Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאקטוסVS איגניס VS אחר(?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שזה עדיין רלוונטי, אבל לפני כשנתיים נהגתי מספר ימים בקקטוסולר ידני שכור. מה שזכור לי היה לוח מחוונים שקריאותו גבולית ולוח בקרה מזעזע שהפך כל פעולה פשוטה למסובכת. אולי משהו. תוקן מאז. כיוון שהיה מדובר במדינה קרירה והיינו רק זוג הרי שעניין פתחי המיזוג, והחלונות האחוריים בסגנון פרינץ 4 לא הטריד אותנו.

אני ממליץ לך לבחון את עניין סביבת הנהג באופן יסודי לפני החלטה על רכישת הקקטוס. יתכן שמה שלא התאים לי מתאים לך, יתכן שסיטרואן שיפרו את הממשק.

לגבי האיגניס - הייתי בודק גם את הסויפט וגם את הבאלנו שיושבים על אותה משבצת. בכל דגמי סוזוקי יש בעיה שהייבואן מתקין מובילאיי במקום לייבא את הדגמים המצויידים באמצעי בטיחות מלאים. יש סיכוי לשיפור בתחילת 2018, ואם זה אכן המצב הייתי דוחה את הרכישה. לכל שלושת הדגמים אותו מנוע, שהוא גרסה מעודכנת של המנוע האמין שהיה מותקן בסויפט היוצאת.

לעניין אחרון - בין השיטין אני קורא כי אתם זוג צעיר. בבחירת הרכב צריך להביא בחשבון הרחבת המשפחה, ולכן לבחור ברכב מספיק מרווח מאחור, עם תא מטען מספק ועם ציון NCAP גבוה בהגנה על ילדים. כיוון שלא התעמקתי בעניינים אלה אני משאיר לך את הכנת שיעורי הבית, כולל ביקור בעוד כמה סוכנויות רכב ושיטוט במרשתת בכלל ובאתרי euroncap בפרט.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם

לבסוף הוזמנה קקטוס אדומה אוט' עם שבלול קטן :roll:

הוחלט ללכת עם הלב

HONDA JAZZ 2016

2017 סיטרואן קקטוס אדומה-נמכרה

2020 308 גיטי 😎

פורסם

תתחדש, רכב מעולה רכשתם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדשו,

למתי האספקה נקבעה לכם?

יש אפשרות להזמין כבר היום ולקבל בינואר 18?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אספקה בסוף בחודש.

אין אופציה לינואר מכיוון שזה מבצע עדסוף המלאי.

ולכן הנחה של 10k.

HONDA JAZZ 2016

2017 סיטרואן קקטוס אדומה-נמכרה

2020 308 גיטי 😎

פורסם

בהיכרותי עם לובינסקי מבצעי "סוף מלאי" שלהם זה בדיוק אותם מבצעי "סיאט" , מחירי מבצע קבועים 365 יום.

גם אם תזמין בינואר תקבל את אותו המחיר.

• תוכן חדש...