Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי דרך אתר אינטרנט 2 כרטיסי טיסה, לי ולבן דוד שלי.

לא הייתה אופציה לבחור מושבים במטוס בזמן ההזמנה באתר.

איך אפשר לוודא שאני ובן דוד שלי נישב ביחד במטוס?

האם עושים את זה בזמן העליה למטוס?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)

באיזה חברה?

זה תלוי בחברה ובמחלקת הכרטיס (class)

בדרך כלל כרטיסים שהוזמנו יחד יקבלו הושבה יחד, אבל יש חברות שעושות תרגילים כדי לגרום לאנשים לשלם תוספות. המפורסמת בהן היא רייאנאייר.

היתה לי פעם בעיה דומה באלעל - בהזמנה לא היו שני מושבים סמוכים פנויים (לאשתי ולי). בצ'ק אין ביקשתי עזרה, ובגייט אכן המתינו לי זוג כרטיסי עליה למטוס במושבים סמוכים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ukraine international airlines

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מעולם לא טסתי אתם.

נסה להתקשר לשירות הלקוחות. אם יש אפשרות להושבה לפני הצ'ק אין סביר שיסייעו לך . יש חברות שבהן לא תוכל לעשות דבר לפני הצ'ק אין.

יש חברות בהן בחירת מושבים כרוכה בתשלום נוסף, אפילו אם מדובר במושבים רגילים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היתה לי פעם בעיה דומה באלעל

הבעיה היא שטסת עם אלעל :wink:

פותח שרשור - אם אתה מזמין עם סוכן,בקש ממנו שכשהוא משריין את הכרטיסים שיוודא שאתם יושבים ביחד

אם אתה מזמין לבד או מהאתר של החברה - צור איתם קשר בענין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

Ezuf לא יודע מה הניסיון שלך. אני טס במחלקת הסרדינים ולא התנסיתי, נניח, ב-EK או SQ. אבל בהשוואה לחברות אחרות בהן טסתי, כולל כאלה נחשבות, כמו טורקיש, ממש לא הרגשתי שאלעל נחותים.

אולי מי שטס טרנסאטלנטי פעם בשבועיים חש בהבדל, אני, כתייר שנוסע 3-4 פעמים בשנה, לא מרגיש שאלעל נחותה.

פורסם

ספריאל, טיסת בוקר שלא נתנו לפתוח את החלונות שחס וחלילה מישהו לא יתעורר ויבקש משהו, מגשים שלא נאספים, אנשים שקנו כרטיסים יחד במחלקת עסקים והופרדו למרות שרכשו כרטיסים עם הושבה מראש (פשוט שינו להם) ואני יכול להמשיך.

בגלל הדברים האלה לא טס באל על.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

כל אחד והניסיון שלו.

החוויה שלי לפני כשנה בטורקיש היתה מזעזעת - ומדובר בחברה מוערכת מאד. מה לעשות, זה במה שאני נתקלתי. שלא לדבר על חוויות שליליות בכמה חברות נחשבות אחרות , אם כי חלקן כבר מספיק שנים לאחור כדי לטעון שזה לא רלוונטי.

נהג לילה - שלא תבין לא נכון. אל על רחוקה מלהיות מושלמת. אבל מה שקורה בענף הזה הוא שכל השחקנים מדרדרים את השירות לטובת חסכון והורדת מחיר הכרטיס. נסה לבדוק מה קורה עם השירות של כמה שחקנים חשובלגאסי ל-LCC ו-ULCCים שנחשבים לנותני שירות מצויינים. תגלה שמצמצמים שירות ומצופפים מטוסים, כיון שאת הקהל מענין רק דבר אחד - מחיר הכרטיס. כמובן שיש כמה עשירים\כאלה שטסים על חשבון הברון שטסים ב-F/J, אבל אלה המיעוט, שכנראה אתה שייך אליו. הדרישות שלהם שונות והם מוכנים לשלם מחיר גבוה פי 5-10. אנשים כמוני שרוצים שירות בסיסי כנראה לא מרגישים בהבדלים גדולים, חוץ מחלוקה בין חברות לגאסי ל- LCC ו-ULCC.

