Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מעוניין לייבא פורד מוסטנג מהשנים 2016-2017 ולאחר חישובים שונים הזדעזתי לגלות שאחוז המס המשולם על רכב חדש/משומש גבוה משחשבתי והוא 116% עד 131% לרכב בנזין ממוצע!

למה אנשים עדיין רוכשים רכבים חדשים בכמויות אדירות? לא מספיק משלמים אגרת רישוי שנתית של 1,000-4,500 ש"ח, גם נדרש לשלם מס מטורף על הרכב.

פורום הרכב הזה מכיל המון משתמשים שיכולים להעלות את המודעות לנושא. כדאי שנעלה את רמת המודעות לנושא וננסה ככוח צרכני גדול להציף את הנושא ולשנות את רוע הגזירה. אני מאמין שזהו נושא רגיש בכמעט כל בית בישראל.

אני יודע שאני לא הראשון שרושם/מדבר כך, אבל לא הגיע הזמן לשינוי בנושא?

אני לא רושם על כך כי משעמם לי, אלא כי אני אזרח ישראלי שעובד קשה למחייתו ולא יכול לרכוש את רכב חלומותיו רק בגלל עלויות המס המטורפות.

אשמח לשמוע את דעתכם.

עריכה אחרונה על ידי avihai GTI
  • תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב, אליהו.

מדובר ברווח ענק למדינה שלא מוכנה לוותר עליו. ואם תוותר, נצטרך לשלם מיסים אחרים.

מה אתה מציע לעשות? לחסום כבישים? לפתוח קמפיין לא לקנות רכבים חדשים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

השנה היתה גביית יתר ובהחלט ייתכן שהאוצר יקח חלק מהעודף וימיר אותו להנחה במיסוי כלשהוא. אז לא תמיד זה יהיה בתחום הרכב. לפעמים בהנחה לזוגות צעירים , הנחה על מכס עגלות ילדים וכו או סתם העלאת קצבאות ילד רביעי. לך תדע...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש כמה מגזרים, העומדים בתור למשרד האוצר, כדי לקבל את מה שהמדינה חייבת להם שנים רבות.

למשל, שוטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני אישית פוחד משינויים :(

מה אתה מציע?

הוא העלה מודעות, מה עוד אתה רוצה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
פרה חולבת לא שוחטים.
ומה עם רשות השידור?

לדעתי יש מקום לקיצוצים גם שם.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

לא שאני בא להצדיק אבל אל תשכח שרק תקציבי הביטחון במדינה שלנו הם לא ריאליים גם למדינות גדולות מאיתנו - לא שתקציב הביטחון כולו מוצדק אבל הוא מטורף לגמרי.

תוסיף עוד כמה מגזרים כאלה ואחרים שחולבים את המדינה ויש לך פה הוצאות של עשרות מילארדי שקלים שלמדינות אחרות אין.

פורסם

קשה לי להאמין שיתחולל שינוי משמעותי במיסוי רכבים, בעיקר בגלל שהסכומים שנגבים הם עצומים ומהווים חלק משמעותי בתקציב המדינה. כל הוזלה תייצר גרעון משמעותי שקשה מאוד לסגור.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לוציפר, זה בדכ מגיע דרך מס הכנסה מאוד גבוה ומעמ גבוה. אני עכשיו בצ'כיה והמעמ פה הוא 21 אחוז (17 בארץ). לא בדקתי אבל אני אני חושב שגם במדינות אחרות באירופה אין מע''מ נמוך משמעותית מבישראל. במדינות סקנדינביה הסוציאליסטיות יש מס הכנסה מאוד גבוה.

כמו שאמר נקמיצ'י, כל מדינה והשטיק שלה. וכמו שאמרו פה לפני, יש תחומים שצריכים תמיכה יותר מאשר שוק הרכב החדש.

• תוכן חדש...