Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי איביזה קופרה 2016 המידה של הצמיגים זה 17 40 215

אם אני רוצה להעלות ל17 45 225 איך אני יודע אם זה יתאים לי ולא יגע בסיבובים

ועוד שאלה איזה צמיגים הכי מומלצים לנהיגה אגרסיבית/ספורטיבית.

פורסם
אתה לא יכול.

אלו המידות המאושרות: http://car.mot.gov.il/ORIL/2016/3/16-0368.pdf

ציין תקציב.

האם כל מה שמעניין אותך זו אחיזה ביבש?

אילו צמיגים מותקנים כעת?

קצת חיפוש לא יזיק.

תקציב יש אז פחות בעיה כרגע יש עדיין צמיגים מהחברה שכבר מאבדים חיים וכן המליצו לי על R888R השאלה אם יש יותר טוב מזה

פורסם

רק שאין R888R במידה שלך למיטב ידיעתי.

אלטרנטיבות דומות יכולות להיות יוקוהמה AD08R (בארץ עשוי להיות זמין הדגם הקודם, ללא R) או פדראל 595RS-R (אם זמין במידה בארץ). קח בחשבון שצמיגי אקסטרים שכאלו בדר"כ רגישים לטמפרטורה וכן למחזורי חימום.

אלטרנטיבה "שפויה" יותר, יכולה להיות מישלין PS4.

פורסם

מה זה יותר טובים?

R888r לא תצליח להגיע ל

10 אלפים קילומטרים בגלל שחיקה מהירה, אבל האחיזה שלהם מטורפת.

מישלין PS4 צמיגים מעולים, כנראה יותר טובים מקונטיננטל שלך, וגם לא נגמרים מהר כמו טויו r888r.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
סליחה שאני חופר אבל יש גם continental sport contact 3 לא יותר טוב מאלה ששלחתי? מבחינת אחיזה

בגדול לא.

לקונטי ספורט יש כבר 2 דורות קדימה (5 ו-6), אם כי הן אינן זמינות במידה שלך.

גם הדורות האלו מקבלים דיורגים מעט נמוכים יותר בכל מיני מבחנים מאשר המישלין PS4.

עוד צמיג מאותה קטגוריה יכול להיות גודייר אסימטריק 3, אבל גם הוא מקבל ביקורות מעט נמוכות יותר מהמישלין המדובר.

כאמור, צמיגים כמו R888R, AD08R, 595RS-R, אלו צמיגים מקטגוריה גבוהה יותר שמתעדפת אחיזה יבשה ע"פ שאר המשתנים. הם מתאימים בגדול יותר לנהיגה בימי מסלול מאשר ליום יום.

• תוכן חדש...