Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 55 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

קודם כל אני רוצה לפתוח בזה שאני עוקב הרבה אחרי נושאי הפורום והתוכן אך אף פעם לא לקחתי חלק פעיל בטח לא בדמות פתיחת נושא חדש.

חיפשתי הרבה לפני שהחלטתי לפתוח נושא ופשוט לא היה נושא שענה למצב הספציפי שלי.

העניין הוא כזה:

אני בעלים של מיצובישי לנסר 2010 עם 140 אלף קילומטראז'.

לא מזמן עברתי למקום עבודה מרוחק מהבית כ40 קילומטר לכיוון ועכשיו אני מפחד מהצלילה של המחירון ומאיבוד המחירון של הלנסר בעקבות הנסיעות המרובות (בכ-3 חודשים 8 אלף קילומטר) והתוספת הכספית על שדרוג הרכב בעוד כשנה תהיה משמעותית הרבה יותר, בגלל אותן נסיעות ומקום העבודה המרוחק אין לי הרבה אפשרויות פרט לטרייד אין כי אני צריך להתנייד ולא יכול להשאר בלי רכב לתקופה קצרה או ארוכה.

התקציב שלי תלוי בכסף שאני אקבל על הלנסר.

אני מעוניין להוסיף עוד כ30 אלף שקלים אבל מצד שני מאוד קורץ לי רכב חדש מחברה (שוקל את המימון החודשי - אם זה שווה לי או משתלם לי בכלל).

אשמח להצעות לרכב או אפילו עצה בכל נושא המימון בהתחשב בנתונים הנ"ל. ד"א רק אופציית רכב אוטומט.

פורסם

יש לך מיצובישי בת כמעט 8, כמה ערך אתה חושב שהיא עוד תאבד?

לא באמת ציפית שאם תחזיק אותה נניח עוד שנה-שנתיים (בלי קשר לעבודה החדשה) היא הייתה שווה יותר מדי נכון? לקילומטראז כמעט לא יהיה משמעות כשהיא תהיה בת 10-12....

לגבי רכב חדש - זה אמנם יקר, אבל מקנה ראש שקט ופריסת תשלומים נוחה.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב הבא שלך הרבה זמן, אופציית רכב חדש (או אופציית אפס קילומטר) הן בהחלט טובות עבורך.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הראש שלי כבר כל כך בתוך "יאללה בוא נחליף את הרכב ונשתדרג" שכבר יהיה לי קשה פסיכולוגית לרדת מהעץ שטיפסתי עליו :wink:

אגב הצעות לרכבי מיני וסופר מיני יתקבלו בשמחה.

• תוכן חדש...