Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הזמנתי מוצר מסוים באתר המדובר והמוצר הגיע פגום.

אני רוצה לפנות למוכר אך עדיין לא מצאתי כיצד עושים זאת.

זו הפעם הראשונה שרכשתי דרך banggood .

אשמח לעזרה מבעלי ניסיון .

תודה רבה חברים

פורסם

זה לא מוכרים בודדים כפי שיש באלי אקספרס אלא האתר עצמו הוא המוכר.

התהליך הוא : אתה פונה אליהם בצירוף תמונות להוכחת הבעיה -> הם עוברים על התלונה -> אתה שולח את המוצר אליהם -> הם מחליפים או מזכים אותך.

הסבר על הפעלת אחריות :

https://www.banggood.com/Banggood-Warranty_hl103_at588

דרכים ליצירת קשר :

https://www.banggood.com/Contact-Us_hi111

פורסם

לפני כחודשיים קניתי מהם רמקול בלוטוס' 20W. כשהפעלתי אותו, הצליל היה חלש לטעמי. צילמתי סרטון ובו השוותי אותו לרמקול 6W. בסרטון רואים (יותר נכון שומעים) שהרמקול 6W חזק יותר. הם מיד הציעו לי לשלוח רמקול חדש או לזכות אותי בסכום הקניה. בחרתי זיכוי ולא הייתי צריך לשלוח להם את הרמקול בחזרה.

בקיצור, שירות לקוחות טוב, מהיר ויעיל.

פורסם

שרות לקוחות מעפן ומתיש.

הזמנתי מהם מצלמת רכב שנדפקה אחרי שבוע. בהתחלה רצו שאקח לטכנאי והם ישלמו, סירבתי. אח"כ ביקשו שאשלח להם חזרה, סירבתי. אח"כ הציעו 30 דולר, ואז 40, ואז 50, כשבכל פעם אני מסרב. שלחתי אותם לחפש ושפתחתי דיספיוט בפייפאל ושיתמודדו איתם. רק אז קיבלתי זיכוי מלא. כל מייל מהם כאילו אני מדבר לקיר. ראש קטן.

פורסם (נערך)
אוקטביה שילמת עם פייפאל?

כן. התשלום בפייפל.

אמתין עוד מספר ימים ואז אנסה לבטל את העסקה דרך פייפל.

שרות לקוחות מעפן ומתיש.

הזמנתי מהם מצלמת רכב שנדפקה אחרי שבוע. בהתחלה רצו שאקח לטכנאי והם ישלמו, סירבתי. אח"כ ביקשו שאשלח להם חזרה, סירבתי. אח"כ הציעו 30 דולר, ואז 40, ואז 50, כשבכל פעם אני מסרב. שלחתי אותם לחפש ושפתחתי דיספיוט בפייפאל ושיתמודדו איתם. רק אז קיבלתי זיכוי מלא. כל מייל מהם כאילו אני מדבר לקיר. ראש קטן.

גם אני נתקלתי בראש הקטן שלהם.

שבוע אחרי ששלחתי את ההודעה הראשונה, בה צרפתי תמונה והסבר (אולי באנגלית קלוקלת אך בכל זאת אפשר להבין אותו) על הפגם שמצאתי במוצר, קבלתי תשובה בנוסח-תאר את הבעיה בתוספת תמונה ואנו נשתדל לעזור . היום שלחתי הסבר נוסף ואת אותה תמונה בפעם השנייה .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

המוצר עלה 9.79$

התגובה שלהם מהיום-How about we redund you 300 BG points (100 points -1usd) to make up your loss

אם הבנתי נכון הם מציעים לי החזר של 3$ על מוצר שעולה פי 3

מה הייתם עושים במצב דומה?

הפתרון היעיל לדעתי יהיה ביטול עסקה דרך פייפל (דספיוט)

פורסם

צריך קצת סבלנות, זו תגובה רגילה של מוכרים בחנויות סיניות.

הנקודות הללו שוות עוד פחות ממה שאתה חושב כי כאשר תרצה לרכוש מוצר במבצע, בהנחה עם קופון וכו', לפעמים לא תוכל להשתמש בנקודות.

אתה צריך בסבלנות לענות שאתה מודה על ההצעה אבל מעוניין בזיכוי מלא לפייפאל ומעדיף שלא לפגוע בהם עי פתיחת דיספיוט בפייפאל.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...