Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאקטוסVS איגניס VS אחר(?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בהחלט צודק בכל הקשור למוניטין שמירת הערך. אמינות, זה עוד נראה. בינתיים, כמו שכתבתי, יש פיצוי חלקי בדמות 5 שנות אחריות.

אבל, אם לי היו מציבים את שתי האפשרויות האלה בלבד, הייתי "מוותר" על כמה אלפים ביום המכירה העתידי ולא סובל מהאיגניס 3-5 שנים...

אגב - לטעמי, האיגניס מנצחת בתחרות העיצוב המוזר - נראית חסרת פרופורציה בצורה מציקה לעין. הקקטוס, גם אם יוצאת דופן, מרגישה "זורמת" הרבה יותר.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמנם האיגניס עוד חדשה, אך אני בטוח ששמירת ערך תהיה טובה יותר, תדמית האמינות של סיטרואן לא מתקרבת לסוזוקי.

כמו כן הקקטוס לא ממש מצליחה במכירות למרות כול היתרונות ו5 שנות אחריות, אולי בגלל העיצוב המוזר שלה שלא מתאים לחלק מהאנשים, וכניראה גם לא יתאים בתור יד 2.

האיגניס לעומת זאת נמכרת לא רע וברגע שמלאי יחזור כניראה תהיה רב מכר שלהם.

שמירת הערך של איגניס מאוד תלויה בלמי בדיוק היבואן מייעד (ומוכר בפועל) את הרכבים הללו.

אם זה לחברות ההשכרה אז זה לא אומר הרבה.

אבל כן, אני חושב שזה הימור דיי בטוח שאיגניס תהיה "השקעה" טובה יותר מאשר קקטוס אם מסתכלים רק על החור של הגרוש.

במקרה של רכבים דומים עד כדי זהים (לדוגמה בגיזרת הג'יפונים שם אין ממש רכבים גרועים) זה משמעותי יותר ושם דווקא הייתי שם דגש על ירידת ערך.

אך כאן מדובר על רכבים שונים כל כך במהותם שאין לדעתי מקום להשוואה.

מי שמוכן "לסבול" את האיגניס אז כנראה זו "השקעה" טובה יותר, אך מצד שני כל מיני משומשת בת שלוש תהיה השקעה הרבה יותר טובה מאיגניס, אז...

לגבי האימרה שלך על העיצוב המוזר של הקקטוס, זה אחד הדברים היותר משעשעים ששמעתי, ולא בגלל שהוא לא מוזר (הוא כן) אלא בגלל ההקשר.

אתה משווה אותה לאיגניס כן, שהוא לדעתי (ואני מניח שזה לא יפתיע אם יש עוד רבים שחושבים כמוני) אחד הרכבים הכי מכוערים שניתן למצוא היום על הכביש (אם לא ה-).

יש משהו בפרופורציות של האיגניס שגורם לי לצחוק בכל פעם שאני רואה אותה.

לגבי "להיט מכירות", היא אומנם נמכרה במספרים נאים (1440) אך לא הייתי מגדיר אותה כלהיט מכירות, אפילו לא ביחס לסוזוקי שם הקרוסאובר שולט ובהפרש.

ובכל מקרה זה לא מדד לטיב הרכב, ממש לא.

אגב היה נחמד לדעת כמה נמכרו ללקוחות פרטיים וכמה לליסינג/השכרה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?639945-%D7%A1%D7%98%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%90%D7%A8-%D7%A1%D7%A4%D7%98%D7%9E%D7%91%D7%A8-2017

פורסם
שמירת הערך של איגניס מאוד תלויה בלמי בדיוק היבואן מייעד (ומוכר בפועל) את הרכבים הללו.

אם זה לחברות ההשכרה אז זה לא אומר הרבה.

אבל כן, אני חושב שזה הימור דיי בטוח שאיגניס תהיה "השקעה" טובה יותר מאשר קקטוס אם מסתכלים רק על החור של הגרוש.

במקרה של רכבים דומים עד כדי זהים (לדוגמה בגיזרת הג'יפונים שם אין ממש רכבים גרועים) זה משמעותי יותר ושם דווקא הייתי שם דגש על ירידת ערך.

אך כאן מדובר על רכבים שונים כל כך במהותם שאין לדעתי מקום להשוואה.

מי שמוכן "לסבול" את האיגניס אז כנראה זו "השקעה" טובה יותר, אך מצד שני כל מיני משומשת בת שלוש תהיה השקעה הרבה יותר טובה מאיגניס, אז...

לגבי האימרה שלך על העיצוב המוזר של הקקטוס, זה אחד הדברים היותר משעשעים ששמעתי, ולא בגלל שהוא לא מוזר (הוא כן) אלא בגלל ההקשר.

