Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסטר 2015 שעבר תאונה בדלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לדעת עד כמה המצב אמרו להוריד אותי מהרכב ?

האם הבעיה רצינית לפי מה שהוחלף ?

במידה והרכב במחיר טוב שווה לשקול לרכוש אותו ?

רכב 2.jpgרכב.jpg

מסומן בצהוב מה שלדעתי חשוב.

פורסטר 2015

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי eilam
פורסם

בקש דו"ח שמאי, וירידת ערך מהביטוח מאותו מקרה.

זה ייתן לך קנה מידה על מהות הפגיעה, או בדיקת שלדה אצל פחח.

במידה והרכב במחיר טוב "שווה לרכוש אותו" רק אם הוא מתאים לצרכים ולתקציב שלך. לא ציינת מהם אז לא ניתן לענות לך בצורה רצינית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

להבנתי ממה שאני קורא אפשר ללמוד שהנזק לא היה פשוט ואפשר לדעת זאת לפי כמה דברים:

שים לב שבעבודות פחחות רשום בדיוק מה תוקן - רשום שבוצע יישור לעמוד השמאלי הקדמי, לא פעולה נעימה לשלדה של הרכב(ההחלפה של שאר החלפים לדעתי פחות משמעותית כל עוד בוצעה עבודה טובה) הנזק הינו תאונה בצד שמאל של הרכב ופגעה בכנף ובדלת הנהג מספיק חזק כדי לדרוש יישור של העמוד - בנוסף, בוצעה לרכב תקנה 309(התקנה מבוצעת לרוב אם אחרי תאונה מחליפים רכיביים בטיחותיים או נגרם לרכב נזק לשלדה בין הסרנים - מכיוון שלפי התיעוד שהצגת לא בוצע שום החלפה לבולמים,מסרק הגה וכו׳ שלאחר החלפה בחלק חדש מהיצרן זה לא משמעותי כ״כ להבנתי נגרם נזק חמור מספיק בין הסרנים אשר דרש תקנה זו).

אבל מהצד השני באמת אין את כל התמונה ועדיין לדעתי יש מספיק מידע כדי לוותר על הרכב - בכל מקרה, למה דווקא הפורסטר הזה? לא חסרים פורסטרים בשוק.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זו לא רק דלת, הפגיעה מתחילה בפגוש והוחלפה גם כנף.

יש פגיעת שלדה (עמוד קדמי שמאלי).

עבור לרכב הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי מספיק לקרוא את השורה שכתוב בה "תקנה 309" כדי לפסול את הרכב ולעבור לרכב הבא. לא מדובר ברכב נדיר או מיוחד שיצדיק התעקשות על דוגמה פחות מטובה מאוד.

פורסם

תקנה 309 אומרת שהיתה פגיעה משמעותי במערכת ההיגוי /וא הסרן הקידמי - ולכן הייתי מוותר על התענוג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה,

למרות שמחיר הרכב זול משמעותית מרכבים אחרים בלוח יד2 אני יורד ממנו.

אני אמשיך לחפש פורסטר אחר שיהיה במחיר טוב אך הפעם שיהיה באמת שמור ..

• תוכן חדש...