פורסם

ברור שיש צמצום בשירות אצל כולם אבל אל על נמצאת ברמת המחירים הגבוהה עם שירות אפס. אם היה מובר במקרה פה ושם אז עוד בסדר אבל שכמעט 100% מהטיסות שלי איתם זה עם פאשלות והתנהגות מתחת לכל ביקורת אז לי זה מספיק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פעם קודמת שטסנו איתם רצו שנשב בנפרד, המצאנו שיש לה פוביה מטיסות ואני צריך להיות לידה והסכימו...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני טס עם אל על, ולאחרונה הם לוקחים כסף 10 דולר לשמירת מקום בטיסות לאירופה.

מה שגם תמיד בלי קשר הייתי שומר מקומות מראש בטיסות הסדירות שלהם אז לא היה לי בעיה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
Ezuf לא יודע מה הניסיון שלך.

באתי להגיב אבל נהג-לילה כתב במקומי על השירות של אל-על.

הבעיה היותר גדולה היא הסטיגמה,שבגלל שאל-על זאת חברה "משלנו",אז אמורים באופן אוטומט וגורף לרכוש רק אצלם.

כי אוי ואבוי אם נבחר בחברה זרה,אנחנו לא תומכים בחברה ישראלית,ושאר שיט שממציאים יום ולילה.

מילא היית אומר לי שמרבית התלונות מפוברקות\מוגזמות יתר על המידה..אבל אל-על,בדומה להוט,"הרוויחו" את השם הרע שלהם ביושר..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טס איתם הרבה מהעבודה.

אפשר לעשות צק-אין ובחירת מושבים כ24 שעות לפני הטיסה.

טיפ של אלופים - הם אומרים 24 שעות, אבל אם תיכנס 48 שעות זה גם ייתן לך והמטוס יהיה ריק עדיין.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אם עשיתם הזמנות נוספות, אתם יכולים לבחור מושבים בסוף המטוס עם רווח בינהם, כלומר מישהו אחד ליד החלון ואחר במעבר, ומכיוון שאף אחד לא רוצה לשבת במושב האמצעי בין שני אנשים שהוא לא מכיר וסידור ההושבה של הדיילים מתחיל מקדמת המטוס, יש סיכוי טוב שתשבו לבד בשורה של שלושה מושבים אם המטוס לא מלא, ואם מישהו כן יתיישב ביניכם, הוא סביר להניח שיסכים להתחלף כך שתשבו ביחד, כי אף אחד לא ירצה לשבת ביניכם.

אבל זה עובד רק אם עשיתם הזמנות נפרדות, אם קניתם שני כרטיסים באותה ההזמנה, חברת התעופה לא תאפשר לכם להזמין מקומות עם רווח.

פורסם
באתי להגיב אבל נהג-לילה כתב במקומי על השירות של אל-על.

הבעיה היותר גדולה היא הסטיגמה,שבגלל שאל-על זאת חברה "משלנו",אז אמורים באופן אוטומט וגורף לרכוש רק אצלם.

כי אוי ואבוי אם נבחר בחברה זרה,אנחנו לא תומכים בחברה ישראלית,ושאר שיט שממציאים יום ולילה.

מילא היית אומר לי שמרבית התלונות מפוברקות\מוגזמות יתר על המידה..אבל אל-על,בדומה להוט,"הרוויחו" את השם הרע שלהם ביושר..

יש טוב ויש רע בכול לחברה לצערנו.

אני לא אומר שאל על היא מקום 1 בעולם אבל לטיסות הקצרות שטסתי איתם עד 3 שעות

היו די בסדר גם מבחינת המחיר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...