Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר ל BMW 320 2007

user39
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב .

לאחרונה אני מרגיש שבגיר שלי מזייף. פעם ב.. הילוך ראשון נתפס ולא מחליף עד שאני משחרר את הרגל מהגז. ובעצירה בועט קלות מאחור.

נאמר לי שעלי להחליף את הגיר.

1 האם זה נכון?

2 לא מוצא גיר כזה 320 2007 ZF 6HP19Z

יש למישהו מושג האם באמת צריך להחליף כי אני לא הכי מבין בזה.

גם הפכתי את כל המגרשים באזור המרכז וצפון לא מצאתי גיר.

אשמח לעזרה

:lol: למה מה קרה?
פורסם

מי "אמרו"?

אם אמרו במוסך רגיל, לך למכון גירים אוטומטיים ובקש חוות דעת. ישנם הרבה תקלות שאפשר לתקן בתוך הגיר.

ואם ההתנהגות שהילוך ראשון "נתפס" קוראת כשהשמן קר בבוקר, אז זו תופעה רגילה ותקינה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
למה לא להתחיל מלהחליף שמן + פילטר?

כמה ק"מ הרכב?

דולקת נורת גיר?

70000 קמ

אמרו במוסך

נורה לא דולקת

זה קורה לא רק שהמנוע קר גם אחרי נסיעה ארוכה שהמנוע חם

לא דולקת נורה אבל בדיקת מחשב לרכב הראתה תקלת גיר והחלפתי Solenoid valve אבל לא עזר

:lol: למה מה קרה?
  • תוכן חדש...