Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן אלמרה פרפקט 1.8 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מחר הולך ככל הנראה לרכוש ניסן אלמרה פרפקט 2005 יד 2 116000 ק"ם

אשמח לשמוע על נקודות תורפה ועל מה כדאי להתסכל.......

תודה מראש

פורסם

יש לרכב הנ"ל עניין עם מנוע צעדים שאוהב להתפגר.

כשאתה בא לראות את הרכב, תניע אותו כשהוא קר ותיתן לרכב לנוע לבד ללא לחיצה על הגז, אם יהיו גמגומים כאלה כאילו הרכב עומד להכבות, קח בחשבון שיכול להיות הבעיה הנ"ל שהיא לא כזאת זולה לתיקון(ממה שאני זוכר).

פורסם
שלום חברים

מחר הולך ככל הנראה לרכוש ניסן אלמרה פרפקט 2005 יד 2 116000 ק"ם

אשמח לשמוע על נקודות תורפה ועל מה כדאי להתסכל.......

תודה מראש

למישהי שאני מכיר יש את הרכב.

הגיר נדפק וההילוכים לא משתלבים באמצע נסיעה.

ק"מ נמוך .

תבדוק טוב רכב בעייתי

פורסם

חבר מחזיק כזאת כבר כמה שנים, הרכב מגלה אמינות טובה דווקא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בואו נפסיק לעקוץ כאן אחד את השני,לכל אחד יש דעה ונכבד אותה.

דווקא לגבי סעיף האמינות בניגוד לאחד המגיבים כאן, באופן כללי, הרכב הזה אחד האמינים מבין במשפחתיות היפניות (אם נשווה מול דייהטסו אפלאוז(ששווק עד שנת 2000),טויוטה קורולה (2003-4 שהיו בהן בעיות סדרתיות עם מנועים שהוחלפו בגלל הצטברות בוצה)והוא מתחרה נאה במאזדה לאנטיס (שהיא רכב מצויין,אבל הגיר ברכב הזה בק"מ שמתחיל לגרד את ה 200 מתחיל לעשות בעיות).

אבל ויש כאן אבל גדול,זה רכב בן 12 וגם אם "על הנייר" הוא אמין,תקלות יקרות יכולות להיות כמו בכל רכב אחר בן 12 וגם תקלות יקרות כמו במנוע והגיר.

אם הק"מ מוכח ומגובה בהסטורית טיפולים/רשיונות רכב קודמים,הייתי לוקח לבדיקה במוסך (שיבדקו קומפרסיה ) ומבקר במכון גירים(שיעשו נסיעת מבחן לבדוק שהרכב מעביר הילוכים בצורה טובה יחסית לשנתון )- אם הכל תקין אז הייתי קונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה לכל העונים

נפגשתי עם המוכר וכמו שטענו כאן בהחלט יש בעיה בפגושים , המוכר הודה בפני שנמאס לו כבר לסדר אותם כל פעם יוצאים מהמקום

כבן אדם פדנט - דבר כזה ישגע אותי כל פעם מחדש בכל כניסה לרכב, ירדתי מהקניה.........

פורסם
תודה לכל העונים

נפגשתי עם המוכר וכמו שטענו כאן בהחלט יש בעיה בפגושים , המוכר הודה בפני שנמאס לו כבר לסדר אותם כל פעם יוצאים מהמקום

כבן אדם פדנט - דבר כזה ישגע אותי כל פעם מחדש בכל כניסה לרכב, ירדתי מהקניה.........

מצטער לבקר במעט חריפות אבל אתה מסתכל על שטויות, חבר.

עדיף,לקנות רכב שעבר פחחות וצבע מלאה ונראה נוצץ ויפה אבל לאחר חודש, יתגלה,שיש להחליף מנוע ו/או גיר?

לא כל הנוצץ זהב ואם אתה חושב,שבתקציב שלך תמצא רכב מושלם קוסמטית ומכאנית אז אתה לא ממש חי במציאות ואני עדין היום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפני כמה שנים חבר שלי קנה בהמלצתי מקרוב משפחה שלי אלמרה 2003 עם מעל 200000 ק"מ מטופלת עם קבלות ממוסך מורשה.

נכון - היא היתה חבוטה אבל גלתה אמינות גבוהה אצל החבר ופרט לסטרטר שהוחלף לא היתה שום תקלה עד שנהרסה בתאונה

פורסם
בואו נפסיק לעקוץ כאן אחד את השני,לכל אחד יש דעה ונכבד אותה.

דווקא לגבי סעיף האמינות בניגוד לאחד המגיבים כאן, באופן כללי, הרכב הזה אחד האמינים מבין במשפחתיות היפניות (אם נשווה מול דייהטסו אפלאוז(ששווק עד שנת 2000),טויוטה קורולה (2003-4 שהיו בהן בעיות סדרתיות עם מנועים שהוחלפו בגלל הצטברות בוצה)והוא מתחרה נאה במאזדה לאנטיס (שהיא רכב מצויין,אבל הגיר ברכב הזה בק"מ שמתחיל לגרד את ה 200 מתחיל לעשות בעיות).

אבל ויש כאן אבל גדול,זה רכב בן 12 וגם אם "על הנייר" הוא אמין,תקלות יקרות יכולות להיות כמו בכל רכב אחר בן 12 וגם תקלות יקרות כמו במנוע והגיר.

אם הק"מ מוכח ומגובה בהסטורית טיפולים/רשיונות רכב קודמים,הייתי לוקח לבדיקה במוסך (שיבדקו קומפרסיה ) ומבקר במכון גירים(שיעשו נסיעת מבחן לבדוק שהרכב מעביר הילוכים בצורה טובה יחסית לשנתון )- אם הכל תקין אז הייתי קונה.

האלמרה בתחזוקה בסיסית תגיע ללא בעיה גם ל350 אלף ק" מ ויותר, כפי שציינתי המחלה הגדולה שלה היא הפגושים.

פורסם

המחלה הגדולה היא לא הפגושים אלא מסרק ההגה (בערך 2,000 לתיקון), אני עשיתי גם אלטרנטור.

הפגושים גם קצת דפוקים, אבל זה פחות נורא.

הצבע נשרף ומתקלף אצל כולם, נראה לי שהלבן רגיש בעיקר.

מעבר לזה, אחזקה לא יקרה (אם לא הולכים למורשה) והרכב לא מסובך יחסית לתחזוקה שוטפת.

הגיר בועט במעבר מראשון לשני אצל כולם, עוד לא ראיתי מישהו שהצליח לפתור את זה.

כן חשוב לעשות החלפות שמן גיר חלקיות ומלאות לפי הוראות היצרן.

פורסם (נערך)

בקיצור, הבעיה עם הרכב שהוא בן 12, וכמו כל רכב בגיל הזה דורש השקעה, החלפת כל מיני רכיבים ( חלקם זולים, חלקם יקרים יותר ). ומה שקובע זה מצב הרכב ואופן הטיפול בשנים הקודמות. הנתונים של הרכב מהודעת הפתיחה טובים על הנייר. היה צריך לקחת את הרכב לבדיקת מצב במוסך מקצועי. גם פגושים אפשר היה לסדר במוסך פחחות מקצועי - זאת ממש לא סיבה לפסול את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היתה כזאת חדשה בליסינג בשנת 2002 - הפגוש הקדמי נפל אחרי 900 קילומטר - באשמתי :-P

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...