הגיע לתוצאה של 130.3 DB

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל החבר"ה שמיהרו להשמיץ את הרכישה בעלות של 350 שח,

איך אתם משמיצים את הרכישה, אם אתם לא נותנים אלטרנטיבה בתקציב הנתון ?

ואם אין אלטרנטיבה אחרת, (או לא אחת עדיפה), אז למה אתם משמיצים ?

זה לא אומר שאתם משמיצים את המוצר, וזה לא אומר שתגרמו לבחור לרכוש משהו טוב יותר.

זה בסך הכל אומר שאתם לועגים על התקציב הדל שלו , ולא נראה לי שלשם כך הוא פתח את התרד.

זה כימעט כמו לבוא ולהשמיץ מוצר שמישהו כבר רכש מראש, ובא לשאול על טיבו ...

כי בסופו של יום, זה לא נראה כאילו הבחור הולך להוסיף כסף לתקציב, כי כניראה אין לו טעם בזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חברה'.. בשביל 350 ש"ח זה מגבר טוב מאוד אפילו, כמובן שהוא לא משתווה למגברים הטובים שעולים פי 2,3 ויותר ממנו אבל בשביל 350 ש"ח הוא נותן תמורה טובה.

פורסם

יאללה אתם הורגים אותי !

מתי תבינו שיש אנשים שלא מחפשים משהו כמו רוקפורד והם לא רוצים להשקיע יותר מידי כסף..

הם לא מחפשים את שיא העוצמה ! ולא מגבר שיהיה איתם ל 10 שנים !

הם פשוט רוצים לשמוע בצורה נחמדה !

המגבר הזה לא רע בכלל והוא נותן תמורה הרבה יותר טובה מ301X של רוקפורד

אז בלי משחקים ושטויות תתחילו להבין שיש אנשים שלא רוצים להשקיע כולכך הרבה !

פורסם

צודק מתן !, תבינו לא כל אחד רוצה להוציא סכומים כאלו גדולים על בניית מערכת באוטו.

אני מסתפק במועט כי אין לי את האפשרות הזאת של סכומים כאלה ואני לא ירשה לעצמי להוציא את זה על המערכת.

פורסם

מאיפה אתה חושב שהתמורה שלו טובה יותר מרוקפורד 301X בדקת? השוות? או שאתה משוות לפי נתון RMS.... אם אני לא טועה ה301X הוא 40 RMS לערוץ עם אופציה ליותר בבדיקה והבוס לך תידעה מה מוציא...

שוב מתן אין כזה דבר אנשים רוצים לישמוע נחמד או לא נחמד או חצי או שניים למה בארה''ב אין קליפורניה אלה אנשים שרוצים לישמוע נחמד קונים מגברים של חברות? למה כי אין להם את השיטה הישראלית כאן ועכשיו ובזול..... אני חושב שאם אספת 350שקל אתה יכול לאסוף עוד 300 כדי לחפש משהוא מכבוד ולא איזה זבל בלי אמא ואבא.... תיראה מה יש בלוח יד שנייה ..מוכרים לנזר ב600שקל הינה מה רעה?

פורסם

אדי,קודם כל בוקר טוב!

בא נשים בצד את הקרב המיטולוגי של 301X וה501X נגד כל המגברים חסרי המותג בעולם,ונתייחס למגבר הזה באופן אישי ללא שום קשר למגברים אחרים. הוא זול,הוא 4 ערוצים,ומי שגם מכיר אותו (לדוגמה אני) יגיד לך שהוא מספיק אמין כדי לרוץ כמה שנים טובות וגם מגביר בצורה טובה את האלמנטים = עושה את הנדרש עליו = שווה.

ואגב גם אני לא אוהב זבל סיני,so fucking what.

פורסם

אדי אתה לא תשתנה תמיד אתה מתיחס לדברים לא חשובים

תבין

אני בטוח שהוא יכול לאסוף גם 1000 שקל

אבל אולי הוא לא רוצה להשקיע כולכך הרבה !?!

