Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום.

כבר זמן רב אנחנו מחפשים בעצלתיים מדפסת איכותית לבית ומרוב החיפושים כבר הלכנו לאיבוד.

ראשית ההתלבטות בין דיו ללייזר {פעם במאה שנה אולי נזדקק לצבע האם בשביל זה שווה לרכוש בצבע?}

המדפסת תשמש בעיקר 2 סטודנטים ומרצה .

הדרישות הן {לא לפי סדר מסויים}

1. מדפסת איכותית שלא תהרס

2. מדפסת פשוטה וקלה לשימוש בלי יותר מדי פונקציות

3. צריך סורק, ויהיה נחמד מאד עם יהיה גם פקס כי לעיתים רחוקות אולי נשתמש

4. שלא תבזבז יותר מדי דיו הקודמת בזבזה המון דיו שעלה הרבה יותר מעלות המדפסת עצמה.

בעיקרון ניתן למתוח את התקציב אם יש משהו איכותי שקיבל ביקורות מעולות או שיש לכם/למשפחה/חברים בבית ומרוצים.

בנוסף אשמח לשמוע על המלצות למדפסות אחרות שיש לכם גם אם בתקציב שונה ויתאימו לצרכים של משפחתנו

תודה מראש לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי eilam
פורסם

אני משתמש מזה כשנתיים וחצי בבראדר MFC-L2700DW, וראיתי אותה (או משהו דומה מאד) גם במשרדים.

אמינה מאד, והיתרון העקרי הוא חיבור רשת אלחוטי (דומני שיש גם דגם DN המקבל חיבור רשת קוי). עומדת בפינת עבודה אחת ושמרתת את כל המחשבים והטלפונים בבית (יש אפליקציה להדפסה ישירה מהטלפון). אם הדגם יצא מהייצור קרוב לודאי שיש לו מחליף, והניסיון הוא שבראדר מיצרים מדפסות אמינות ביותר.

כמובן שאם אתה זקוק להדפסת צבע מדובר בסיפור שונה, במקרה זה תזקק למדפסת הזרקת דיו. אני נזקק להדפסות צבע בערך פעם בשנה, לצורך זה השארתי את המכונה המשולבת הישנה (HP 5610).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מדפסות לייזר הן אכן אמינות מאוד ובעלות יכולות להדפסות גדולות ועבודה מאומצת מאוד.

היתרון בלייזר הוא בכך שהדפים לא ספוגים בדיו, יש הבדל כאשר מדפיסים 20 דפים בדיו לעומת לייזר, הדיו הספוג בדפים גורם להם לעיוותים קלילים לפעמים, תלוי בכמות הדיו שיש בדפים.

כמו כן, מהירות ההדפסה גם כן, למרות שבמחירים שלכם, ישנן מדפסות דיו מאוד מאוד מהירות אשר נותנות בראש ללייזר.

יש מדפסות לייזר צבעוניות כמו גם כן, אם המחשבה שתעברו לעשות שימוש בצבע הוא אפשרי, אין סיבה שלא להשקיע עוד כמה מאות שקלים לעתיד (בסה"כ מחליפים מדפסת לייזר כעבור שנים רבות מאוד או עד שאי אפשר למצוא כבר טונרים).

אם תדפיסו פעם בשנה צבעוני, כל אחד מהסטודנטים או האנשים, יוכל להדפיס במקום הלימודים/עבודה/תחנת שירות הדפסות בעלות מגוכחת.

תמיד אפשר לרכוש מדפסת צבע בכמה מאות שקלים בודדים אבל מדי פעם צריך יהיה להשתמש בה.

***עריכה: קחו בחשבון שהטונרים במדפסות לייזר חלקם מגיעים עד כמה מאות דפים וחלקן מגיעות עם כ 1000-1500 דפים לפחות בתור התחלה תלוי בדגם.

לאחר מכן, אכן, טונר שחור מלא יכול לעלות 300-500 שקלים בקלות למקורי אבל הוא יכול לתת כמה אלפי דפים או כמות כפולה וזה יכול להחזיק לכם שנים אפילו.

קח שהכל צריך לקחת בפרופורציה.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

רכשתי את המדפסת שרכש moosh בדיוק ב290 שקלים, אין מאושר ממני בנוגע לבחירה הזאת. גם סורק גם מדפיס גם פקס וגם אלחוטית לחלוטין, מדפיס מהטלפון במקרה הצורך ותומך בהדפסה דו צדדית.

פורסם
רכשתי את המדפסת שרכש moosh בדיוק ב290 שקלים, אין מאושר ממני בנוגע לבחירה הזאת. גם סורק גם מדפיס גם פקס וגם אלחוטית לחלוטין, מדפיס מהטלפון במקרה הצורך ותומך בהדפסה דו צדדית.

