Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתמונה הזאת רואים את הנזילה מהחלק העליון של הרדיאטור ואז זה נוזל חיצונית לרדיאטור עד למטה.

אפשר לראות שזה החלק שקרוב למשאבה.

http://imgur.com/a/g6bcL

בתמונה השניה רואים את המשאבה וסימנים של נוזל על הפח מסביבה.. יכול להיות שהיא מתיזה נוזלים על הפח?

http://imgur.com/a/KiSA3

קצת רקע, זה התחיל אחרי שהחלפתי נוזל קירור ברדיאטור. זה כלל את השלבים הבאים:

1. פתיחה של הפקק למטה וניקוז כל הנוזל. סגירה של הפקק.

2. הכנסתי מים מזוקקים ואז נתתי למנוע קצת לעבוד כולל מזגן.

3. שוב פתיחה של הפקק למטה להוציא את כל הנוזל. סגירה של הפקק.

4. הכנסתי נוזל קירור חדש.

הסתכלתי על המכסה של הרדיאטור והוא לא נראה לי תקול אבל אני חושב אולי להחליף אותו ולראות אם זה ממשיך, מה דעתכם?

פורסם

שכחתי לרשום שמדובר על מאזדה 2.

בנוסף,בנסיעה ארוכה של בנימינה - נתניה עם מזגן, בערך 100ML (חצי כוס בערך) יצא מהמיכל.

פורסם (נערך)

1.החלפת הנוזל היתה על מנוע קר.

2. ניקוז אוויר לא בטוח שאני מבין מזה. אבל לגבי החלק השני אני כן עשיתי - הפעלתי מזגן והסתכלתי לראות שהמאוורר עובד - חיכיתי איתו כ 5 דק. *לא עשיתי את זה על חימום אלא קירור - אולי זו הבעיה?*

3. אין ספק שזה משהו שמגיע מהאיזור העליון של הרדיאטור.

בגדול... ניראה שככל שאני נוסע חומרת הבעיה יורדת אך עדיין יש נזילה..

מה אומרים?

עריכה אחרונה על ידי alphonso88
פורסם

אם אכן קיימת נזילה מהחלק העליון של הרדיאטור (החיבור בין הפלסטיק למתכת שבתמונה), אז צריך לטפל. יש כאלה שמתקנים, לדעתי לא כדאי, אלא להחליף לרדיאטור חדש.

פורסם

החיבור הזה שלרוחב הרדיאטור שנראה כמו שיניים כאלה, נראה כמו חיבור מתכת-מתכת (לא פלסטיק) ואני חושד שהנזילה באמת משם אבל זה לא וודאי... יכול להיות שהיא מצינור מעל עוד לא סגור על העניין

פורסם (נערך)

אוקיי, אז צריך לוודא בדיוק מהיכן הנזילה לפני שמחליפים. יבש את האזור, ונסה לבדוק שוב.

בכל מקרה, אם זה מהרדיאטור עצמו, ההמלצה שלי היא להחליף ולא להתעסק עם תיקונים.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

ראשית כל תנקז אויר כמו שצריך תן למאוורר הרדיאטור לעבוד בלי מזגן אלא מעצמו שהמנוע יגיע לטמפרטורת עבודה ואז תמשיך באיבחון הנזילה. אם אתה רוצה יש לי סט מקצועי לבדיקת לחץ במערכת הקירור תבוא ותשתמש בו ותוך שניה תדע אם יש לך נזילה ומאיפה בדיוק.

• תוכן חדש...