אתה משווה אותה לאיגניס כן, שהוא לדעתי (ואני מניח שזה לא יפתיע אם יש עוד רבים שחושבים כמוני) אחד הרכבים הכי מכוערים שניתן למצוא היום על הכביש (אם לא ה-).

יש משהו בפרופורציות של האיגניס שגורם לי לצחוק בכל פעם שאני רואה אותה.

לגבי "להיט מכירות", היא אומנם נמכרה במספרים נאים (1440) אך לא הייתי מגדיר אותה כלהיט מכירות, אפילו לא ביחס לסוזוקי שם הקרוסאובר שולט ובהפרש.

ובכל מקרה זה לא מדד לטיב הרכב, ממש לא.

אגב היה נחמד לדעת כמה נמכרו ללקוחות פרטיים וכמה לליסינג/השכרה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?639945-%D7%A1%D7%98%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%90%D7%A8-%D7%A1%D7%A4%D7%98%D7%9E%D7%91%D7%A8-2017

תהיה מופתע שלטמעי האיגניס רכב כל כך צעיר וכל יפה, וקולע בול לטעמי.

לגבי הקקטוס, גם אמי וגם אשתי אמרו שהרכב לא נראה משהו ואפילו מכוער, ודווקא האיגניס נראה לטעמם...

ואתה צריך לראות את הרוכשים בסוכנות שקונים את הרכב גם בלי לקחת נסיעת מבחן, כנראה שהרבה כן אוהבים את העיצוב, ואפילו הפקידת בנק שלי רכשה אחד בדיוק כמו שלנו, והיא מרוצה עד השמיים... כנראה שהרכב קורץ לבחורות בעיקר, ולפי הנציג - לנשים יותר מבוגרות.

פורסם

כמו שנאמר פה אין מלאי כרגע לאיגניס ולכן אתה לא רואה מסירות, חכה חודש חודשיים לדעתי היא תהיה מאוד נמכרת.

אני אישית עדיף את עיצוב הקקטוס מאשר האיגניס כאשר חלקה האחורי הוא הבעייתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כמו שנאמר פה אין מלאי כרגע לאיגניס ולכן אתה לא רואה מסירות, חכה חודש חודשיים לדעתי היא תהיה מאוד נמכרת.

אני אישית עדיף את עיצוב הקקטוס מאשר האיגניס כאשר חלקה האחורי הוא הבעייתי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

בגלל זה הכרחתי את אמא להוסיף ספויילר :)

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

הקקטוס הוא רכב נפלא, 'יקיר הפורום', ויש כאן לא מעט אנשים שרכשו את הרכב והתאהבו בו. זו המחמאה הכי גדולה שיכולנו לקבל בעולם הזה של 'מביני עניין' בתחום הרכב.

תאמו נסיעת מבחן על שתי המכוניות ואז תחליטו.

נשמח לסייע אם עזרתנו תידרש.

חג שמח,

צוות לובינסקי

פורסם

אין שום השוואה רלוונטית בין הקקטוס לאיגניס, הקקטוס עדיפה בכל פרמטר על האיגניס וכרכב היא פשוט טובה הרבה יותר.

עיצוב הוא ענין של טעם וקניית רכב בחשיבה על יום המכירה נראית לי פשוט מצחיקה מהסיבה הפשוטה שאין רכב אשר שומר מחיר היום.

מזכיר לי את אילו אשר קנו את מניית העם וטענו שאין יותר בונקר מזה..בחודש האחרון הם ראו 60% מההשקעה שלהם מתפוגגת ברוח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היום נסעתי על קקטוס אוט'.

כמה דברים שאהבתי היו כח מנוע זמין.נוחות בנהיגה על כביש משובש באמת רכב רך ונעים,משקל הגה בתנועה מרגיש הרבה יותר טוב מהמרגרינה כאשר הרכב במקום.(ברור שלצוריך נוחות לחניה פשוט אני מהמוזרים שעדין אוהבים הגה הידרואלי)

כמה דברים שלא אהבתי.

רעידות קלות בסלד נמוך במהירות זחילה

מרגיש כאילו נוהג מישהו על ידני ולא לוחץ מספיק על האקלץ'.

תפעול אפילו של המזגן דרך המסך מגע המישני ,והמסך הראשי קצת "מבריק".

קיבלתי הצעת מחיר לדגם האוט' הכי מאובזר ב103 עד גמר המלאי.

לא יודע אם שווה לחכות לשנה החדשה או ללכת על זה.

HONDA JAZZ 2016

2017 סיטרואן קקטוס אדומה-נמכרה

2020 308 גיטי 😎

פורסם

רעידות זה מה שמאפיין את הגיר.