ההדפסה הדו צדדית זה באמת הפתיע אותי! באמת חששתי לרכוש מדפסת דיו, אבל הפעם שיחקו אותה עם מוצר זול וחסכוני.

פורסם
אני משתמש מזה כשנתיים וחצי בבראדר MFC-L2700DW, וראיתי אותה (או משהו דומה מאד) גם במשרדים.

אמינה מאד, והיתרון העקרי הוא חיבור רשת אלחוטי (דומני שיש גם דגם DN המקבל חיבור רשת קוי). עומדת בפינת עבודה אחת ושמרתת את כל המחשבים והטלפונים בבית (יש אפליקציה להדפסה ישירה מהטלפון). אם הדגם יצא מהייצור קרוב לודאי שיש לו מחליף, והניסיון הוא שבראדר מיצרים מדפסות אמינות ביותר.

כמובן שאם אתה זקוק להדפסת צבע מדובר בסיפור שונה, במקרה זה תזקק למדפסת הזרקת דיו. אני נזקק להדפסות צבע בערך פעם בשנה, לצורך זה השארתי את המכונה המשולבת הישנה (HP 5610).

מקריאת תגובות באינטרנט כרגע זה הדגם המועדף .

כי מעדיפים מוצר איכותי שלא עושה צרות (ושיחזיק זמן ).

כמה שאלות שאשמח שתענה :

1. האם היא פשוטה לשימוש ולא מסורבלת .

2. מה בערך הגודל שלה (בתמונות ניראת גדולה ומאסיבית )

3. כמה דפים מדפיסה על טונר מקורי וכמה חלופי ומה המחירים שלהם ?

תודה מראש.

תודה גם למגיבים האחרים אך מעדיפים מדפסת בתקציב הזה .

פורסם (נערך)

אכן מכשיר גדול ומאסיבי, אבל לא מסורבל לשימוש.

הטונר המקורי שמגיע עם המכשיר קטן, הדיו המלא (TN2320) עולה סביב 350 ש"ח ומספיק -2500-3000 דפים. בצריכה שלי (שני סטודנטכניוניים) טונר כזה מחזיק כבר שנה וחצי ונעשה שימוש אולי בשליש. יש גם חלופי שעולה חצי, איני יודע מה איכותו ומה כמות הטונר שבתוכו.

יש איזו בעיה קטנה - במעבר מהטונר שמגיע עם המדפסת לדיו המלא צריך לבצע איזו פעולה כדי שהמדפסת תזהה את הטונר, שירות הלקוחות הדריך יפה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש את ה BROTHER MFC J470DW. אחלה דבר, אלחוטית והדיו בא במחסניות זולות יחסית (30 שקל למחסנית בארץ, 65 לרביעייה באיביי). פשוטה ולא מסורבלת בכלל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ממליץ על ליזר ולא דיו.

יש ברשותי brother 1810.

אנע קונה פעם בחצי שנה טונר חלופי במחיר של 50₪.

שימוש בסורק נוח מאוד ביחס לשימוש ב-hp. החסרון בתוכנה היא ששם הקובץ חייב להיות באנגלית. אין לי מושג למה.

הרבה מאוד סטודנטים סורקים את העבודות בית דרך אפליקציות בטלפון בסגנון tinyscan. השימוש בטלפון לדעתי קצת יותר נוח.

בקיצור: לך לאופיס דיפו, בדרך כלל יש להם מבצעים על מדפסות של brother (כמו קנה מדפסת, קבל טונר מקורי חינם). מחיר החבילה הוא כמו מדפסת בלי הטונר (בדקתי).

המדפסות היום מאוד אמינות וטובות.

פורסם

אין לי המלצה לדגם ספציפי, אבל בשביל סטודנטים רק לייזר.

בזמנו כשמדפסות לייזר עוד עלו הרבה יותר, ברכתי כל יום על ההחלטה לקנות לייזר ולדפיס עשרות דפים במהירות, במקום להמתין דקות ארוכות.

לי לא היה כמעט שום צורך בצבע, ואם מידי פעם היה, עברתי עם טוש והדגשתי הבדלי צבעים שלא היו ברורים. גם למרצים לא היתה בעיה שהגרפים היו צבועים ידנית.

אמינות יותר, מהירות יותר, ללא צורך בהחלפת ראשי דיו לעיתים תכופות (נדמה לי שהטונר הראשון החזיק 3 שנים והוא גם מאותת על החלשות הרבה לפני שבאמת נגמר).

מדפסת הזרקת דיו לא תכנס אלי הביתה יותר.

פורסם

תודה למגיבים ולממליצים על brother .

הזמנתי היום ממחסני חשמל brother MFC-L2700DW .

נאמר לי ע"י הנציג שטונר חלופי עלול לבטל את האחריות .. מישהו שמע על כך ?

• תוכן חדש...