Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, אני מתכוון לבצע את החלפת השמן+ פילטר בעצמי.

קניתי את השמן הנכון והאיכותי לצורך העניין וגם את הפילטר המקורי, אבל לגבי מידת השייבה שגם אותה אני צריך להחליף, אין לי שמץ מה המידה.

אשמח אם תעזרו.

פורסם (נערך)

Inner Diameter: 16 mm

Outer diameter: 20 mm

Thickness/Strength: 2 mm

Material: Copper

Part Number: 11137546275

כמו שכתבו תחתי, בקופסה של הפילטר שמן אמורה להיות שייבה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אוקיי, אני אבדוק שוב!

למרות ששאלתי אותו עוד לפני שבדקתי..

אבל תודה על המשוב המהיר עמוס ומקס!

אעדכן.

ובמידה ואין, היכן אוכל לרכוש אותה מאחר ואני רואה שמדובר בנחושת/שייבה ספציפית. ?

פורסם

בכל אופן אם פותחים וסוגרים בעדינות אין חובה להחליף את השייבה באמת. אם מגיעה חדשה בפילטר אז כן הייתי מחליף.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

ההוראה של BMW היא להחליף את השייבה. מדובר על Crush washer.

לעומת זאת אצל VAG מחליפים את כל הבורג.

ולא סוגרים לא בעדינות, ולא בכח, אלא עם ידית מומנט במידה שנקבעה על ידי היצרן.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אז ככה: בפילטר מקורי של פיז'ו /סיטרואן הפילטר מגיע ללא השייבה, למרות אותו דגם מנוע.

במקורי לbmw אכן השייבה מצורפת. לקחתי את האחרון מאחר ואין לי כל רצון להתקע פתאום עם שייבה מעוכה מטיפול קודם.

הפער בין החברות - 40 ש"ח..

לקחתי גם פילטר אוויר : מקורי 220, סיני 40. עם מחיר כזה נמוך, לך תדע איזו מדיה דחפו שם.

ותודה על הטיפ לגבי הסגירה : )

• תוכן חדש...