כיוון שאנחנו כבר כמעט באמצע אוקטובר הייתי מעדיף לקבל מודל 2018.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רעידות זה מהגיר או המנוע 3 צילינדרים?

עד כמה באמת מנסה לשכנע אותי הנציג שירות על ההנחה של ה10 אלף הזו עד גמר המלאי.

או שבאמץ עדיף לחכות ל2018?

אשמח לשמוע דעות

HONDA JAZZ 2016

2020 308 גיטי 😎

פורסם
רעידות זה מה שמאפיין את הגיר.

כיוון שאנחנו כבר כמעט באמצע אוקטובר הייתי מעדיף לקבל מודל 2018.

איך זה קשור לגיר?

מדובר על גיר פלנטרי 6 הילוכים של אייסין.

זה קשור למנוע אשר מרגיש קצת "דיזלי" בסל"ד נמוך.

גם אני הרגשתי את זה אבל בהחלט אפשר לחיות עם זה, זה לא רעידות שמקפיצות את הרכב כמו בגיר רובוטי לא תקין..

לגבי המחיר,

א. גירסת ה-onetone מיותרת לחלוטין. כל ההבדל בינה לבין גירסת ה-FUN הוא חישוקים בצבע שונה, מערכת טאץ' (איזה קישקוש שהם מלבישים על המערכת הרגילה ומוסיף למערכת פונקציות כמו WASE, פאנגו ועוד כמה שטויות שאני אישית הייתי מוותר עליהן ועל התענוג של התקנה מקומית), חישני חניה ומצלמה. לדעתי האישית אין שום הצדקה לתוספת של 10K ש"ח על התוספות הנ"ל והן לא יחסרו לך בדגם ה-FUN.

ב. את דגם ה-FUN הציעו לי ב-95-97K ש"ח אם אני זוכר נכון (תחפש טוב ואולי תמצא אפילו את השרשור שלי בנוגע לזה).

ג. תבקש לקבל את הרכב בינואר 2018 אם ניתן, אם לא אז ממש לא שווה לרכוש עכשיו כי כאשר תרצה למכור את הרכב בעוד מספר שנים אף אחד לא יתן לך מחירון משוקלל הכולל תוספת על חודשי עליה לכביש.

פורסם
הc3 הרגישה לי צפופה ,ויושבת" נמוך יותר כאשר אני רוצה רכב טיפה מוגבה סתם כי זה כיף ואין הבדל מחיר משמעותי.

שבאופן מפתיעה האיגניס מרגישה בפנים הרבה יותר מרווחת מי הc3.

אין לי לחץ לקנות עכשיו פשוט מעניין אותי לדעת אם יש מבצעים שווים בגלל החלפת השנה בעוד חודשיים.

איך הגעת למסקנה שהC3 יושבת נמוך?

בהגדרה היא לא קרוסאובר אבל תנוחת הישיבה בה מאוד גבוהה ביחס לסגמט, הרכב מרגיש ממש גדול, שוב, בהשוואה לדגמי 2016 ומטה וביחס לסגמנט, מעיין קרוסאבר קטנצ'יק.

עיצוב שווה, יפייפיה, בגימור פנים Hyper Colorado מקבלים גם משענת ליד והאבזור? ללא תחרות !

פורסם
איך הגעת למסקנה שהC3 יושבת נמוך?

בהגדרה היא לא קרוסאובר אבל תנוחת הישיבה בה מאוד גבוהה ביחס לסגמט, הרכב מרגיש ממש גדול, שוב, בהשוואה לדגמי 2016 ומטה וביחס לסגמנט, מעיין קרוסאבר קטנצ'יק.

עיצוב שווה, יפייפיה, בגימור פנים Hyper Colorado מקבלים גם משענת ליד והאבזור? ללא תחרות !

נטו מתחושת ישיבה בC3 וישר עברתי לישיבה בקקטוס.

מרגיש לי צפוף יותר בC3 בכללי.

מה שכן איכות החומרים יותר טובה בC3.

HONDA JAZZ 2016

2020 308 גיטי 😎

פורסם

לגבי שאלתך על מערכת Citroen Touch, מדובר בפיתוח ביחד עם פוינטר.

אתה מקבל 3 שנים מיגון וווייז עם 3gb גלישה לחודש !

בנוסף עוד כול מיני אפליקציות נוספות והיד עוד נטויה.

זה בהחלט בונוס יפה. התוספת הייתה 1000 ש"ח במקום 4000 וביחד עם זה עדיין המחיר הכולל של הרכב היה אטרקטיבי! שווה.

• תוכן חדש...