שאני קניתי מערכת היה לי ביד 10000 שקל ( לבזבוז )

סיבות אישיות ( היום אין גרוש )

והעדפתי לקנות דברים יחסית פשוטים ואת שאר הכסף הלשקיע על דברים אחרים לגמרי

עוד דוגמא אבא של חבר שלי

בכיר בחברת חשמל נוסע על הונדה אקורד חדשה

אמר לי להרכיב לו מערכת ונתן לי תקציב של 750 שקל למגבר

והוא לא רוצה להגיע ל 1000 לא בגלל שהוא לא יכול בגלל שהוא לא חשוב שצריך להשקיע כולכך הרבה

אתה צריך להכניס לך את זה לראש שיש אנשים שפושוט לא רוצים להשקיע יותר מידי בזה !

לי ולך זה תחביב

יש אנשים שפשוט רוצים לשמוע בסבבה וזהו !

Guest תמיר .א.
פורסם

בוס BA2900

מגבר שערך שלו שווה עד ל600 שקלים.

הספק כ60-65WRMS ל4 אום בערוץ בודד. 14.4V

הספק כ150-180WRMS בגישור לזוג ערוצים. 14.4V

אפשרות לחיתוך גבוה אפשרות לחיתוך נמוך.

אם תעבוד איתו בצורה טובה, כלומר 4 רמקולים או 2 רמקולים וסאב, ולא תגרום להתחממויות שלו,

הוא יאריך לך שנים. המחלה היחידה שלהם זה המנחת מתח לקרוס אובר - שהוא נהרס מהר

(אני לא יפרט).

מגבר ידידותי,מתאים לאנשים שמחפשים מגבר אידיאלי במחיר נמוך.

מכול המגברים בתווך המחיר עד 650 שקלים, המגבר הזה המלצה שלי.

תמיר

פורסם

אדי מה זאת התשובה הטיפשית הזאתי ?

לא היה לך איך לצאת מזה, אז באת עם יציאה..

"אני בטוח שאם הוא יעבוד בשני עבודות נוספות בלילה, הוא יוכל להוסיף קצת כסף לתקציב ולרכוש משהו טוב יותר"

זאת תשובה רצינית ? עיניינית ? לגיטימית ? בחיית ...

אני כבר מתחיל להעדיף את התשובות של פעם ....... "אם הוא יחפש טוב הוא ימצא !" :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מיקמיק - רצית אלטרנטיבה :

ה cl-1000 של קליפורניה, שמשווקת ע"י הסוכן אדי, הוא 4 ערוצים נכון?

יש בפורום מכירה ב 400 ש"ח...

נראה לי שווה בדיקה.

פורסם

אברי, זאת אלטרנטיבה לגיטימית, אבל נראה לי שיש כאלה שיטענו שהוא לא רק סיני יותר מהבוס חיקוי, יש אפילו שמועות על האבא החורג התאילנדי שלו .....

בכל אופן, זאת כבר תשובה יותר עיניינית ואני בטוח שעכשיו לבעל התרד תהייה עוד אלטרנטיבה שאולי מבחינתך עדיפה על הקודמת.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אגב, בכלל לא מסכים איתך שאם אין למישהו אלטרנטיבה תשובתו לא עניינית.

לעיתים האלטרנטיבה הטריוויאלית של "לא לרכוש" או סתם לתת מספר נקודות למחשבה לפותח הת'רד טובה בדיוק כמו כל תשובה שלך אפילו שתציין 1000 אלטרנטיבות...

פורסם

אתה יכול להמליץ על מה שאתה רוצה.

אבל בדיוק כמו שאסור לנו להשמיץ מוצר של מישהו שכבר רכש אותו - אסור לנו להשמיץ תקציב של בחור לפני שרכש אותו.

כי הוא לא מתכוון להוסיף כלום .. אלו הדרישות שלו וזאת גם התמורה בסופו של יום..

זאת דעתך. זו דעתי .. אם אתה כבר משמיץ, תיתן לו אלטרנטיבה אפשרית ולגיטימית.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זו בדיוק הבעיה - אצלך כל דבר הוא בגדר השמצה.

אם מישהו מחווה דעה שלילית היא עדייו לא השמצה. לצורך השמצה אתה צריך שגם תתקיים כוונה רעה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...